local-stats-pixel fb-conv-api

Kreiļu fakti.37

395 0

Čau lasītāj! Izdomāju uzrakstīt interesantus faktus par kreiļiem. Rakstā pieminēšu dažādus faktus par to, kādēļ kreiļi ir tik īpaši, ar kādām grūtībām jāsaskarās, kā arī pierakstīšu dažas slavenības, kas ir kreiļi.

395 0 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000
Esmu kreilis,bet ar grūtībām saskaros tikai tad,kad iedot labroču instrumentus:p
14 0 atbildēt

Par dažām no rakstā minētajām lietām nebiju aizdomājusies - zem ūdens es tiešām labi redzu un bezmiegs ir pastāvīga problēma...

Skolā gāju 90.-tajos gados un sākotnēji jutos kā izstādē, jo biju vienīgā kreile klasē un klasesbiedri pulcējās ap manu galdu, lai redzētu kā es rakstu. Ar skolotājiem problēma gadījās 6. klasē, kad mana mājturības skolotāja mēģināja mani "pāraudzināt". Rezultātā adu un tamborēju ar labo roku. Šūt un izšūt māku ar abām rokām.

Kad gribēju mācīties spēlēt basu un ģitāru tad bija grūti, jo kreiļu instrumenti bija retums un skolotāji-kreiļi arī. Nesen iemēģināju viena drauga-labroča bungmašīnu, nācās bungot pa savam, jo priekš kreiļiem to vajag saskrūvēt citādi.

Jūlijs Cēzars, Duff (GNR, Velvet Revolver) un Mocarts arī bija kreiļi.

14 0 atbildēt

vienīgais mīnuss ir tas, ka tinte izsmērējas, nekas cits netraucē būt kreilim

12 0 atbildēt

Nez, man nav problēmu nedz ar labroču šķērēm vai adīšanu, toties ir kas cits - kaut ko raksti, pienāk kāds un izbrīnītā balstī:"Tu raksti ar kreiso roku?"   emotion  emotion

11 0 atbildēt

Nākamo rakstu par labročiem.  emotion 

10 0 atbildēt

9 gadi ātrāk nu kapēccccc emotion 

9 0 atbildēt

Esmu abroce. Tikai ar kreiso roku glīti parakstīt varu spoguļrakstā. Pārējās darbības nearko neatšķiras no labās rokas. emotion 

9 0 atbildēt
Mans tēvs ir kreilis, māte labroce, tāpēc galvenā roka dažādās jomās man ir cita - rakstu ar labo roku, taču volejbolā servēju ar kreiso roku, basketbolā varu mest bumbu gan ar labo, gan ar kreiso roku. Glāzi vai krūzi turu kreisajā rokā. Domāju, ka katrs labrocis kaut ko labāk dara ar kreiso roku, tāpat kā katrs kreilis dara kaut ko labāk ar labo roku.
8 0 atbildēt

Es ar kreilis. Reiz pamēģināju parakstīt ar labo roku, pats pēc tam nesapratu, ko uzskrebelēju emotion 

7 0 atbildēt
Es pat tik glīti nerakstu ar labo roku,jo esmu kreile...
7 0 atbildēt

Interesanti, daudz ko jauna uzzināju. Kāda ir atskirība?  Sabiedrībā tiek kultivēta ideoloģija, ka viss janodrošina labročiem (praktiski visi izstrādājumi tiek izgatavoti priekš labročiem). Muļķības. Nezinu, kurš izdomāja ka labai rokai ir prioritāta.Sabiedrības nostādne no seniem laikiem. Jautājums, kas ir , labrocis, vai kreilis, kas pareizi? Visi mēs esam vienādi.

6 1 atbildēt

Kādu laiku atpakaļ ļoti glīti rakstīju kā ar labo tā kreiso roku. Bet nu jau esmu pieskaitāma tikai pie labročiem

5 0 atbildēt

caliogrāfijā papīrs jāuru 45 grādu leņķī, savādāk viss izsmērējas. Ciest nevaru darboties ar šķērēm. Peli gan turu labajā rokā datoram. Karoti ņemu ar roku kuru tuvām tai lai lieki netērētu nenrģiju.

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Esmu labrocis, bet - stūrēju tikai ar kreiso. Ar labo - sanāk tizli emotion

3 0 atbildēt
Es ar esmu kreilis , bet tas dzīvi grūtāku nepadara un alkoholu nelietoju. Vienīgais ko ar labo roku nemāku ir rakstīt.
3 0 atbildēt

Kreiļiem parasti komandas sportā priekšrocības. Basketbolā, futbolā... Kreiļu ir mazāk un tāpēc komandā kurā ir kreilis tā ir liela priekšrocība. Pazīstu vienu cilvēku kurš ar abām rokām spēj vienādi visu izdarīt, kaut ko dara ar labo roku, kaut ko ar kreiso. 

2 0 atbildēt

Berniba saku rakstit ar kreiso ,bet skolotaja vardarbigi piespieda iemacities ar labo roku. emotion

2 0 atbildēt
Kā kreilis ar grūtībām nesaskaros. Radzu tik kā daži labroči cīnās ar sīkumiem dēļ tā ka nav apguvuši kreiso roku. Es ar abām rokām darbojos gandrīz vienādi. Ar labo roku dažus sīkumus tik nevaru izdarīt.
2 0 atbildēt

nu nesaki viss. Tas ir vairāk atkarīgs no rakstura. papēti savus radiniekus, klasesbiedrus, tie kuri ir rāmaki ir glītāks par tiem kas izceļas uz citu fona.

2 0 atbildēt