local-stats-pixel fb-conv-api

Ja būtu uzvarējuši friči99

1229 2

Visi ir dzirdējuši par slaveno plānu "Ost". Mācījušies par to vēstures stundās, par to bļaustās visādas tur "Apvienības pret nacismu" un citādi tādi klauni. Paradokss ir tāds, ka slavenā plāna "ost" oficiālā līmenī nekad nav bijis...



1229 2 99 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 99

0/2000

Plāni un reālā dzīve ir dažādas lietas. Arī krieviem bija visādi plāni kā mūs pārkrievot, bet reālajā dzīvē tie ne visai ieviesās.

3 0 atbildēt

Pasaulē būtu bijusi daudz labāka. Tagad nevaldītu Rotšildu un Rokefelleru amorāliķi. Daudzām fīrera idejām un naidam bija pamatots iemesls. Sabiedrotie ir arī izdarījuši ĻOTI daudz ļaunas un trakas lietas. Mūsu sabiedrība nebūtu tik amorāla.

3 0 atbildēt

Nevar zināt, kā būtu bijis, bet gan jau, ka īpaši neatšķirtos Latvijas stāvoklis, ja būtu uzvarējusi Vācija. Tāpat deportācijas, svešas kultūras uzspiešana, tikai zem citiem lozungiem.

3 0 atbildēt

Vispār jau ļoti labi būtu..

3 0 atbildēt

Es nekad nēesmu sapratis rasismu. Visi saka baltā rase ,melnā, aziātu ,kas notika ar cilvēku rasi ? Zinātnieki atklājuši ,starpcitu ,ka cilvēks radies Āfrikā ,bet pēc tam meklējot ēdienu nu iespēju medīt aizgājis līdz Europai, Amerikai utt. Baltā ādas krāsa patiesībā ir mutācija ,lai pielāgotos laikapstākļiem.

Interesanti ,ko Hitlers padomātu ,ja to uzzinātu.

4 1 atbildēt

...un būtu bijis ļoti labi. Sen bij laiks pasaulei vienotā sistēmā dzīvot! Un ja tā, tad kur vēl labāk kā pie pedentiskajiem vāciešiem!

un vispār, vai tad viņiem tas tagad nav izdevies? emotion

3 0 atbildēt
Viennozīmīgi būtu labāk.Nebūtu vismaz ne trakā korupcija ne pārējais krievu murgs.Visas valstis kuras bijušas psrs ir pamatīgi korumpētas un diezgan maz attīstijušās
2 0 atbildēt

Vaacieshiem taa ideja nebija slikta, gribeejaas lai visi vienaadi utt., tik tas veids, kaadaa to gribeeja dabuut gatavu, kkaa neshtiimeeja.

2 0 atbildēt

Lai dzīvo mūžīgi 3 reihs ar Ādolfu un Herbertu priekšgalā. Turpināsim viņa iesāktos darbus.

11 9 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Nesakiet, hail hitler bet ,hail hydra, jo tä ir vel labäka, ar sarkano galvaskausu vismaz hidra vinē navisti atsūką hydrai..
2 1 atbildēt

kā ir ar itāļiem???????????????

1 0 atbildēt

Rakstā pieminētais Alfrēds Rozenbergs: "Par viņa etnisko izcelsmi ir dažādas ziņas, vēlāk ir pat apgalvots, ka "viņa dzīslās nav ne piliena vācu asiņu" un ka viņa senči ir vienīgi "latvieši, žīdi, mongoļi un franči" Visi pieejamie arhīvi par viņa dzimtu ir mērķtiecīgi iznīcināti Baltijas valstu okupācijas laikā (1941–1945)." - wikija.

1 0 atbildēt

Tā karte ir izdomājums nevis plāns kā sadalītu pasauli. Vācieši gribēja tikai eiropu , bet Japāņi okeāna salas un austrumāziju, tad kad neizdevās iekarot Mongoliju par ziemeļiem aizmirsa vispār.

Bet nu rakstss tīri lasāms.

1 0 atbildēt

Ka visi kaifo par 3. reihu un Hitleru un cik būtu labi, ja viņš uzvarētu - Vācija ir ļoti attīstīta, bet tas nenozīmē, ka arī pārējās valstis zem tās būtu tikpat labi attīstītas, jo Hitleram rūpēja tikai Vācieši, viņējie, bet pārējos, it īpaši Ēbrejus, viņš uzskatīja par necilvēkiem, domāju, ka Latvijai nebūtu gājusi par labu Nacistu uzvara.  

2 1 atbildēt

TGhood žēl kad, kam? tu Ādolf! padomā cik dzivību ir zaudētas šajā karā! milijoniem un vlr milijoniem! zeme mums dod visu, bet mēs viņu vnk iznīcinam. Kā ir teikts-pienāks tas laiks un cilveks būs priecīgs satikt vēl kādu cilvēku!

0 0 atbildēt

iisteniba nav gan korekti pateikt, ka pilnigi vienalga kursh panjemtu musu valsti... 3reihs tomer butu savadaks, mees butu daudz augstak attistiti caur vinju, viss butu vacu pedantatee, nu man taa ir asinis tapat un pusvacietis tapat jau esmu, tapec vairak parvacot diezvai izdotos emotion no parkrievoshanas, gan jauzmanas, aizvien, daudzi vieglipratigi paklaujas aizvien slepus virzitajai politikai parkrievot muus, rodas jauktaas gimenes, kur berni nezin, vai vinji ir krievi vai latvieshi, dala pienjem, ka krievi un to propagandee talak, bet reali vinsh nav ne shis, ne tas...  krievijai tadus nevajag, mums, ne tik... vinji nav lojali ne pret nevienu, tapec bezjedzigi ar tadiem butu sasieties, 1,2,3 mugura apgriesta un bizo prom uz 3o debess pusi...

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »