local-stats-pixel fb-conv-api

Nežēlīgākie eksperimenti ar cilvēkiem.84

2299 7

Eksperimenti ir notikuši vienmēr, bet ir eksperimenti, kas ar savu humānisma trūkumu izcēlušies īpaši. Šiem eksperimentiem ir bijuši dažādi mērķi, bet izmantotās metodes ir ārpus pieņemtajām normām. Lai arī cik nežēlīga un nepieņemama ir eksperimentu gaita, tie ir palīdzējuši labāk izprast dažādus procesus cilvēka fizioloģijā un psiholoģijā ( ne visos gadījumos). Raksts par nežēlīgākajiem zināmajiem eksperimentiem, kas veikti ar cilvēkiem. Uzmanību, rakstā var būt dažas ne īpaši patīkamas vietas!

2299 7 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000

Pie 6.bildes varēji pielabot.

NAZI ir nacisti angļu valodā.

3 0 atbildēt

Science is built on the perished victims, pretty much. If nothing of this sort ever was done, medicine would not have  progressed.  

3 0 atbildēt

Cietumi piebāsti ar slepkavām, pedofīliem un vēl visādiem pretīgiem maniakiem, tad lai ar tiem arī eksperimentē, kapēc ko tādu nodarīt nevainīgiem cilvēkiem?

3 0 atbildēt

Piekrītu ka šie eksperimenti ir ļoti šausmīgi, bet ja cilvēki nebūtu veikuši šādus eksperimentus tad mēs nevarētu zināt piemēram receptes ,kas izraisa to un to ...... Bet samērā raksts tīri normāls.emotion

5 2 atbildēt

daudzu šo eksperimentu laikā arī tika radīti jauni vīrusi un slimības, kas mūsdienās izplatās, vai tas kādam bija vajadzīgs?? Lai veiktu pēc tam vairāk eksperimentu, kā ārstēties no tiem, kad tas "izgāja no kontroles".. 

Mūsdienās viņi eksperimentē ar daudzām vakcīnām un zālēm. Bieži cilvēki, kas pret kaut ko vakcinējas, visbiežāk ar to arī saslimst un sirgst no lielākām komplikācijām, kamēr cilvēki, kas nevakcinējas, dzīvo mierīgi un neķer šos draņķus..

2 0 atbildēt
Mans subjetīvais viedoklis - Nav ļaunuma bez labuma un zinātne prasa upurus. Tur neko nevar darīt.
1 0 atbildēt

Pārsvarā jau eksperimentus veic labu merķu vārdā - lai palīdzētu cilvēkiem, izprastu ko nebijušu un tt, bet šeit liekas, ka zinātnieki nevis palīdzet vai kaut ko noskaidrot gribēja, bet gan vienkārši "izklaidēties" un apmierināt savu ziņkārību (ne visos gadījumos).   emotion  

1 0 atbildēt

Kad lasīju gribējās drusciņ raudāt!emotion

1 0 atbildēt

Arī mūsdienās tas nekur nav zudis. 

1 0 atbildēt

Par 1. - biju kaut kur lasījusi, ka tas psihologs, kas vadīja eksperimentu pats bijis ar sadistiskām nosliecēm, tāpēc būtībā piespiedis "sargus" tik nežēlīgi rīkoties.. 

1 0 atbildēt

lai eksperimentē ar ieslodzītajiem kam ir uzlikts nāves sods viņu mums žēl vispār nebūs

1 0 atbildēt

Mes visi esam viens liels eksperiments...

1 0 atbildēt

Skumji! emotion

1 0 atbildēt

http://www.imdb.com/title/tt0250258/

1. filma tiešām iespaidīga.. Pat tagad atmiņā palikusi, lai gan redzēta gadus 6-7 atpakaļ..

1 0 atbildēt

ļoti interesanti bija lasīt , vairāk šādus vēsturiskus spokos  :)

1 0 atbildēt

un tas mūs ir novedis pie labākas pasaules? šaubos

2 1 atbildēt

Modificētā pārtika kuru te izplata. Kas to izplata? ASV ir Monsantas paspārnē un pētījumus veica Monsanta. Vetnamas laikā šī kompānija izcēlās ar saviem melnajiem grēka darbiem. Kīmiskajiem ieročiem. Neviens eksperts tā arī nav dabūjis nekādu info par pētījumu gaitu kas ir veikti Monsantas telpās. Teorētiski tā ir bumba ar laika degli. Var saskatīt paralēles agrāk un tagad. Mēs bijušie PSRS iemītnieki dzīvojot tik agresīvā vidē kur normāls Eiropietis ir šokā tagad slimo ar nesaprotamām kaitām un tas nav no asbesta un svina, bet ģenētiskas izmaiņas. Bērniem konstatē veselības problēmas kuras agrāk nebija. Lūk arī izskaidrojums. Tā laika eko pārtika un tagadējā ar ķīmiju. Kur tas redzēts ka piens nedēļu stāv un nesaskābst, Baltkrievijas ražojums jau trešajā dienā saskābis

0 0 atbildēt
krievijā aizvien vēl eksperimentē ar cilvēkiem, skatījos NEIZSKAIDROJAMI, BET FAKTS.Kadreiz tāds raidījums pa tv3 bija.tur rādija tās iestades,kur notiek tas viss.
1 1 atbildēt

Skarbi, bet nenoliedzami tika dots nopietns devums medicīnai uz zinātnei mūsdienās.

2 2 atbildēt

par 1.eksperimentu ir laba filma, ''Experiment'', 2010.gada: filma baigi patika, parādīts tieši tas,kā izmainas cilvēks, kad viņam ''itkā'' iedod kkādas nēesošas tiesības, liek domāt par rārrākumu, varu par citiem..

lasot šos rakstus patiešām, pasaule ir bijusi un ir netikai unikāla un skaista, bet ir bijusi un ir nežēlīga un pretīga...

 

+

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »