local-stats-pixel fb-conv-api

Laika zīmes.5

65 5

Dieva vēstījumos atrodams tūkstošiem pazīmju, kuras apstiprina Pasaules galu, mums domāto brīdinājumu, lai mēs būtu modri, gādātu un zinātu, kad šis Pasaules gals būs pavisam tuvu. Lūk, daži Bībeles pravietojumi, kuri apraksta tos apstākļus un notikumus, kuri saistīti ar cilvēka pēdējām dienām uz Zemes. Atbildot uz savu mācekļu jautājumu: ''Kādas pazīmes vēstīs Tavu atnākšanu un laikmeta beigas?'', Kristus sacīja: ''Kad dzirdēsiet par kariem, nešausminieties, jo tam visam jānotiek. Bet tas vēl nav Pasaules gals, jo tauta sacelsies pret tautu un būs bads, sērgas un zemestrīces uz vietām: tas viss būs slimību sākums!'' Jāpiebilst, ka pēdējos gados palielinājusies visu šo notikumu intensitāte un apmēri.

P.S. Piebildīšu, ka teksts ņemts no 1992. gada avīzes, bet tas nemaina tajā minētos faktus un to, ka pasaule tiešām iet uz galu.

65 5 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Slikts tulkojums vai vards izlaidies pie zemestrīcēm..25 no 49..Japānā katru gadu ir 1200-1400 zemestrīces. tur nevarēja būt postošas ,virs 10 ballēm vai kkas tamlīdzīgs? Bet raksts labs. Cilvēkiem jāsaprot,planēta Zeme ir kā dzīvs organisms,tā tapat kā mēs visu laiku mainās,aug veidojās.Cilvēks ar savam darbībām to visu veicina.Matriksā bija labs salīdzinājums..cilveks ir ka Zmes slimība un parazīts. Varbūt realitātē tik skarbi nav,taču daudz neatšķirās-dzenoties pēc resursiem un savas laimes,iztukojam planētas dzīļu bagātības,ietekmējam planētas aizsardzību no radioaktīviem stariem,iznīcinam vienas dzīvnienku sugas un citas padaram par invazīvajām,sačakarējam vidi ar gāzēm,pesticīdiem un citiem mēsliem,paši pēc tam rijam visādas modificētās pārtikas,nemaz nerunājot par karu ietekmi..Atņemam teritoriju dzīvniekiem un ierastās vides augiem,lai audzētu to,kas pašiem vajadzīgs.Nē ,protams, es neateikšos no mašīnas,vilciena,datora vai telefona,vai labas paēšanas,lai sargātu dabu.pirmkārt jo es viens nemainaīšu pasauli,otrkārt,jo mūsdienu cilvēka pasaule ir izveidota ta,ka ir maz dabai draudzīgu alternatīvu..Jā ir saules enerģija,veja enerģija ,bet tas joprojām ir daudz dārgakas par fosilo kurināmo un neatjaunojamajiem resursiem,arī dzelzi,zeltu,alumīniju,dažāda veida iežus vēl nevar pilnībā aizvietot tehnoloģiju ražotnē un,lai man piedod veģetārieši un vegāni- no cūciņas,gotiņas vai vistiņas pusdienās,tapat kā no piena pie kafijas,zivtiņas vai omletes ,siera,krējuma,biezpiena u.c. dzīvnieku valsts izcelsmes produktiem pārtikā nevēlos atteikties..Taču kaut kas ir jādomā,jāpatrinā attīstība.Mazak jādomā par kariem,ja gribam lai mūsu bērnu bērniem pēc gadiem 50-100 ir kur dzīvot un viņiem nav MAD MAx cienīga postapokaliptiska teritorija.

