local-stats-pixel fb-conv-api

Hitlera supercilvēki52

738 3

Hitlers un Nacistu partija ļoti pieturējās pie jēdziena “Izredzētā rase’’. Šī ideoloģija noteica, ka Āriešu rases, proti Ziemeļeiropas pēcteči, pārsvarā ģermāņi, reprezentēja ‘’tīro rasi’’. Ideāls piemērs ir tā sauktais “Übermensch”, jeb supercilvēks. Visi tie, kuri neatbilda parametriem bija “Untermensch” jeb burtiski zemcilvēks. Šeit tiks apspriests tas cik ļoti Hitlers lika cerības uz tā sauktajiem supercilvēkiem.

738 3 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Tauta, holokausts ir žīdu meli!  emotion  Bet realitātē - hitlers cīnījās par tīru eiropu. Viņš neļāva tādām izdarībām notikt, kā pašlaik to dara Merkele.

48 3 atbildēt

Ne viss bija slikts no nacistiem.. teikt, ka bija, būtu tas pats, kas nedzert kafiju tikai pāpēc,ka mans kaimiņš nepatīk un viņš dzer kafiju.

38 1 atbildēt
Ja abiem vecākiem ir šizofrēnijas pazīmes, ir 50% iespēja, ka bērns piedzims ar to. Pēc kastrācijas vai sterilizācijas parasti pazūd arī dzimumtieksme. Man nepatīk manis pārmantotā iedzimtība uz kalsnumu, nervu problēmām un citām lietām, tāpēc pat īsti nezinu vai strlizācija ir tik slikta lieta, ja veido stiprāku cilvēku kopienu, kas ir izturīgāki, gudrāki, spēcīgāki.
32 1 atbildēt

Vispāt šitā  ideja par garīgi atpalikušo, alkašu ,nariku un recidīvistu sterilizēšanu nemaz nepieder Ādolfam. Demokrātijas lielvalstī ASV darīja tieši to pašu . Hitleram vispār bija ļoti maz personīgo ideju , koncentrācijas nometnes aizguva no komunistiem, antisemītisms vispār ir vecs kā pasaule . Japāņi savās koncentrācijas nometnēs darīja trakākas lietas, bet neviens netika tiesāts, kur nu vēl sodīts .

27 0 atbildēt

Es protams esu pret jebkāda veida genocīdu. Taču viņiem bija Tāda zinātne kā Eigenika... Un tur bija labas fīčas, ka piemēram liegt psihiski slimiem vairoties, Ja tu esi alkašs vai narkomāns tev bērnu nedrīkst būt...

Mana pārliecība ka Cilvēku rasei nav nekontrolēti jāvairojas, tā ir jākop tā pat kā tiek selekcionēti augi un dzīvnieki ir jāselekcionē arī cilvēks... Jo manupār pārāk liels procents cilvēku ir vienkārši deģenerāti..

28 3 atbildēt

mums vajag Hitleru lai vins attiritu eiropu no melnadaino sergas!

23 1 atbildēt

Un melnādainie ir spēcīgāki par baltajiem. Viņi manā uztverē ir kā alu cilvēki - neizglītoti, stulbi, bet spēcīgi.

22 3 atbildēt

Uzskatu, ka arī šodien sabiedrības padibenes (smagi noziedznieki, alkāni, ļoti nelabvēlīgu ģimeņu vecāki utml.) un garīgi slimie būtu jāsterilizē. Lai cik šausmīgi tas neizklausītos, bet neko nedarot nākotnes cilvēka genofonds būs šačakarēts. Pēc teorijas šodien mums esot jābūt pateicīgiem senčiem par mūsu labajiem gēniem, jo visā vēstures periodā izdzīvoja tikai labākie (stiprākie, gudrākie, spējīgākie) un attiecīgi šos gēnus nodeva tālāk līdz mūsdienām.

15 0 atbildēt

Izlasi rasisma definīciju ! Ja cilvēks saka ka viņam nepatīk melnie, baltie vai dzeltenie nenozīmē ka viņš ir rasists , tā ir vienkārši nepatika . Rasisms ir tad ja kādas rases pārstāvis uzskata savu rasi par attīstītāku un pārāku pār citām rasēm. Maz kas var cilvēkam var nepatikt ? Man piemēram nepatīk bumeri,treniņtērpos tērpti jaunieši ,Latvija valdība  un ziema bez sniega. Pret citas rases pārstāvjiem pretenziju it kā nav, ja viņi dzīvo savā etniskajā dzimtenē un šeit atrodas tūristu statusā . Ja citas rases pārstāvji atbrauc uz manu etnisko dzimteni un pieprasa lai es ievēroju viņu tradīcijas un uzspiež savas man nepieņemamās tradīcijas un uzvedību, protams ka pretenzijas būs. Tikai ne pret rasi kā tādu , bet pret konkrētajiem indivīdiem . Tā ka grozi kā gribi, nepatika nav rasisms. 

15 2 atbildēt

Īstam ārietim bija jābūt blondam (kā Hitlers), slaidam (kā Gērings), un spēcīga, gara auguma (kā Dr. Gebelss) emotion

12 0 atbildēt
Melnādainie ir daudz spēcīgāki nekā baltie. Melnajiem ir platāki kauli, lielas nāsis un dabīgi augsts testestarona līmenis. Baltajiem ir gudrība, bet melnajiem spēks.
13 3 atbildēt

Kārtībai jābūt!

6 0 atbildēt
Es saprotu, ka daudzi no jums nav strādājuši ar nigeriem, es esmu un nesuda nav viņi stipraki, ja ej uz zāli, tad tu vari būt arī spēcīgs, esmu strādājis ar nigeriem, viņi ir vaaji, stulbi un šķiņķi, viņiem gruti ar da jebkuru valodu, bieži sanāk skaidrot ilgi, lidz šie saprot, vai atmetu ar roku un vienalga, Angļi ciest nevar melnos, viņi visi ir rasisti...
6 0 atbildēt

Intersants rakst..Brinums ka vell kada holivudas filma nav shitas atelots.. emotion

5 0 atbildēt

Un skolās māca, ka viss šis ir slikti ,un Holokausts notika... :^)

6 1 atbildēt

5. - Rūdis izstiepts ar fotošopu.

4 0 atbildēt
Būtu labs raksts, ja vien 5. bildē nebūtu fotošopēts Rūdolfs Hess. Zūd ticamības moments arī pārējam. Mīnuss.
2 0 atbildēt
Starp citu, arī latviešus Hitlers pieskaitīja pie āriešiem, tikai viena problēma, tie nebija vācieši. Tādēļ Bija plāns veikt latvuešu pārvācošanu. Tas izlasāms “Mein Kampf”
2 0 atbildēt

Ha ha ha - DIVERGENTU pamatlicēji! emotion 

1 0 atbildēt

Pats hitlers un vinja ministrs gebels nu tiesam bija supercilveku paraugi, abi pie 2 m un zilacaini... emotion 

0 0 atbildēt