local-stats-pixel fb-conv-api

Nu ļoti dīvainas valstis99

2214 3

Šādas mini valstis ir sastopamas visā pasaulē.Reizēm šādām valstīm pieder teritorija, kas nav lielāka par piemājas zemes gabalu.Lai arī nav atzītas, tās ir izstrādājušas savu konstitūciju, tām ir savi karogi un pat nauda, tiek organizētas vēlēšanas.Šo valstu izveidošanās iemesli ir dažādi- protesti pret pastāvošo kārtību, lai izvairītos no nodokļu maksāšanas vai vienkārši milzīgas ambīcijas, būt karalim savā karaļvalstī.

2214 3 99 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 99

0/2000

Es arī uztaisīšu savu valsti

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

negribējās lasītemotion

1 1 atbildēt

Mikrovalstis īsti par valstīm nevar nosaukt, jo atdalīties tās īsti nevar, tāpēc ka nav neviena, kas varētu viņas atbalstīt, tikai pats sev sūdus savārītu...

Bet rakstam +, gaidu nākamo daļu ;)

0 0 atbildēt
Labs raksts
0 0 atbildēt

Ventspili aizmirsi!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Vispār ja runājot par mūsu planētu. Te nekas nav atklāts kas ir īstās valstis. Es tagad zinu, ka īstās valstis ir 197 valstis, a pārējās ir ANO valstis. Bet mazs vai zin, arī tās 197 valstīm, arī pieder citai valstij? Piemēram Kosova. Kosova jau piederēja kādreiz Serbijai, un tā pasludināja savu neatkarīgu valsti no 2007.gada 17.februārī, bet vienalga Serbija nevēlas, lai Kosova būtu par valsti. Bet es pats uzskatu, ka Kosova ir pilnvērtīga valsts, gan nav Serbija, un arī nav kāda Albānija. Albāņi ar Serbi, jau tur cīnās par to Kosovu, kurai piederēs. Tas pats runājot arī ar Melnkalni. Kāpēc Serbija nedusmojās par Melnkalni? 

Ņemot vērā arī par Taivānu. Es uzskatu, ka Taivāna arī ir valsts un viena no bagātakajām Āzijas valstīm. Bet tā skaitās kā Ķīnas republika. Vai tad ķīniešiem ir par mazu platība, mazs iedzīvotāju? Piemēram Honkonga un Makao gan nav valsts, bet tās ģeogrāfu zinātnieki uzskata bieži uzskata, ka Honkonga un Makao ir valstis, bet Taivāna nav pieminēta kā valsts. Tad ja es par šiem gadiem nodarbojos par 197 valstīm. Kas ir bāgātas, ar visiem iedzīvotājiem liku. Tad man ņemt nost Kosovu un Taivānu no valstu sarakstu? Nu tak nē, jo tās ir valstis. 

0 0 atbildēt

Un kur palika Ventspils?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Mums jau arī ir savas nepasludinātās republikas- Ventspils un Rīgs.

0 0 atbildēt

Izveido valsti, legalizē marihuānu, pelni milijonus. emotion

0 2 atbildēt

žopas republika ;D

0 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »