local-stats-pixel fb-conv-api

Lielākās un neizskaidrotās pasaules mīklas par cilvēku, kuras mani nomoka.31

268 13

Mani nomoka trīs jautājumi par cilvēku, kuri ir pretrunā ar visu evolūciju un citām zinātnēm. Es esmu meklējis internetā, bet viennozīmīgas atbildes par šo tēmu nav. Turklāt, daudzi pat nepievērš tam uzmanību.

Iepriekš atvainojiet par īso rakstu. Ja kādam ir kas interesants sakāms, piedāvāju padiskutēt.

268 13 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

1.Ādas krāsa:

Cilvēka ādas krāsas ir mainījušās dažādos reģionos evolūcijas gaitā. Āfrikāņiem ādas krāsa ir tumša tikai tāpēc, kad Āfrikā ir bijis un būs ļoti saulains, kas rada tādu kā iedegumu, kas attiecīgi gadu laikā ir palicis. Tādā veidā viņu ādā nedaudz izsargājas no dažādām ar UV starojumu saistītām slimībām un kaitēm.

2. Rīdaiņu raudāšana:

Zīdaiņi, kā arī mazi bērni lielākoties raud tikai tāpēc, ka tas ir vienīgais veids, kā viņi māk parādīt to, ka kaut kas nav labi. Zīdaiņu gadījumā asaras ir vienīgais vēids, kā izrādīt negatīvās emocijas un piesaistīt vecāku uzmanību, taču dažkārt ir arī bērni, kas neraud, jo jūtas labi. Par tām vēdera sāpēm neiznu, varu tikai minēt, ka tas ir saistīts ar faktu,ka zīdaiņi vēl nav pieraduši pie šīs mūsu pasaules, kur viņiem pašiem ir jāēd un jāelpo.

3.Krūšu gali vīriešiem:

Iemesls ir akurāti vienkāršs. Attīstības periodā, katrs cilvēks mātes vēderā, kad ir vienā no sākotnējiem attīstības posmiem (neatceros konkrēto nosaukumu), tas attīstas izmantojot sievišķos hormonus un tikai pēc tam turpina attīstību kā sieviete vai vīrietis, tāpēc arī vīriešiem attīstas krūšu gali un tādi paliek pēc dzimšanas.

Atvainojos par gramatikas kļūdām, neesmu Latviešu valodas dievs, bet centos emotion.

24 0 atbildēt

3.

Es domāju, ka skatīties uz vīriešu krūtīm ir pretīgi, tapēc ieliku tādu bildi.

 emotion 

11 0 atbildēt
Vīriešiem ir krūtsgali tapēc, ka sievietes arī grib cicīšus palaizīt. Loģiski tak
10 1 atbildēt

Es nekomentēšu par ādas krāsu un pupiem, jo gana jau te visi visu ir pateikuši. Bet par to raudāšanu...vispār dzīvnieku mazuļi arī raud - pīkst, čīkst utt. Ir bijis, kad kaķēns brēc zem balkona dienām ilgi, jo mamma pazudusi, kas nomierina. Atrast nevar jo kkur nobēdzināts, bet ausīs griež.

Bet vispār cilvēks ir viens no retajiem man zināmajiem dzīvajiem Zemes radījumiem, kurš ir totāli nepiemērots dzīvei uz šīs planētas: sāpīgas dzemdības, pilnīgi nevarīgi, brēcoši, ilgi uz kājām nestāvoši un nestaigājoši bēbji, nav apmatojuma, kaut klimats daudzkur to prasa, nav asu zobu, nagu, lai aizstāvētos, da nav pat astes...tāda sajūta, ka daba paņirgājusies, no sērijas : davai, paprovē izdzīvot. Un mēs kkā dzīvojam. emotion

6 0 atbildēt
Kā izlasīju tekstu "kulakā rāvu" momentāli noplusoju.
6 0 atbildēt
Viens no iemesliem, kāpēc tumšādaini cilvēki dzīvo pie ekvatora, ir tāds, ka viņi saulē neapdeg, un viņu āda ir daudz labāk piemērota laika apstākļiem āfrikā.
5 0 atbildēt
Vilnu cilvēkam evolūcija atņēma dēļ parazītiem, pigmentāciju piešķīra aizsardzībai no saules, atņēma-vitamīnu un rahīta dēļ tajos platuma grādos, kur maz saules. Un cilvēks visumā nav tik bezpalīdzīgs un bailīgs, lai maskētos, tāpēc evolūcija šito izlaida.
4 0 atbildēt
Bieži bērni neraud kad ir kopā ar svešinieku un ļoti raudulīigi, kad ir ar mammu tieši tapēc, lai pirmajā gadījumā nepievilinātu plēsēju(jo nav mammas blakus un nav droši), savukārt, kad blakus ir mamma var raudāt un izemocionēt visu, kas sakrājies, jo jūtās droši emotion tiklīdz bērns iemācās runāt viņš daudz mazāk raud
3 0 atbildēt
Runājot par ādu - mums ziemeļos saules spīd maz un baltā krāsa tieši absorbē saules starus, tas mums ļauj sintezēties D vitamīnam ādā. Turpretī āfrikā melnādainie cilvēki pietiekoši no saules uzņem D vitamīnu un lai pasargātu sevi no saules kaitīgā starojuma, āda ir tumša un tas neļauj UV, UVA un UVB starojumam tik viegli tikt cauri. Tur nav runa par to, ka melnā krāsa pievelk karstumu. Un par tiem krūšgaliem, arī dzīvniekiem abiem dzimumiem ir krūšgali, paskaties uz kaķiem un suņiem kaut vai. Un atbildot uz jautājumu, kāpēc vīriešiem ir krūtsgali, jo embrionālās attīstības laikā mēs visi veidojamies kā sieviešu pārstāvji, tikai mazliet vēlākos attīstības posmos vīriešiem sēklinieki noslīd skrotumā un sievietēm veidojās olnīcas. Bet līdz tam mums visiem jau ir paspējuši izveidoties krūšgali.
3 0 atbildēt

