Sveiki! Tā kā, ar atplestām rokām sagaidijāt manu pirmo raksta daļu par ēdienu, turpināšanu, pievienojot vēl nezināmākus un vēl interesantākus faktus par ēdienu! Ceru, ka tev patiks, ja patika šis raksts, pirmo daļu vari atrast - http://spoki.tvnet.lv/vesture/Lietas-ko-tu-nezinaji-par-edienu/757525
Lietas, ko tu nezināji par ēdienu 211
Ko tu padomātu, ja teiktu, ka tu visu dzīvi ķiplokus mizoji nepareizi? Tu mani sauktu par traku! Vairs nekādu čakarēšanos ar ķiplokiem, jo es tev pastāstīšu par superīgu mizošanas metodi! Sagriez ķiploku četrās daļās, ieliec divās bļodās un krati! Ķiploks īsā laika posmā atdalīsies no mizas, un viss,kas tev būs jāizdara, būs jāizlasa miza!
Gribi kļūt par profesionālu kukurūzas ēdēju uz ātrumu, bet tavus sapņus vienmēr ir ierobežojusi miza? Vairs nesatraucies, jo, lai nomizotu kukurūzu, viss , kas tev ir jāizdara, ir jāieliek kukurūza mikrovilņu krāsnī uz 4 minūtēm, pēc tā laika, droši vari izņemt kukurūzas vālīti un nomizot, ar vieglu pieskārienu! Tagad tevi neviens nevarēs apturēt!
Pievieno vaniļas saldējumam nedaudz jūras sāli un olīveļļas, lai padarītu vaniļas garšu jūtamu, un saldējums pavisam noteikti kļūs baudāmāks!
Garšo kafija ar ledu, un vēlies maksimizēt uzņēmtā kofeīna daudzumu, lai vari strādāt vēl 2 diennaktis, un šefs nepiekasītos? Pat neskaties enerģijas dzērienu virzienā, jo viss, kas tev vajadzīgs - Pagatavo sev tīkama stipruma kafiju un pievieno sasaldētu kafijas kubiņus! KOFEĪNS VISUR!!!
Lai izvairītos no vīna atūdeņošanās, nepievieno ledus gabaliņus vīnam, pievieno sasalušas vīnogas. Tas ne tikai kalpos, kā ledus aizvietotājs, bet arī nodrošinās jauku uzkodu, kad būsi iztukšojis glāzi!
Gribi pagatavot perfekto bekona burgeri? Vairs neuztraucies, jo viss, kas tev ir jāizdara - noliec bekonu uz folijas, tieši ,kā attēlots attēlā un izcep līdz sev vēlamai stadijai!
Apnicis, ka ēdiens paliek uz tava naža? Turpmāk, mīkstu ēdienu sagriešanai izmanto bez-garšas zobu diegu. Vairs nekādu kūkas gabaliņu uz naža!
Ātri vajag istabas temperatūras sviestu? Sarīvē sviestu uz rīves, tādā veidā, tas pielāgosies nepieciešamajai temperatūrai ātrāk.
Aplej balonus ar šokolādi, lai pagatavotu ēdamus šokolādes trauciņus! Neuztraucies, ja tev tas neizdodas ar pirmo reizi, jo process tiešām ir piņķerīgs!
Ļoti vecs triks, kā atvērt jebkuru burciņu. Vairs tev nebūs jāpārpūlas, cenšoties ar fizisku spēku atskrūvēt burciņu. Vienkārši paņem nazi, un pacel vāciņu mazliet, ielaižot burciņā nedaudz gaisa. Šādā veidā tu padarīsi burciņu daudz vieglāk attaisāmu.