local-stats-pixel fb-conv-api

Grāmatas, kuras nogalināja73

1421 18
1421 18 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000

O, super!! Būšu tagad ideālās literatūras meklējumos drēgniem vakariem!! :D

"The Catcher in the rye" jau velku xD

Ja gadījumā mani kādu dienu notiesās, es zināšu, ko vainot - šo rakstu!! :D

 

 
126 2 atbildēt

A kur tad bībele? Cik miljonu cilvēku nāvi tā grāmata ir veicinājusi?

79 13 atbildēt

nākošo rakstu taisi par multfilmām, kuras nogalina emotion

 bet raksts labs! emotion

43 2 atbildēt

vecīt, man The Catcher in The Rye iedeva angļu valodas skolotāja, lai es izlasu un taisu projektu. vēl tā dīvaini nosmīnēja un teica ka man patiks. :D

34 0 atbildēt

"Kolekcionārs" ir lieliska grāmata, viena no manām mīļākajām. Lasot to, esmu klausījusies Dona dziesmu "Kolekcionārs", kura sarakstīta pēc grāmatas motīviem, un esmu redzējusi arī filmu. Bet ne reizi nebija ienācis prātā, ka grāmatas/filmas ietekmē tagad varētu sākt iet un nogalināt cilvekus. Tas liek saprast tikai to, ka ne jau grāmatas/filmas/dziesmas ir vainīgas pie tā, ka kādam aizbrauc jumts. Ja psihe nav vesela, tad tur nekas cits nav vainīgs un attiecīgā grāmata varbūt ir tikai tāds paviršs iemesls uz ko novelt vainu par savu nodarījumu.

17 0 atbildēt

"Ir skaidri redzams, ka šie cilvēki neizskatās pēc slepkavām, bet kaut kas šajā grāmatā viņus ir tik ļoti ietekmējis ka viņi ir gājuši slepkavot cilvēkus."

Man kaut kā vairāk liekas, ka klases biedri ietekmēja viņus uz šādu rīcību, jo, pēc bildēm spriežot, izskatās ideāli uzpuri, kuru dzīves skolas laikā padarīt neciešamas, un, ka grāmata tikai mazliet iedrošināja viņus to tiešām reāli izdarīt..

Iespējams, ka kļūdos savā minējumā, bet nu tāpat, kas tur viņu galvās darijās un kas tieši šos nodomus izraisija, to mēs tāpat nekad skaidri neuzzināsim :)

16 0 atbildēt

Mhm, un man tētis bērnībā teica, ka no grāmatu lasīšanas neviens nav nomiris. :D

9 0 atbildēt

patika beigas gifs :D:D liak pasmaidit par to vien pluss jaliek (sun) :D 

16 7 atbildēt

Labs raksts,nemaz nezināju, ka arī grāmatu ietekmes dēļ galina citus cilvēkusemotionUn man tas gifs galīgi netraucē, vismaz kas oriģināls

8 1 atbildēt

Ar telefongrāmatiņu ar var nogalināt! emotion

8 2 atbildēt

Vienmēr vieglāk ir vainot kādu citu - vai nu tā būtu grāmata, vai kas cits emotion

4 0 atbildēt

pēc nosaukuma iedomājos kādu kopoto rakstu sēriju, kas kādam uz galvas uzvēlusies emotion

es gan sliecos domāt, ka nevis grāmatas pamudināja, bet kalpoja kā veids, lai slepkavas ar kādu identificētos un spētu attaisnot savu rīcību. Pat ja šis "kāds" ir grāmatu personāžs. At the end of the day, cilvēks pats nosaka savu rīcību, izvēles.. Un cilvēces vēsturē ir bijuši cilvēki, kas pat ar pie deniņiem pieliktu stroķi nav spējīgi citu nogalināt, kamēr šiem "varoņiem" pietiek ar grāmatā izlasīto, filmā redzēto vai dziesmā dzirdēto....

4 0 atbildēt

es gribu to Rage izlasīt

4 0 atbildēt

Interesanti, laikam jau jāaizšļūc līdz bibliotēkai! 

Būtu interesanti, ja kāds apkopotu visas, vairāku gadsimtu garā, notikušās slepkavības bībeles dēļ!

3 0 atbildēt

Galvenais ir lasītprieksemotion

3 0 atbildēt

Grāmata nav attaisnojums noziegumam. Ok, varbūt saturs nav gluži pozitīvs, bet tas nenozīmē, ka cilvēkam ar stabilu psihi tas ko nodarīs. Esmu lasījusi Selindžera un Kinga grāmatas, bet man pagaidām nav bijusi vēlme kādu nogalināt. -_- Raksts patika!

3 0 atbildēt

ļoti interesanti bija lasīt, paldies autor. :)

2 0 atbildēt

tas gifs liek domāt, ka arī esi diezgan vientuļš, Bet raksts tiešām labs ;) +

2 0 atbildēt

šie ir tikai daži grāmatu upuri jo tie ir saskatijuši līdzību ar galveno varoni un ir ar vājāku, bet vairāk ietekmējamāku psihi, tāpēc pat parasts cilvēks var uzrakstīt grāmatu par kādu kurš atbilst kādai persōnai un ar ietekmējošiem vārdiem novest galveno varoni pie slepkavības, un 100% būs kāds kas no tā ietekmēsies. 

BET mans plāns ir uzrakstīt grāmatu, pareizāk sakot sižetiskus notikumus kas radīs masu psihōzes ietekmi ar negatīvu NLP kognitīvo ievirzi. un kad es uztaisīšu filmu, tad izņēmumu nebūs - ietekmēs visus. bet tas jau ir par daudz izsacīts. 

2 0 atbildēt

1. Filmu pirms kāda gada redzēju! Esmu šausmeņu cienītājā, parasti neskatos vecas filmas, bet šī filma bija ļoti laba, interesanta!

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »