local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par ūdeni un Kolu ,to tu nezināji!!!5

103 8

Es jums pastāstīšu dažus faktus ,ko atradu no draugiem interneta un grāmatām!


Ūdens:
– 75% amerikāņu izjūt hronisku ūdens trūkumu organismā.
– 37% amerikāņu jauc izsalkumu ar ūdens trūkumu organismā.
Tagad ūdens sedz 70% no planētas virsmas un ir piemēroti lietošanai pārtikā tikai 1%. No visas pasaules ūdens ir svaigs ūdens – ir tikai 3% no kuriem ir pieejami cilvēkiem tikai 1, 5%.
• Gandrīz puse no ūdens, proti, 46%, ir Klusajā okeānā, Atlantijas okeānā 23, 9% ūdens, Indijas okeāna ieguva 20, 3%, un Arktikas – 3, 7%.
• Temperatūra, pie kuras sasalšanas jūras ūdeni, ir 1, 91 grādi pēc Celsija.
• Viena glāze ūdens ir 8 septillionov molekulas!
• Uz mūsu planētas, ir apmēram 1330 sugas dabiskā ūdens. Tos klasificē saskaņā ar metodi izcelsmes (kušanas, augsne, lietus) un sastāvu


Tas notiek tāpēc, ka cilvēka slāpju sajūtu mehānisms organismā ir vājš. Pētījumi liecina, ka ūdens trūkums organismā ir galvenais iemesls dienas nogurumam. Dienā 8-10 glāzes ūdens var nozīmīgi mazināt sāpes mugurā un muskuļos. Dienā izdzerot 5 glāzes ūdens Jūs samaziniet risku saslimt ar taisnās zarnas vēzi uz 45%, krūts dziedzera vēzi uz 79% un piena dziedzera vēzi uz 50%.

Kola:
– Vairākos ASV štatos ceļu policijai patruļas mašīnās vienmēr ir līdzi 2 galoni( 7.6l) kolas, lai noskalotu pēc avārijas no šosejas asinis.
– Ja Jūs ieliksiet traukā, kas ir pildīta ar kolu, steiku – pēc divām dienām tas būs pazudis.
– Lai iztīrītu drēbes no netīrumiem, izlejiet kolu uz netīrajām drēbēm, pievienojiet mazgāšanas pulveri un izmazgājiet veļas mašīnā. Kola palīdzēs atbrīvoties no traipiem.

Šim rakstam arī viss bet ja būs 20+ būs arī vēl daļa!:)

103 8 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Nekādā gadījumā nenoniecinu google translate izmantošanu, bet tomēr nevajadzētu tā tulkojumu likt pa tiešo rakstā, to iepriekš nepārlasot...

12 0 atbildēt

Par kolu daudz mīti. Nelikšu ne +, ne mīnusu.

6 0 atbildēt

1. vācieši RTL dzīvajā pārraidē pierādīja, ka kolā 1kg gaļas izšķīst 1h laikā, kamēr dzelzs 4h laikā. Līdz ar to, 2dienas ir kaut kur pagrābts, jo kolā esošā ortofosforskābe ir universāls līdzeklis + ņedaiboh dzelzs būs ar rūsu, jo kolā esošā skābe pārveido rūsu atpakaļ metālā, tad kola piesaista sev skābekli, un dzelzs pārstrāde ieilgs.

2. okeānā sālsūdens sasalsts arī pie -7 grādiem, jo izšķīdušais sāls daudzums palielina ūdens blīvumu, kas samazina ūdens sasalšanas temperatūru. rakstā noteikti ir domāts -1,91 grādi nevis +1,91, un tas varbūt ir tikai Baltijas jūrai. Pie + grādiem ūdens sasalst tikai ledusskapī.

3. priekš kam baltu kreklu smērēt ar kolu lai to iztīrītu. Tad jau labāk ir paņemt salveti, sāli vai cukuru, un gludekli, jo sāls un cukurs ir labs šķidruma uzsūcējs, salvete paņems krāsu, pārējais ģela tehņiki.

6 0 atbildēt

Tu vispār pats saprati ko esi uzraktījis ???

5 0 atbildēt

Būtu interesanti, ja googles tante netulkotu. Uz kaut ko tik murgainu ir spējīga tikai viņa....

1 0 atbildēt