local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas iznīcināšana...14

Sveiciens latviešiem



Kā jau jūs paši to zinat, Eiropai ir jāuzņem tie saucamie "Bēgļi/patvēruma meklētāji" kuri uzlaiku drīkst palikt Eiropā, kamēr tur viņu mājās hrens viņ zin kur karo. Pats primais kas man nāk prātā ir : Nu ok, es varētu palīdzēt, noziedot kādu vienu Eiriku, noziedod kādu drēbes gabalu vai rotaļlietu.

Bet kapēc mums ir uzspiests uzņemt un intigrēt šos te "Bēgļus", par kuriem ir dzirdēti tik daudz "varoņdarbu", tas padara netikai mani traku. Tapēc vēlējos kamēr ir brīvdienas ielikt spokos par šo tēmu rakstņu.

83 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Teiciens : Āfrika āfrikāņiem, Āzija āfrikāņiem, Arābija arābiem, bet kapēc Eiropa visiem?

Bruh

9 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu, bet mēs jau neko nevaram mainīt....

Vienīgā iespējā būs, ja kādam augstāk stāvošam (politiķim, prezidentam u.c.) pieaugs pauti, un tad sāks risināt šo problēmu. Bet zinot pašreizējo situāciju nekas nemainīsis, jo visiem ir bail piedurt kaut pirkstu bēgļiem.

9 1 atbildēt

Paldies par rakstu! Gramatiku varētu nedaudz uzlabot un būs labi!

3 0 atbildēt

Jāāāā..

Jāizsver mums visiem savas vērtības un identitātes  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Skaists raksts, tikai vai esi aizdomājies, kāpēc Eiropa tā dara? emotion 

Mans jautājums tev - kāds ir cēlonis šim visam?

Zināji, ka Vācijā jau tagad ir darbaspēka trūkums, pēc gadiem 10 tas būs vēl izteiktāks, jo daudzi esošie strādnieki dosies pensijā un nebūs, kas stājas viņu vietā, tātad tiks mazāk padarīts un tiks mazāk nopelnīts, prasti runājot.

Dotajā brīdi, piemetot pa fikso uz pirkstiem, ņemot uzņēmumos nodarbināto vecumu, uzņēmumu personāls samazināsies aptuveni par 1/3-1/4 daļu, līdz ar to nodokļu ieņēmumi un ražošanas apjomi.

Latvijā situācija ir analoģiska, bet ne tik izteikta, pagaidām.

Tātad, tas jautājums kaut kā jārisina un Eiropas galvas to dara, no kā izriet, ka tas ir Eiropas līderu atbalstīts pasākums, jo to visu, ja būtu vēlme tur augšā, varētu atrisināt pāris nedēļu laikā, nomīnējot robežas, protams uzliekot vairākkārt zīmes ar tekstu mīnēts fluchtlingu valodās, un aizbuksējot tūristu laivas atpakaļ uz turieni, no kurienes nākušas, vai vienkārši atklājot uguni tiešā tēmējumā, no lielkalibra ložmetēja pa laivu, ja nesaprot pa labam.

Sekas šim visam tu jau aprakstīji, tikai aizmirsi pieminēt, ka Latvijā 70-80% no cietuma iemītniekiem, pārsvarā sastāda auslanderi, kā tad būs ar šo?

Situācija jau tagad diezgan līdzīga, pat bez visiem fluchtlingiem!

1 0 atbildēt

Tpc, ka lielākā daļā cilvēku guļ nomodā. Kamēr katru personīgi tas neskars, cilvēkiem būs pohu*.

1 0 atbildēt

Absolūts mīnuss. Pēdējo reizi rik daudz gramatikas kļūdu redzēju, kad laboju mazās māsas domrakstu...  Dažas bildes arī vispār vienkārši no googles paņemtas pēc principa lai izskatās briesmīgi un no pirmās lapas...

0 8 atbildēt