local-stats-pixel fb-conv-api

Nežēlīgākie eksperimenti ar cilvēkiem.84

2299 7

Eksperimenti ir notikuši vienmēr, bet ir eksperimenti, kas ar savu humānisma trūkumu izcēlušies īpaši. Šiem eksperimentiem ir bijuši dažādi mērķi, bet izmantotās metodes ir ārpus pieņemtajām normām. Lai arī cik nežēlīga un nepieņemama ir eksperimentu gaita, tie ir palīdzējuši labāk izprast dažādus procesus cilvēka fizioloģijā un psiholoģijā ( ne visos gadījumos). Raksts par nežēlīgākajiem zināmajiem eksperimentiem, kas veikti ar cilvēkiem. Uzmanību, rakstā var būt dažas ne īpaši patīkamas vietas!

2299 7 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000

1. ir filma par šo "EXPERIMENT";

7. "riciņu" - = ricīns.

0 0 atbildēt

Vienkārši trūkst vārdu...tas,ka cilvēki ir pretīgi,ir maigi teikts...  emotion

0 0 atbildēt

par 1.eksperimentu ir laba filma, ''Experiment'', 2010.gada: filma baigi patika, parādīts tieši tas,kā izmainas cilvēks, kad viņam ''itkā'' iedod kkādas nēesošas tiesības, liek domāt par rārrākumu, varu par citiem..

lasot šos rakstus patiešām, pasaule ir bijusi un ir netikai unikāla un skaista, bet ir bijusi un ir nežēlīga un pretīga...

 

+

0 0 atbildēt

Skarbi, bet nenoliedzami tika dots nopietns devums medicīnai uz zinātnei mūsdienās.

2 2 atbildēt

PAR UNIT 731 ir uzņemta filma omfg vnk peectam guleet nevar!

0 0 atbildēt

Ko juus te muldat, ka tagd mediciina turas uz taa laika experimentiem, pilniigs bullshit, tad wareja izmantot ari dziwniekus, bet cilweekus izmantoja, jo tas likas daziem kropljiem interesanti speleties ar cilweeka dziwibu...... ;)

3 3 atbildēt
krievijā aizvien vēl eksperimentē ar cilvēkiem, skatījos NEIZSKAIDROJAMI, BET FAKTS.Kadreiz tāds raidījums pa tv3 bija.tur rādija tās iestades,kur notiek tas viss.
1 1 atbildēt

+ treisterimm

0 0 atbildēt

Modificētā pārtika kuru te izplata. Kas to izplata? ASV ir Monsantas paspārnē un pētījumus veica Monsanta. Vetnamas laikā šī kompānija izcēlās ar saviem melnajiem grēka darbiem. Kīmiskajiem ieročiem. Neviens eksperts tā arī nav dabūjis nekādu info par pētījumu gaitu kas ir veikti Monsantas telpās. Teorētiski tā ir bumba ar laika degli. Var saskatīt paralēles agrāk un tagad. Mēs bijušie PSRS iemītnieki dzīvojot tik agresīvā vidē kur normāls Eiropietis ir šokā tagad slimo ar nesaprotamām kaitām un tas nav no asbesta un svina, bet ģenētiskas izmaiņas. Bērniem konstatē veselības problēmas kuras agrāk nebija. Lūk arī izskaidrojums. Tā laika eko pārtika un tagadējā ar ķīmiju. Kur tas redzēts ka piens nedēļu stāv un nesaskābst, Baltkrievijas ražojums jau trešajā dienā saskābis

0 0 atbildēt

Jap..pirmais, kas man ienāca prātā...

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

9. imo redzams filmaa "knife"

0 0 atbildēt

Labs raksts, tikai nesapratu kāpēc vienā vietā NAZI otrā nacisti. Tas ir viens un tas pats.

0 0 atbildēt

mk-ultra?

there is a movie called Banshee Chapter wich had it

0 0 atbildēt

Par cietuma eksperimenta trusīšiem : Tas derētu pret pedofīliem, izvarotājiem un sērijveida slepkavām. Ja viņi bija antihumāni, viņiem pienākas tāda pati attieksme. 

Esmu pret eksperimentiem ar dzīvniekiem, jo tas arī ir anticilvēciski . 

Kapēc tieši smagie noziedzinieki var dzīvot uz citu nodokļiem, ja viņus var vienkārši izmantot eksperimentiem . Jo visi pedofīli, izvarotāji, maniakālie slepkavas un pat cilvēku tirgotāji ir jāpaņem "pie dziesmas", lai vienkārši izskaustu šādu pretekļu sugu . 

0 0 atbildēt

4.kas ir LSD ?emotion

0 0 atbildēt

Mans ieteikums,Tev steidzīgi jāiet pie psihiatra,

0 0 atbildēt

alahja bajbar jobnaie atbereji un israkejies es pali 

1 2 atbildēt

Dots devējam nāk atpakaļ un ja pats sevi sargāsi, tad Dievs tevi arī sargās, tāpēc labāk tiešām dzīvot pēc 10 baušļu likumiem un nenokļūt nepareizā laikā un vietā.

2 3 atbildēt
« 1  2  3 »