local-stats-pixel fb-conv-api

Kad nākas apēst savus draugus10

452 1

Kad cilvēks nokļūst ekstremālos apstākļos, viņš ir gatavs darīt to, kas viņam līdz tam būtu licies neiedomājami. Priekšplānā izvirzās izdzīvošanas instinkts- un vai par to cilvēkus var nosodīt?

Vairāk nekā 40 gadus atpakaļ grupai jaunu, sportisku studentu, kuri izdzīvoja drausmīgā lidmašīnas katastrofā veselus divus mēnešus nebija citas izejas- viņiem nācās ēst savus bojā gājušos ceļabiedrus, kuri visi bija viņu radinieki un draugi.

452 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Ir bijushi daudz smagaki gadijumi ...   kad nebija kur panjemt boja gajusho miesu,jo visi bija dzivi .Istais kanibalisms bija tad.

12 0 atbildēt
Vairakkart esmu redzejusi filmu par so notikumu. Joprojam patik, joprojam iesaku visiem noskatities!
11 0 atbildēt

Ārprāc! Neapskaužama situācija  emotion 

7 2 atbildēt

Es jutu līdz nelaimē nokļuvušajiem. Citas izejas nebija, taču tomēr baisi. Kaut nebūtu jāpiedzīvo tādas šausmas.

3 0 atbildēt

Par rakstu  emotion 

3 1 atbildēt

Manam vecamtēvam padomju armijā iespējams gāja daudz daudz grūtāk nekā šiem vīriem. Stāstija kā Sibīrijā dienējot divus gadus vajadzēja iztikt ar sasalušas maizes gabaliņu dienā, ja paveicās varēja izkausēt krūzītē sviesta gabaliņu un izdzert. Vienreiz viņi mēģināja maizi sasildīt uz ugunskura, bet atnāca komandieris izspārdīdams ugunskuru un maizi iemīdīdams dubļos. Viņš vairrākārt ieskatījās nāvei acīs ar drosmi un bija gatavs mirt cienīgā nāvē nevis kā gļēvulis. Tātad jā, es šo cilvēkus savā skatījumā nosodītu, jo pēc maniem uzskatiem, tas ir nepieņemami!

2 0 atbildēt
Labs raksts
3 2 atbildēt
Iesaku apstīties par Mobiju Dicku, tur visi dzīvi bija, un tad izlozeja kurš mirs, un klus par maltīti citiem ... Huinaa
1 0 atbildēt

Alive

2 2 atbildēt