local-stats-pixel fb-conv-api

Noskaties šos video un tavas domas par vēsturi mainīsies!14

Šoreiz neesmu sev atradis laiku, lai publicētu kārtīgu rakstu. Bet nodošu jums linkus ar video, kurus Youtubē būs iespējams noskatīties.

Man nav iespējams dalīties ar visiem video, dēļ ierobežotā video skaita rakstos. Šeit ir pilnībā visi video

Es jums lūdzu padalīties ar šo rakstu saviem paziņām, draugem vai radiem.

Bet man liekās ja jūs noskatīsīties VISUS šos video, man tas nebūs jādara...

81 5 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Un jā, es esmu redzējis visu šo filmu. Godīgi sakot manas domas par visu pasaules sistēmu, par to, ko mums stāsta un par pašu otro pasaules karu stipri mainījās. Hitlers gribēja veselīgu, varenu nāciju, kurā cilvēki nesmēķētu, nedzertu, neiekristu atkarībās, kurā cilvēki nodarbotos ar fiziskajām aktivitātēm un ēstu veselīgi. Godīgi sakot ja salīdzina mūsdienu pasauli ar tā laika Vāciju pirms kara tad ir par ko padomāt.  Mūsdienās mēs tikai redzam naidu, televīzija godīgi sakot mūs kontrolē. Visur māca tikai amorālās vērtības. Mūsu pārtika ir piebāzta ar visādiem sūdiem. Cilvēki mirst no dažādām saslimšanām un tad vēl mums skolās stāsta kāda mums ir 'brīvība' un varena pasaule lai gan bez visa šitā cilvēki varētu mierīgi dzīvot. Ja kādu interesē, kā mūsdienās mūs 'paverdzina' un kā strādā mūsu sistēma tad iesaku noskatīties šo animāciju, kura ir apmēram tikai 30 minūtes gara.

Angliski bez LV subtitriem:

https://www.youtube.com/watch?v=tGk5ioEXlIM

Angliski ar LV subtitriem:

https://www.youtube.com/watch?v=WoKYNbn4898

16 0 atbildēt

Nu mēs mācamies krievu sarakstīto vēsturi, tas jau sen zināms. Bet arī visam šitam nevar ticēt. Viur ir liela daļa melu, kas nosver labumu iz vienu vai otru pusi. 

15 1 atbildēt

Kam patīk skatīties WW2 lietas, iesaku noskatīties ''Hellstorm''

es te nevienu neaizstāvu, jo karš vienmēr ir slikts un nes postu un iznīcību.

Vienkārši ļoti interesanti paskatīties ko sabiedrotie nodarija Vācijai, un cik apbrīnojami ātri vācieši piecēlās kājās.

Bet man jāsaka, rietumu sabiedrotie darija dzīvnieciski šausmīgas lietas.

10 1 atbildēt

kara uzvarētāji raksta vēsturi. tapēc arīHitlers ir pataisīts par necilvēku, bet staļins par normālu veci. kaut staļins un viņa režīms veica daudz lielākas zvērības

7 1 atbildēt

Skatos tagad youtube, un jāteic ka ņemot vērā kā pret Vācu pilsoņiem izturējās Poļi, francūži ir pilnīgi zemiski, un tad kad Hitlers nāca pie grožiem un iedeva visiem pa seju, pēkšņi viņš ir tas ļaunais tēls. Es uz to visu skatos šādi: paši bakstija zvēru un tad beigās arī norāvās, jo Hitlera vīzija ir pat vairāk kā apsveicama par veselu, stipru nāciju.  emotion  Galu galā dēļ WW2 pasaule nebija pirms tam uzņēmusi tik lielus apgriezienus zinātnē, lai gan Hitlera plāni bija ļauni, bet uz kopējā fona vareni, un pat reāli sasniedzami.

6 0 atbildēt

Ja kādam vajag tad te ir pilnā versija:

https://www.youtube.com/watch?v=Vnu5uW9No8g

2 0 atbildēt

 emotion 

1 1 atbildēt