local-stats-pixel

Masu pašnāvības: "Jonestown massacre".26

436 1

Yo. Šodien izglītošu jūs par masu slaktiņu vietā, kuru dēvē par Jonestown.

Šī traģēdija notika 1978. gada 18. novembrī, un šogad aprit 36. gadi, kopš šī bēdīgi slavenā notikuma. Zemāk nedaudz sīkāks apraksts.

Official version, conspiracy not included.

Paldies, ka izlasīji.

Un vēl citi pizdati raksti profilā, kur gan citur!

Es komikšus netaisu.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
436 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 26

0/2000

Par šo gadījumu varu teikt to, ka šī bija cilvēku komūna, kuri bija dziļi vīlušies (šādus cilvēkus štatos sauc par loosers) ASV un Rietumu ''vērtībās", tādēļ viņi:

1) pameta ASV;

2) izlēma pieprasīt pilsoņa statusu PSRS, respektīvi gandrīz visa šī komūna vēlējās pasūt ASV ar visām viņu "demokrātiskajām vērtībām" un iestāties PSRS.

Pirmais punkts nekas īpašs nav, bet par 2. uzzināja CIP, tādēļ viņi arī likvidēja šo komūnu, maskējot to kā "masu pašnāvību". Eksistē dokumentācija, kas pierāda šo scenāriju.

Masu pašnāvība, come on!? Tas taču nav nopietni! Toties, ja grupa ASV pilsoņu atteiktos no ASV pilsonības un iestātos PSRS, iedomājieties, kāds TRIECIENS tas būtu ASV un Rietumu PRESTIŽAM, visa PSRS antipropaganda sabruktu kā kāršu namiņš un arī Aukstā kara iznākums varētu būt savādāks...

Tādēļ ASV valdībai bija daudz vēlamāks bars "pašnāvnieku", nevis bars jauno PSRS pilsoņu..

18 0 atbildēt

Interesanti,interesanti - daudz lika padomāt ...

9 0 atbildēt

Loti izglitojoš raksts. Un Sausmigi daudz jauna uzzinaju . Paldies emotion

7 1 atbildēt

ir lasīs kādā no veciem ilustrētās zinātnes žurnāliem, bet ja tā ir gadadiena tad vērts atsvaidzināt. un ++, jo domāju, ka daudzi šo nemaz nezināja.

5 0 atbildēt

ļoti labi, ka šitādi slimie paši sevi iznīcina... ;)

4 0 atbildēt

Nav vārdu, ja godīgi ...

3 0 atbildēt

Pēdējā laika labākais raksts spokos, tiešām.

3 0 atbildēt

Esmu vienu dokumentālo filmu par šo redzējis. Un tieši šodien noskatījos dokumentālo filmu par lielisku grupu The Brian Jonestown Massacre un The Dandy Warhols). Antons Ņūkombs ir viens traks m-fukkers! (Filmas nosaukums ir DiG! - psihedēlijas un rokmūzikas entuziastiem šis varētu būt viens no must-see gabaliem :) )

3 0 atbildēt

baigi spocīgiemotion

2 0 atbildēt

Lasāmviela pārdomam, par to ka katra savas dzīves nodzīvotā diena ir patiešām vērta!  

2 0 atbildēt

Nu paldies tam vecim kas atbrīvoja pasuli no tik daudz viegli ietekmējamiem indivīdiem. Ja cilvēki ir tik debīli lai skaidrā prātā dzertu indi lūdzu dzeriet uz veselību.

Tāpat kā tie stulbeņi kas pie mums saindējās ar metilspirtu. Pirmie ok negadījums, bet kur pārējie idioti ar visiem brīdinājumiem turpina pirkt un dzer krutku. Labi ka viņi ir miruši un vairs nenodarīs sava idiotisma dēļ vēl kādam citam sliktu

2 0 atbildēt

Šis raksts bija ilustrētā vēsturē un youtubē var noskatīties dokumentālo filmu http://www.youtube.com/watch?v=iQYoHiM-Uko

1 0 atbildēt

biju par šito lasījis. gribētos drusk labāku tulkojumu :) ne visai intelektuāli arī šķiet, ka nevar iztulkot elementārus valstu un vietu nosaukumus.

1 0 atbildēt
Tas čalis baigais mindfucker bijis. Kurš katrs nevar iespaidot tādu cilvèku pūli tā, jo sevišķi jaunās mātes ar nesen dzimušiem bèrniem. Žēl to nevainīgo dvèseļu. Par tiem vecajiem un vnk pieaugušajiem poh - tiem jau prāts droši vien bija neatgriezeniski sa****s, bet mazuļi.. Tas jau ir par traku!
0 0 atbildēt

ahujenemotion

0 1 atbildēt

My mind skares me sometimes!

0 1 atbildēt