local-stats-pixel

Mūsdienu augļu un dārzeņu savvaļas senči18

802 0

Tas, ko ēdam pusdienās, ir cilvēces tūkstošgadīga darba rezultāts, pacietīgi atlasot garšīgāko, sulīgāko, ražīgāko un smukāko, un cenšoties tikt pie lielākiem izmēriem un labāka aromāta. Un laikam ierastos produktus to pirmatnējā, necivilizētajā izskatā, neviens uz sava galda dez ko nepriecātos redzēt...

Reklāma
Reklāma
Reklāma
802 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 18

0/2000
18. Izskatās, ka kaktus salaida ar gurki
31 0 atbildēt

Tikai tādus - mazos, rūgtos un bezgaršīgos vajadzētu ēst tiem visiem svaigēdājiem, vegāniem un ekopārtikas fanātiem. Jo tie lielie, saldie un garšīgie taču ir nedabīgi un cilvēka pārveidoti.

23 0 atbildēt

Interesants raksts.

15 0 atbildēt

dāŗzeņu senči vienkārši bija sliņķi. tas arī izskaidro mazo augumu, slikto smaku un draņķīgo garšu.

13 0 atbildēt
Labs rakstinjsh, pluss noteikti no manis!!!
7 1 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt

Perfekts raksts!

4 0 atbildēt
Baigi garsigi. Edu tos 50000 gadu p.m.e. Darzenisus un piegriezu klat zupinai
3 2 atbildēt
Interesanti - par ko nākotnē kļūs tomāts...
2 1 atbildēt

Cilvekam bijushi gudri skolotaji.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt