local-stats-pixel fb-conv-api

Mafija:Mīts vai Realitāte?1

110 7

Sveiki, spoki! Mafijaemotion - kas tā ir, kā un kur aizsākusies, kāpēc tā ir aizsākusies to varēsiet uzzināt ,ja izlasīsiet so rakstu.

Mafija ir kriminālā sabiedrība ar saviem noteikumiem un politiku. Mafijas aizsākumi meklējami Sicīlijā 19.gadsimta sākumā ,kad sicīliešiem apnika būt spāņu verdzībā un mafija cīnijās pret spāņu verdzību.

Agrāk mafiju uzskatīja par saviem glābējiem, jo piemēram tie cīnijās pret zādzībām un, ja vajadzēja, aizdeva naudu, bet ne viss bija tik vienkārši kā šķiet. Piemēram, tevi apzog tad vari palūgt tiem palīdzību ,bet tu viņiem paliksi parādā. Viņi var tev palūgt tavu palīdzību ,piemēram, kādu vajag aizsūtīt uz to pasauli vai arī pats ar savu dzīvību samaksāsi.

Ar naudu bija vienkāršāk. Ja no mafijas tu pāņem 100 000 eiro, tad tev jāatdod 200 000 eiro.

Mafija tiek dēvēta arī par Cosa Nostra (sicīliešu valodā-Mūsu lieta) . Mafija no sevis veido varākus klanus, kuriem ir savi bosi jeb klana vadītāji, un visi kopā klani veido internacionālu organizāciju.

Mafijas dalībnieku sauc par "Mafioso" .Mafijā piedālās varāk nekā 250 000 cilvēku pa visu pasauli un 3 000 no visiem mafijas līdzdalībniekiem atrodas Amerikas Savienotājās Valstīs. Tikai 25 000 līdzdalībnieku atrodas Itālijā.

Mafija ir Itālijas tumšā puse. Tai ir sava ietekme Itālijas valdībā un vairaki tās cilvēki ir kļuvuši par valdības locekļiem.

110 7 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Piekrītu ka vajag vairāk. Arī no manis +
0 0 atbildēt