local-stats-pixel fb-conv-api

Pārsteidzoši fakti par tevi!90

2350 4

Tavs ķermenis ir pilns ar pārsteigumiem un vēl neizzinātiem noslēpumiem. Tu pat nenojaut kādi noslēpumi slēpjas pat visvienkāršākajās darbībās. Interesanti fakti par tavu ķermeni, kurus tu, iespējams, vēl nebūsi dzirdējis!

@aigarszs

2350 4 90 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 90

0/2000

emotion

3 0 atbildēt

1. Par ZARNU SMADZENĒM - Piedod, bet taureņi vēderā rodas tāpēc, ka (piemēram)  esot tuvumā savai tā sauktajai "crush" sāk izdalīties adrenalīns un asinis aizplūst no tajā mirklī mazsvarīgajiem orgāniem. Kas visbiežāk ir Kunģis, un tā arī ir ši sajūta. Tas ir no ļoti sneiem laikiem saglabājies, lai varētu izrādīties, jo asinis vairāk tiek piegādātas muskuļiem, tātad vairāk skābekļa. Vismaz prāts domā , ka tas būtu noderīgi tajā dotajā mirklī.

 

2. Nav tāda "liekā" nāss. Jā , viena nāss tik tiešām ievelk vairāk gaisu nekā otra un šīs nāsis mainās ar savām lomām, bet tas ir skaidrojams ar smaržām. Jo ne visas smaržas paspēj ātri piesaistīties pie ožas receptoriem degunā , citām smaržām nepieiešama lēnāka gaisa caurplūde , lai deguns to spētu apstrādāt. Kā arī šādā veidā smadzenēm ir vieglāk ignorēt dažas smarža, un ātri pamanīt to , ja kāda smarža ir parādījusies ( piemēram deguma, puvuma vai citas smarzās, kuras ātri piesaistās pie ožas receptoriem)

3 0 atbildēt

3 bilde sakuma izskatijas ka penis

3 0 atbildēt

njaaa interesanti emotion emotion++++

3 0 atbildēt

Labs raksts emotion 

3 0 atbildēt

Man interesantāks škiet fakts, ka gāzēs, kas rodas zarnās tikai 1% no izdalītajā gāzes daudzuma ir tas kas smird (Iedomājies , tad kādā koncentrācijā viņš tur ir ? o.O) Un neizlaižot šo gāzi ārā 80% no tās, caur zarnu sieniņām tiek uzsūktas atpakaļ un izdalītas citos ceļos (visvairāk caur elpu). Tāpēc burtiski sakot , ja tu nepalaid zobu, kad gribas, tava elpa paliek sliktāka uz kādu laiciņu.

3 0 atbildēt

Vārbūt būs sev rokā jāiegriežemotion

2 0 atbildēt

A kas notiek, ja cilvēks elpo ar pakaļu?

2 0 atbildēt

par cukuru likšu aiz auss, un varu piebilst, ka esmu izjutis fiziskas sāpes dēļ skumjām.

+ no manis.

3 1 atbildēt

njā par to cukuru interesantiemotion

2 0 atbildēt

Par to lieko nāsi, jā, esmu pamanījis, ka elpošanā caur degunu dominē mana kreisā nāss, caur labo gaisa plūsma ir salīdzinoši daudz vājāka. Raksts tiešām interesants!

2 0 atbildēt

9. Man sacēlās nāsis emotion

2 0 atbildēt

Liekā nāss - man uzreiz nezinu kāpēc velk uz lejas daļu emotion

2 0 atbildēt

Viss ļoti interesanti, bet pie gramatikas jāpiestrādā. - "Vienīgā atšķirība bija tā, ka pirmā grupa devās cauri durvīm, bet pirmā nē. "

4 3 atbildēt

vispār pēc vemšanas nedrīkst uzreiz tīrīt zobus, jo zobu emalja tiek bojāta no lielā kunģa sulas skābuma un, kārtīgi noberžot zobus, var pakāpeniski noberzt arī emalju.

1 0 atbildēt

nu ko, degunus pārbaudījām?  emotion

1 0 atbildēt

9. NU ak dievs  emotion no anatomiskā viedokļa nekas nav pareizs!!!  Tas ir pofigemotion  pa kuru nāsi velc gaisu, jo gaiss-> Plaušas ->Aorta -> smadzenes  -_- emotion

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

11. Smadzenes

Cilvēka smadzenes nav piemērotas divu vienādu žeķu atrašanai! emotion

Un par to nāsi aizmirsi pieminēt, ka tas noder labai ožai - ir vielas, kas izgaist fiksi, un tāpēc tām ātri jānonāk uz ožas receptora, kas notiek caur nāsi, kurā ir ātrāka gaisa plūsma, un ir vielas, kam ilgāk jāpasēž uz receptora, t.i. otrā nāsī.

0 0 atbildēt
Es tikko paliku gudrāka ;D
0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »