local-stats-pixel fb-conv-api

Nacistiskās Vācijas propaganda.22

70 3
70 3 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Tad jau nākošo rakstu par III Reiha propagandas motoru / tēti !  emotion 

2 0 atbildēt

Žēl, ka nelieliki plakātu ''Sieg oder bolschewismus''. Propaganda, jā, bet atceros šo plakātu katru reizi ejot garām vai cauri Origo.

1 0 atbildēt

Ko tu vēlejies ar šo rakstu pavēstīt ?

2 2 atbildēt
Ne visam var piekrist bet Hitler bija daudzās zinās taisnība, ... par Ebrejiem ljoti daudz!
1 1 atbildēt
Kāds sakars starp Nacistisās Vacijas un Latvijas karogu?
0 0 atbildēt

Es par!

0 0 atbildēt

Interesanti plakāti, skarbi, bet interesanti!

0 0 atbildēt

paldies. Musdienas judi salidushi rimcikos un maxa verdzinjiem mazinas aldzinjas!

1 1 atbildēt

Nu Hitlers uzskatīja ka Kristietība ir pārāk vārga un saudzinoša reliģija. Es pat nezinu vai tā ir Nacistu propaganda, jo tur ir rakstīts angliski. varbūt tā ir britu vai amerikāņu propaganda kurā attēlots ka vācieši grib iznīcināt kristietību. Par šo plakātu es neatradu info. Ieliku to tikai tāpēc ka izskatījas pēc nacistu propagandas un ir nacistu stilā.

0 1 atbildēt

Oi,oi,oi! Salasījies Mein Kamph. Ta djau Hitlers vienkārši būtu iznīcinājis ebrejus un viss, nevis iekarotu Franciju, Čehoslovākiju, Austriju un censtos iekarot PSRS un Lielbritāniju. Viņš gribēja vienu - Lai varenā āriešu rase valda pār pasauli. Un tu rānā par ASV demokrātiju. Palasi kas ir demokrātija. Demokrātija paredz neitralitāti un sociālo apgādniecību, kā tas ir Somijā, Šveicē, Zviedrijā un Norvēģijā. Tu esi sekls ignorants.

0 2 atbildēt

Es diemžēl vācu valodu nesaprotu, bet kad ievadīju Google Tulkotājā tekstus viņš iztūlkoja tik šausmīgi ka gandrīz acis izleca no pieres ārā!

0 3 atbildēt