local-stats-pixel fb-conv-api

Kreiļu fakti.37

395 0

Čau lasītāj! Izdomāju uzrakstīt interesantus faktus par kreiļiem. Rakstā pieminēšu dažādus faktus par to, kādēļ kreiļi ir tik īpaši, ar kādām grūtībām jāsaskarās, kā arī pierakstīšu dažas slavenības, kas ir kreiļi.

395 0 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000
Paga es rakstu ar labo roku tad kāpēc skolā man visu laiku bija sasmērēta vai nu labā vai kreisā roka. Tinte jau nav vainīga.. Jāpērk pildspalvas kas neizplūst.. Kaut vai esmu labroce daudz ko daru ar abām rokām.. Un par kreiļu rokrakstu nepiekrītu nevisi raksta šausmīgi. Man bija skolā solabiedre kura rakstija ar kreiso roku un viņai bija glītāks rokraksts nekā man.
1 0 atbildēt

kreilība var rokās neizpausties, bet slēpties arī galvā (vai citur). Es - izteikts labrocis, bet vadošā ir kreisā acs (tēmēšana, fotografēšana).

1 0 atbildēt

Taisnība.Rakstot ar labo roku,tu nredzi,kur rakstīsi,bet rakstot ar kreiso roka pilna ar tinti.Man ar nepatīk kad kāds pienāk un saka:wow tu kreilis? emotion 

1 0 atbildēt
Fufelis
1 0 atbildēt
Vieniga grutiba ar ko saskaros ir tas ka vienmer pec skolas rokas jamazga no tintes.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Kreiļi ruļit ooooodddddaaaaa! 🙌🙌🙌🙌

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

kāpēc visi domā ka kreiļi mirst atrāk nekā labroči? kurš to ir pieraadījis? ja kas es esmu kreile un   man vienmēr ir grutības pareizrakstībā jo vienmeer visur kautt ko neapreizii uzrrakstu  emotion 

0 0 atbildēt
Es kreilis neesmu, bet man tētis gan ir.
0 0 atbildēt