local-stats-pixel fb-conv-api

III Pasaules karš?21

282 13

21.gadsimta sākumā nemieri Vidējos Austrumos un citviet Āzijā pieņemas spēkā... Kas notiks tālāk?

Iespējamais scenārijs:

282 13 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

lai amerikāņiem veicās tajā austrumkrievijā emotionemotionemotionemotion kur kaut ko tik stulbu var izdomāt

29 0 atbildēt
Tu esi saspiedusies. Tagad ja sāktos karš, tad tiktu izmantoti ķīmiskie un atom ieroči. Padomā, kas būs 15 gadus vēlāk? Pasaule šajā laikā attīstīsies ātrāk, un karš tik ilgi neietu, ja notiktu. Tam pietiktu dažas dienas, izmantojot ieročus un tehniku. Bet vai viņi to darītu ir cits jautājums. Drīzāk šis raksts jāliek joku sadaļā, jo tie nav gan fakti un nav vēsture, bet stulbu sazvērestiķu teorijas, kuriem nav ko darīt, un tu to pārtulko, lai te vāktu plusus..
23 0 atbildēt
Karš beigtos tajā pašā dienā, jo Ziemeļkoreja visticamāk uzmestu bumbas pašiem sev uz galvas. GG WP.
21 0 atbildēt

Nu nē, kādi vēl "vēsture&fakti". Jau pirmā rindkopa ar tekstu, ka Ķīna nostātos Ziemeļkorejas pusē, lika šo uzskatīt par daiļliteratūru emotion

15 2 atbildēt

Jā, pirmā daļa jau lika prātraukt lasīt...pat teorētiski pārāk nerāls sižets. 

12 0 atbildēt

scenārijs nav pareizs kaut vai jau taktikas ziņā.

1. Ja karos Krievija pret ASV, tad Saūda Arābija nekad nespēs iekarot Irānu, jo SA iepērk ieročus no ASV un jeņķi diez vai kaut kam kaut ko pārdos, ja pašiem vajadzēs. Līdz ar to, kamēr ASV būs ierauta karā, tikmēr SA neko nesasniegs.

2. Identiska situācija ir Ķīna - viņiem viss ir vienreiz lietojams, jo ir kopēts, un mēs visi zinam, ka kopijas strādā līdz pirmajai kļūdai, pēc tam tās nav iespējams pat salabot. Līdz ar to, zibenskarš no Ziemeļkorejas būs sākumā veiksmīgs, pēc tam jeņķi visus tur apsitīs, jo ziemeļkorejai tehnikas nav, a cilvēkus noslaucīt nekad nav bijis grūti, kaut vai nometot visu bumbu māti, un dienvidkoreja pievienos ziemeļkoreju sev. Nu būs daži partizāni, diversanti, bet cik ilgi viņi dzīvos? max pēc 50 gadiem viss būs aizmirsts. Līdz ar to, jeņķi arī tiks klāt Ķīnai vai arī čainīzeri noslēgs kaut kādu vienošanos, lai tos neokupētu vēl no otras puses krievi ar saviem fiksajiem referendumiem.

3. Krievija ar ASV pa tiešo nekad nekaros, nav jēgas un to saprot visi.

4. Sīrija ir Krievijas bastions, līdz ar to, kas ieies Sīrijā vai Irānā, tie zaudēs. Turkus apsitīs kā mušas, pie tam, krieviem ir ģenētiskie ieroči, pie tam, visvājākā rase izrādās ir tjurku (lielākā Turcijas iedzīvotāju daļa), un krievi noteikti nepalaidīs garām šo to izmēģināt. Tādejādi visa melnā jūra būs Krievijai. 

5. Par izraēlu - es domāju, ka globāla kara gadījumā visdrīzāk Saūda Arābija, AAE, Irāna, Irāka, Sīrija, Ēģipte, izmantojot to, ka jeņķi ir biku aizņemti ar korejiešiem, likvidēs Izraēlu kopīgiem spēkiem, un atjaunos Palestīnas republiku 1946.gada robežās. Pēc tam, ja jau varēja sazāģēt piramīdas un pārvest tuvāk pie Kairas, lai Naser dambi uzceltu, tad arī varēs sazāģēt raudu mūri un citus reliģiskos artefaktus un konteineros aizsūtīt pēc piederības lielākajai diasporai uz ASV.

karu var uzvarēt tikai tas, kas ražo ieročus.

11 0 atbildēt

Ja sāksies, tad sāksies tā, kā jūs pat nevarat iedomāties. Tāpēc, ka kari tiek apzināti organizēti, nevis rodas kādu fundamentālu iemeslu dēļ.

6 0 atbildēt

lai krievija ienemtu alasku tad pasaulei bus gals 

2 0 atbildēt

Ceru, ka tā nebūs. emotion 

2 0 atbildēt

Šo to zinat,  šo to nezinat. Bet kustība pareizā virzienā ir, pats galvenais ka mēginat analizēt politisko spēku mijiedarbību. Tomēr lai varētu izprast pareizu mijiedarbību ķēdi ir nepieciešams daudz vairāk zināšanu. Jāstrādā.

2 0 atbildēt
4. Problēma tāda, ka viņiem tas neizdosies. Labākajā gadījumā iebruks pie kaimiņiem un piedāvās saulenes. Nu fuij, šitādus rakstus! Vētra ūdensglāzē. No manis -
2 0 atbildēt
Fallout 5
2 0 atbildēt

emotion +

0 0 atbildēt

Kaukads sviests emotion

0 0 atbildēt

šie scenāriji ir neiespējami. 

0 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Nebūs
0 0 atbildēt

fuck , Kinai ir lielaka armija , un kapec NATO uzbruks Kinai??? 

1 1 atbildēt

Pašiem labākajiem.  emotion 

0 0 atbildēt