local-stats-pixel fb-conv-api

Konspirāciju teorija par princeses Diānas nāves motīviem4

131 0

Sveiki dārgie spocēni!

Domājot par vardarbību ģimenē, es vēlētos pievērst uzmanību interesantai un fantāziju rosinošai konspirāciju teorijai saistībā ar Anglijas karalisko ģimeni un “Anglijas rozes”, jeb princeses Diānas Frances Spenceres bojāeju.

Kā zināms, viņa nomira 1997.gada 31.augustā kādā Parīzes slimnīcā pēc tam, kad apžilbinātais karaliskās ģimenes šoferis, kurš atradies vienlaicīgi alkohola un medikamentu ietekmē, izraisīja avāriju, kurā bez Diānas cieta arī viņas mīlnieks – ēģiptiešu miljardiera atvase Dodijs al Fajeds.

Konspirāciju teorija vēsta, ka mīklainā avārija notika pēc prinča Čārlza ģimenes pasūtījuma, jo princese tobrīd bija stāvoklī no ēģiptieša, kuru, iespējams, viņa plānoja apprecēt. Tiek lēsts, ka automašīnas avārija tika pastrādāta ar specdienesta MI6 starpniecību, par ko liek domāt sasteigtā un šķietami neuzmanīgā izmeklēšana (par izmeklēšanu un notikumu attīstību stāsta noslēgumā pievienotajā filmā).

Šī teorija var šķist muļķīga, ja neņem vērā apstākli, ka dzīvi Anglijā joprojām diktē viduslaiku tradīcijas un asinsradniecības likumi. Tas nozīmē, ka gadījumā, ja bērns nāktu pasaulē, tad rindā uz Anglijas troni, līdzās princim Čārlzam, Harijam un Viljamam, varētu stāties arī Diānas un Dodija arābu izcelsmes ārlaulības bērns.

Reizēm publiskajā telpā pavīd viedoklis, ka šobrīd valdošajai Vindzoru ģimene atrodas Anglijas tronī nelikumīgi, jo tai nav radniecības ar nevienu no Anglijas karaļu atvasēm. Līdz ar to, “karaliskajai Vindzoru ģimenei” bija jāpiecieš Čārlza un Diānas laulība, kas Diānas odiozās uzvedības dēļ sagādāja daudz galvas sāpju. Tāda veidā tikta nodibināta asinsradniecību ar īstu Anglijas karaļu dzimtas atvasi un nevienam nebūtu pamata apstrīdēt Viljama vai Harija tiesības uz Anglijas troni, šie Vindzoru ģimenes locekļi tiktu atzīti par Spenceru dzimtas pārstāvjiem.

Mēļo, ka Diānas radniecība bija tik iekārojama, jo tā sniedzas pat līdz vecās derības laika ķēniņa Dāvida dzimtai, no kuras nācis Jēzus Kristus. Savukārt, tas nozīmē, ka Viljamam, Harijam un Dodija atvasei, aristokrātu sabiedrībā, nopietni ceļas reitings un parādās iespēja pretendēt uz amatiem kristīgajā baznīcā, kļūt par nopietnām autoritātēm jūdaistu pasaulē un būtiski palielināt savu ietekmi Izraēlā.

131 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv