local-stats-pixel fb-conv-api

Iedomājieties sevi viņu vietā163

507 72

Sveiki. Šajā rakstā vēlos parunāt par vienu no tumšākajām lapaspusēm visas cilvēces vēsturē - Holokaustu. Šajā briesmīgajā genocīdā slimie nacisti apzināti visdažādākajos, zvērīgākajos un necilvēcīgākajos veidos iznīcināja 6 miljonus ebreju, čigānu, garīgi slimo, homoseksuāļu un čigānu. Šajā rakstā fokusēšos uz vienu konkrētu Holokausta epizodi, kas notika Latvijā, precīzāk Šķēdes kāpās netālu no Liepājas 1941.gada decembrī. Par Šķēdes kāpām rakstīšu, jo pats dzīvoju netālu no šīs vietas. Parādīšu jums pilnīgi visas bildes no šī masu slepkavošanas "festivāla" un pastāstīšu jums, ko tieši jūs tajās redzat. Likšu jums mēģināt iztēloties pašiem sevi šo nelaimīgo dvēseļu vietā un aizdomāties. Visiem tiem, kuri komentāru sadaļā atkal mēģinās noliegt Holokaustu, tāpat kā tas notika manā iepriekšējā rakstā par šo tēmu: http://spoki.tvnet.lv/vesture/9-fakti-kas-neapsaubami-pierada-ka/825249 tiks ielikts trekns -5 emotion

507 72 163 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 163

0/2000
Pashos pamatos nepaties raksts. Araaja vaina NAV pieradiita zhiidu shaushanaa. Lidz ar to nevar ticet nevienam vardam shaja rakstaa.
7 7 atbildēt

Nekad neatbalstu jebkādu cilvēku pazemošanu,fizisku iznīcināšanu un jebkādu citu izrēķināšanos,konkrēti par šiemcilvēkiem fotogrāfijās esmu pilnīgā šokā un man viņu patiesi žēl ,pat nemēģinot domāt pa viņu tautību vai apsviedīgo raksturu un super lielo uzņēmību iegūt zināšanas,viņi pārsvarā ir ļoti gudri un izglītoti,iespējams kas daudziem arī nepatīk un aplaupīt viņu mantu arī ir viens no šo zvērību motīviem.Man kopš bērnības bij draugos vairāki ēbrēju bērni ,tāpat es draudzējos ar čigānu bērniem ,vienkārši viņi dzīvoja mums kaimiņos un tāpat bij pulka krievu tautības,a varbūt ukraiņi un baltkrievi,tāpat arī pa kādam austrumniekam,visi viņi bij laipni,izspalīdzīgi -vispār forši cilvēki,daudzus pazīstu vēl šodien,nekas nav mainijies.Pat pēc tik seniem gadiem vien ar skumjām uz līzjūtību varu raudzīties tais foto.

2 2 atbildēt

pēc dažiem kretīniem šeit komentāru sadaļā nedrīkst spriest par visu tautu emotion dzīve viņiem atriebsies 

0 0 atbildēt
Tev -. Pretīgs raksts, drīzāk pretīgi pasniegts. Valodiņu pietaupi bērns, raksti taču internetā(publiski), nevis pats savai lasīšanai.
5 5 atbildēt

Katru reizi, kad tiek ielikts negatīvs raksts par nacistiem, tam tiek salikti mīnusi un komentāros visi mēģina ieskaidrot, ka nacisti neko sliktu nav izdarījuši vai arī aizēnot viņu noziegumus ar komunistu vēl lielākiem noziegumiem. Nacistiskā Vācija = Padomju Krievija

P.S.

Katru reizi, kad tiek ielikts raksts par komunistu noziegumiem, visi komentāros atbalsta raksta autoru un gavilē. Tas parāda inetelektuālo līmeni. 

2 3 atbildēt

Raksts ir ļoti labs, bet tas sērainais bazars gan nepārāk. Kas bijis, bijis, tie nebija mūsu laiki, nebija mūsu daļa. Cilvēce kaut cik ir attīstījusies. Vainojams šajā nav neviens dzīvais. Neuzskatu ka jācilā pagātne par to gar ko mums nav daļas. Kāpēc neviens neapraud dinozaurus un neienīst to metioru kas tos nogalināja, tie tak arī bija dzīvas būtnes. Man patīk šāda veida raksti un filmas, bet jēgas atcerēties un pieminēt pagātni tā īsti nav. Mums ir pašiem savas dzīves ko dzīvot, nevis lai pārdzīvotu to kas mūs neskar, lai cik egoistiski tas neizklausītos.

3 4 atbildēt

raksts jau labs un pat pamācoši noderīgs. pluss no manis. 

4 5 atbildēt

labs raksts

0 3 atbildēt

Autor! Ja negribi sabojāt savu reputāciju, ja negribi, lai tevi sauc par žīdu, krievu vai komunistu, nekad neliec rakstus vai komentārus, kas nedaudz aizskars nacistu reputāciju. Ko pēc šajiem komentāriem var secināt? To, ka viņi visi ir nacisti/fašisti. Tad tagad kāds lūdzu atbild man, jo es gribu zināt, kēpēc krievi kur aizsāv staļinu un sarkano armiju ir sliktāki par jums?

0 4 atbildēt

Ko jūs varat pārmest krieviem , par to ka viņi atbalsta un fano pa Staļinu un komunistu, lai gan paši "latvieši'' fano par nacistiem un Hitleru. Hmh interesanti. Es uzskatu nacistus par masu slepkavām, tādēļ, pēc "latviešu'' domāšanas es atbalstu sarkano armiju. Inetersanti.

1 5 atbildēt
Man liekas, ka visas šīs bildes esmu redzējis kādā dokumentālā filmā diezgan sen atpakaļ. Vismaz pusi no tām .. Par tekstu gan neatceros, bet + par rakstu
1 5 atbildēt

Hitlers pa maz izšava židus...visus vinus vajag novakt.

1 7 atbildēt

Antisemītisms uz pilnu klapi komentāros   emotion  Tas ir diezgan biedējoši

1 8 atbildēt

 emotion 

0 7 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »