local-stats-pixel fb-conv-api

Kad tuvi asinsradinieki precas musulmaņu kopienās12

202 0

Sveiki.

Spokos 👻 jau ir bijuši raksti par tuvo radinieku laulību sekām Eiropā, kad pārsvarā aristokrāti precējās savā starpā. Tāpēc gribēju izveidot rakstu, kur tiek aprakstīta situācija musulmaņu kopienās, jo daudzi apgalvo, ka tā ir kā sērga viņu sabiedrībā.

Pēc Korāna tekstiem viena no Muhameda sievām bija Zainaba( Zaynab bint Jahsh- pilnais vārds angliski). ☪️🕌 Viņas māte bija Umaima bint Abdulmuttalib, kura arī bija māsa Muhameda tēvam. Pēc apraksta Zainaba bija ar smalku un apaļīgi uzbūvi, un gaišu ādu. Nav daudz ziņu par viņas pirmo laulību, bet ir zināms, ka viņš nomira 622. gadā.
625. gadā Muhameds ieteica Zainabai apprecēt viņa adoptēto dēlu Zaīdu( Zayd ibn Harithah- pilnais vārds angliski), bet viņu laulība ilga mazāk par diviem gadiem. Pēc šķiršanās Muhameds gribēja viņu precēt, bet tas bija pret arābu tradīcijām precēt dēla šķirteni, bet viņš viņu tāpat apprecēja. Viņa nodzīvoja līdz 53. gadu vecumam.
Šī stāsta dēļ daudzi musulmaņi mēģina emitēt Muhamedu un pat iedrošina laulības starp tuviem radiniekiem( īpaši brālēniem un māsīcām).

Bez Islāma ir vēl citi iemesli, kāpēc daudzi musulmaņi dod priekšroku laulībām starp tuviem radiniekiem. Viens ir mantas/ bagātības saglabāšana dzimtā. Daudzi negrib, lai ģimenes nauda tiek svešām ģimenēm. Vēl ir kultūras arguments, kad ģimenes negrib cilvēku no svešas kultūras vai pat reliģijas, jo domā, ka tas var sabojāt ģimenes tradīcijas.

Viens no piemēriem ir britu pakistāņi, kuri ir ~2% no Lielbritānijas 🇬🇧 populācijas, bet ir vadošie pēc bērnu defektu un invaliditātes statistikas. Viņu bērniem varbūtība būt par invalīdiem ir pat 13 reizes augstāka nekā citiem bērniem valstī. Apmēram ~55% no viņiem ir precēti ar savu brālēnu/ māsīcu, kas var izskaidrot kāpēc daudzi viņu bērni var piedzimt ar defektiem. Vienas no sekām ir finansiālais slogs, jo valstij ir jāmaksā par bērniem ar speciālām vajadzībām, kas var būt dārgi, piemēram, 2004. gadā tas izmaksāja £2 miljardus 💷.

Skatoties pēc statistikas tuvo radinieku laulības ir visizplatītākās arābu valstīs, kur gandrīz puse no laulībām ir starp radiniekiem. Piemēram:
* Ēģiptē 🇪🇬 ap 40% laulības ir starp radiniekiem;
* Jordānijā 🇯🇴 ap 64%;
* Alžīrijā 🇩🇿 ap 34%;
* Bahreinā 🇧🇭 ap 46%;
* Nūbijā( Ēģiptes dienviddaļā) ap 80%;
* Irākā 🇮🇶 ap 60%;
* Kuveitā 🇰🇼 ap 64%;
* Lebanonā 🇱🇧 ap 42%;
* Lībijā 🇱🇾 ap 48%;
* Mauritānijā 🇲🇷 ap 47%;
* Katārā 🇶🇦 ap 54%;
* Saūdi Arābijā 🇸🇦 ap 67%;
* Sudānā(dienvid un ziemeļ daļās) 🇸🇩 ap 60%;
* Sīrijā 🇸🇾 ap 40%;
* Tunisijā 🇹🇳 ap 39%;
* Apvienotos Arābu Emirātos 🇦🇪 ap 54%;
* Jemenā 🇾🇪 ap 45%;
* Pakistānā 🇵🇰 ap 70%;
* Turcijā 🇹🇷 ap 25-30%.

Sekas, ko manto bērni no vecākiem, kuri ir asinsradinieki:
* mentālas slimības, piemēram, šizofrēnija;
* zems IQ līmenis( vidēji ~69), kurš var novest pie augstas vardarbības un noziegumiem;
* fiziskie defekti, piemēram, galvaskausa deformācijas, trūkstoši locekļi, zema auglība.

No bioloģiskā skatupunkta tas ir pašsaprotami, ka bez jauna genofonda 🧬 cilvēka( jeb dzimtas) gēni var degradēties, un to recesīvie gēni, kuri var pārnēsāt ģenētiskās slimības, diemžēl var atspoguļoties bērnos ar visādiem defektiem. Tā kā mūsdienās ir plaši pieejama informācija par to, kā internetā, tad daudziem cilvēkiem jau vajadzētu apzināties sekas un neprecēt kādu tuvi radniecīgu cilvēku.

PS atvainojos, ja sanāca dažas kļūdas. Centos rakstu pārāk gari neuzrakstīt, bet apkopot galvenos faktus.


Izmantotie avoti:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Zaynab_bint_Jahsh
https://www.google.co.za/amp/s/www.defendevropa.com/amp/2017/news/inbreeding-pakistani-costing-billions/
https://www.intellectualtakeout.org/article/muslim-inbreeding-huge-problem-and-people-dont-want-talk-about-it
https://www.google.co.za/amp/s/www.rightsidenews.com/world/islamic-terrorism/effects-centuries-extreme-inbreeding-among-muslims-low-iq-violence-terrorism/amp/
https://www.google.co.za/amp/s/zeepertje.com/2017/05/14/islam-inbreeding-iq-and-aggression/amp/

YouTuberis ,,Apostate Prophet”, kura paši vecāki bija brālēns un māsīca, un kurš aizgāja no Islāma ticības, runā par tuvo radinieku laulību problēmu musulmaņu kopienās.
202 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Un pienaak tas briidis, kad es domaaju ka musulmanji nevar buut veel degradeetaaki kaa liidz shim un tad - BAMS incests. Kursh gan to buutu iedomaajies? Nepietiek ka izprecina 10 gadiigus beernus, veel izprecina savam onkulim. 

17 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

4 0 atbildēt

Nu.. viduslaikos Eiropā dižciltīgie (karaļi, karalienes utt.) ar precējās tikai savā starpā, lai sagalabātu troni un būtu "tīras asinis". Neko jaunu viņi izgudojuši nav.

4 0 atbildēt

Un tad brīnās, ka ir trakie teroristi.. ar tādu IQ līmeni viņus jebkurš var savervēt no bērnības.. žēl..

2 0 atbildēt

Man aizdomas,ka mūs Valstī pietik savas problēmas ko risināt un ja zināsim kā precas un šķiras musulmaņi, mūsu tautas dzīvi nemainīs.

0 0 atbildēt

paskatoties uz Trampu ir skaidrs ,ka vinā vecāki bijuši brālis un māsa..totāls deģenerāts

0 0 atbildēt
Inbredi
0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt
Es nevienu radinieki pārīti Sīrijā neredzēju
0 4 atbildēt