vispar aldaris un mitavas alus ir suds jo vinji maksligi gazeti ir tikai 2 normali ali užavas un piebalgas
es zinu ka dabushu minusus bet man vienalga man galvanais ir izteikt savu viedokli
vispar aldaris un mitavas alus ir suds jo vinji maksligi gazeti ir tikai 2 normali ali užavas un piebalgas
es zinu ka dabushu minusus bet man vienalga man galvanais ir izteikt savu viedokli
Politiķi visu iemanās sačakarēt, atceros vēl Andropova valdības laiku, arī pie mums sauso likumu mēģināja ieviest Visiem lustīigus Jāņus
Draņķīgs alus rodas tad, kad tas tiek atjaukts ar spirtu. Un tādi ir praktiski visi ali, kas ir virs kādiem 4,5-5 grādiem.
Īstais alus ir lauku alus ar lupatas un dūmu garšu. Biezs kā dūņa. Smalkajiem pilsētniekiem nesaprast.
Nebrīnos,ja to pašu Cēsu suslu ražo no kādiem dranķiem un Aldaris arī nav tas labākais...
redzēju walter pa 25 sant. un nodomāju vai tur vispār ir kaut kas no alus, izņemot ūdens,
Visas mazās alus darītavas ir +-OK. Lielie +- neviens nav baudāmi, jo taisa sūdus no koncentrātiem, tur arī rodas draņķīgs alus
Visos laikos, visām valstīm ir bijusi un ir sava nacionālā zļurga..Neesmu lielais alu pazinējs, bet grāmatā "Great Beers", kurā apkopoti 700 pasaulē atzītākie aliņi, ir atrodams nu jau nosacīti mūsu: "Cesu Premium" un "Cesu Balsam Porter". Ņemot vērā, ka pasaulē nav tikai 700 zortes, tad manuprat, sarkanais cesinieks nav tas sliktākais variants.
Noteikti iesaku, no Cēsu alus darītavas - Grāfs Fon Zīverss eilu. Ne lāgeru, bet eilu, tas ir tiešām labs un arī garšo pēc eila kā tam vajadzētu būt!
Neesmu nekads alu eksperts,bet ja ir laba kompanija,tad ari alins labi iet :D
+ autoram