Loģiski jautājumi, man arī interesē arī atbildes uz šiem jautājumiem. emotion  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Par pirmo. Ultravioletais starojums var sadragāt ādas šūnu dns kodolus un izraisīt vēzi kā arī citas nevēlamas problēmas. Šo dns sargā melanīna molekulas, kuras absorbē uv starojumu. To sintezē melanocīta šūnas, kad uv starojums iedarbojas uz tām, parastais sauļošanās process. Melanīns arī absorbē daļu redzamās gaismas un tad nu mēs kļūstam tumši pie intensīvas saules. Pie ekvatōra tas ir ļoti nepieciešams, lai izdzīvotu un evolūcija ir darījusi savu. Toties neliels daudzums uv ir nepieciešams, lai ķermenis sintezētu D vitamīnu un palīdzētu dažu citu vitamīnu ražošanā. Tad nu ziemeļos, kur saules nav pārlieku daudz, āda nesatur daudz melanīna, lai uzņemtu uv starojumu, un esam gaiši.

Par pārkāršanu. Mēs esam viena no retajām radībām, kas svīst, un tas aizvieto apmatojumu.

2 0 atbildēt

3.Jo visi mātes vēderā attīstās vispirms kā sievietes. emotion 

2 0 atbildēt

Vīriešiem ir krūtsgali jo visi augļi pirmajās nedēļās ir sieviešu dzimums, pēc tam tikai noteik pārveidošanās par vīrieša dzimumu!

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Skatities uz viriesu krùtit ir pretìgi? Kas tu bĺe priduraks esi? Vai vnk ar galvu meats bèrnìbà? Kas tur pretìgs? Panem nogriez sev tos tad na*uj🤣🤣🤣🤣
0 0 atbildēt

Pirmais jautājums ir labs un arī es jūtu/zinu, ka Darvina teorija tieši tāpēc arī ir tikai teorija, ka ir pagalam greiza. Cilvēku izvietojums uz mūsu zemītes ir neloģisks, patiešām. Tātad mūsu rašanos uz izvietošanos noteikuši citi likumi - ne tie, ko mums "borē" skolā šodien.

Par bērnu raudāšanu un vīriešu krūšu galiem gan nelauzu galvu. Bērns raud, jo tās kardinālās vides izmaiņas, kas notiek nākot šajā pasaulē, ir šokējošas. Un pieļauju, ka nav būtiski, cik simtus vai tūkstošus gadu pastāv cilvēce - tā "neiemācīsies" pārciest šo šoku neraudot emotion Redzi, piedzimšana notiek 1x dzīvē un tādējādi pierast nesanāk. Padomā, cik grūti ir cilvēkam nekliegt ielecot ledus aukstā ūdenī! Lec 3., 4., 5. reizi, bet tāpat jābļauj. Ar laiku droši vien var pierast, lai vairs nepaustu to šoka stāvokli balsī, taču cilvēkam dzimstot, tas ir PIRMAIS šoks viņa dzīvē un arī pēdējais tāds, tā ka iespējas apgūt "neraudāšanu" izpaliek emotion Evolūcijai vajag atkārtojumu, bet šis gadījums katrā dzīvē ir viens vienīgs un evolūcijas princips (pat ja tāds pastāv) nedarbojas.

Par krūšu galiem: arī nesaredzu nekādu mistiku. Embrijs veidojas sākotnēji "bezdzimuma" formā - krūšu gali, ausis, acis, ekstremitātes - tas viss ir visiem. Dzimumorgāni veidojas vēlāk, kad izšķir dzimumu. Krūtis nav dzimumorgāns. Neredzu šeit neko jokainu.

0 0 atbildēt
Dzīvnieku tēviņiem arī ir krūtsgali, tikai ne tik pamanāmi, patiesībā vīrietis arī var barot ar krūti bērnu, gadījumāc ja māte iet bojā, vai kur citur nozūd, tēvam, liekot pie krūts bērnu, sāks izdalīties oksitocīns un parādīsies piens emotion
0 0 atbildēt