Un tam,kas tiek šeit minēts no reliģijas viedokļa. Apokalipsi un visu to paredz ne tikai kristietība. To paredz arī citas reliģijas un tie ,ko kristieši dēvē par okultistiem un sātanistiem. Es joprojām uzskatu,ka tā ir ticības viena no sliktākajām īpašībām ,kas piemīt vairumam ticību- nosodīt,nolikt ,noniecināt tos,kas tic ,kam citam. Es ticu augstakam spēkam,kuru nesauc ne Jēzus,ne Allāhs,ne Buda,Krišna ne kā cits. Un,manuprāt,katram ir tiesības ticēt tam,kam viņš vēlās,ar piebildi,ka viņa ticība nedrīkst aizskart citus,kā viduslaikos darīja kristieši un šobrīd ļoti aktīvi dara musulmaņi. CIlvēkiem jāprot sadarboties. Ja atmestu visus radikālos islāmistus,kristiešus utt,ja dotu iespēju saglabāt vērtīgās tautu tradīcijas,nevis visu censtos nonivelēt ar globalisma tendencēm,padarot vai nu esi tāds pats kā mēs,vai tinies,ja cilvēki atgrieztos pie ģimenes principiem,nestādītu visu savu dzīvi bāzētu uz naudu un seksualizācija,visur netiktu pīta iekša lgbt propoganda,bet tiktu atgādināts par standarta ģimeni-tēvs,māte un bērni,talāk esot vecvecākiem,bralēniem,māsīcām,tantēm,onkuļiem utt,nevis viendzimuma gimenes utt (kas vispār ir absurds 2 vīrieši vai 2sievietes nevar dabiski radīt ne audzināt bērnus),cilvēki dzīvotu daudz mierīgāk,draudzīgāk un būtu vieglāk rast risinājumus lielām,globālām problēmām un savā ziņā izglābt šo planētu,vai cilvēci.Jo pasaule ūs vienmēr,tikai vai cilvēcei tajā būs vieta.

14 0 atbildēt

Nu nu... palasiet Veco Derību... Tur ir vairāk šausmu nekā mūsdienās. «...un tad viņi ienāca pilsētā un «paņēma« visas sievietes, pēc tam visus bērnus un visus ēzeļus...«   Homoseksuālisms , diemžēl, ir norma gan Bībelē, gan sengrieķu rakstos par dieviem, palasiet uzmanīgāk.

Pēc Mozus dzimšanas tika pavēlēts nogalināt visus ebreju zēnus.... Izlasiet Marka evanģēlija 10.pantu- «es neesmu nācis mieru nest, esmu nācis naidu sēt... acs pret aci, zobs pret zobu...«

Neaizmirsīsim arī, ka Kristus laikā ar vārdu pasaule nez vai apzīmēja Ameriku, Austrāliju utt,  - jēdziens «pasaule« nozīmēja ko citu.

Par tiem zibeņiem un kariem. Arī šie jēdzieni piemēroti tai sašaurinātajai pasaulei un tāla nākotne nez vai nozīmēja ko vairāk kā daži gadi vai gadu desmiti (pilnīgi noteikti ne gadu tūkstoši-arī mūsdienās nez vai atradīsies kāds pareģis, kas teiks, ka pēc 2000 gadiem pasaulē būs tādas un tādas izmaiņas) Bez tam katrs cilvēks var pareģot tikai tik tālu, cik tālu sniedzas viņa fantāzija, to iespaido protams arī inteliģence un izglītība. Un tajos tālajos laikos redzēt, piemēram, vulkāna izvirdumu vai arī kā zibens iesper kādā ienaidnieka mājā-lūk jums paraugs par zibeņiem, uguņiem un Dieva sodu.

12 0 atbildēt

Nu slikta dūša jau metas no tiem rakstniekiem, kas nezin, ka miljards ir miljards, nevis biljons.

3 0 atbildēt
Šitie kapu kraukļi par pasaules galu rakstā kā orgasmēdami.Pagājušogad vien kādi 4 pareģoja kirdik pasaulei.Tās viņiem tādas kā erotiskās fantāzijas?
1 0 atbildēt

HAIL SATAN!!!!

0 2 atbildēt