local-stats-pixel fb-conv-api

Kā rodas «bezfilma» un citi fakti par smadzenēm40

1604 4

Vai esi aizdomājies par to, cik lielas ir tavas smadzenes vai arī kā spēj atcerēties Pitagora teorēmu matemātikas eksāmena laikā? Tad vari ieskatīties šajos faktos par cilvēka smadzenēm un iespējams, ka kaut kas no tā visa būs vairāk saprotams.

1604 4 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

👍

0 0 atbildēt

8. Ak tāpēc es 2 gadu vecumā zināju alfabētu un pratu skaitīt līdz 10! Paldies, līdz šim es šo nezināju.

0 0 atbildēt

Cik daudz to savienojumu var izveidoties?

0 0 atbildēt
Par tik parastām pašsaprotamām lietām mēs pat neaizdomājamies +
0 0 atbildēt

Raksts ir ļoti interesants. Par to aklo zonu,arī baigi forši,aklā zona ir visur,ja skatās tieši centrā,grozi cik gribi,punkta vai krusta nebūs,ja tieši centrā skaties.

Mēs izmantojam tikai 10% no mūsu smadzenēm – nepareizi! Tiek izmantotas gandrīz visas smadzenes un lielākā daļa no tām ir aktīva visu laiku.Šeit ,tu, raksti,par smadzeņu reģioniem,kas tā arī ir.  Aktīva vai neaktīva,bet izmantot to potenciālu mēs nevaram.

Mēs izmantojam tikai 10% no sava smadzeņu potenciāla.Un ir viens dzīvnieks,kas izmanto,20% no savu smadzeņu potenciālu,tie ir delfīni,tādēļ viņi daudz attīstītāki par mums.(Nevajag ,to pārprast,protams)

Ja nemaldos pat filmā,Lucy ,kautkas ar par to pieminēts.

0 0 atbildēt

Daudz interesantu pieņēmumu.

0 0 atbildēt

Smadzeņu atmiņas ietilpību nevar izmērīt. Tie lielumi, kas tiek minēti visur ir tikai pieņēmumi, kurus nekad neizdosies pierādīt.

 Smadzeņu lielākā daļa tieši pretēji ir neaktīva dotajā momentā, jo vienlaicīgi darbojas tikai tā smadzeņu daļa, kas nepieciešama dotajā brīdī. Nav runa par darbību sekundē (kas ir ļoti ilgs laika sprīdis, ņemot vērā ātrumu, ar kādu pārvietojas elektroimpulsi), bet sekundes tūkstošo daļu.

Katrai smadzeņu daļai ir savs "darbības ātrums". Visātrāk darbojas tā smadzeņu daļa, kas atbild par cilvēka kustībām. Ja visas smadzenes darbotos tādā ātrumā, kā aprakstīts, tad jebkurš būtu tā saucamais cilvēks kalkulators.

0 0 atbildēt

5. Izžūst ? 

0 0 atbildēt