local-stats-pixel fb-conv-api

Dinozaura ādas atklāšana draud atmaskot evolūcijas teoriju22

55 4

Dinozaura ādas atklāšana draud atmaskot evolūcijas teoriju!

Kanādas pētnieki atraduši labi saglabājušās dinozauru atliekas. Tas ir tiešs izaicinājums evolūcijas teorijas pieņēmumiem. Daudzu pētnieku izbrīnu radīja labi saglabājies dinozaura ādas gabals, kas bija pielips fosilijai.

Zinātnieki uzskata, ka paraugs varētu palīdzēt uzzināt vairāk par dinozauru izskatu. Tajā pašā laikā daži zinātnieki uzdod ļoti vienkāršu jautājumu – kā varēja saglabāties šī dinozauru āda, kas saskaņā ar evolūcijas modeli ir vismaz 60 miljonus gadus veca? Daudzi Bībeles kreacionisma piekritēji saka, ka atbilde ir vienkārša – tas nevar būt.

Ādu galvenokārt veido kolagēns, kas ir grūta, nešķīstoša olbaltumviela. Neskatoties uz tās izturību, testi ir parādījuši, ka kolagēns (tāpat kā citi proteīni) sadalās pakāpeniski laika gaitā un pat "labākajā gadījumā" šī āda nekad nevarētu ilgāk pastāvēt kā vienu miljonu gadu. Reālos apstākļos kolagēna maksimālais "derīguma termiņš" ir tuvāk 300 000 gadu. Līdz ar to nopietni apšaubāma ir evolūcijas teorija

55 4 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Nu bet protams - dieviņs nopirdās un zeme radās 7 dienās !!!!  emotion

10 5 atbildēt

Nez es ar uzskatu ka Dārvina Teorija tāda pasaka vien ir......

Pārāk daudz kas nesakrīt, piemēram cilvēka skelets kura vecums ir aptuveni viena vecuma ar Dinazauriem utt.... Es doma'ju ka neviens ar nekad tā īsti neuzzinās kā tur īsti bij... Arī Bībele manuprāt nav jāsaprot tiešā veidā ka mūs radija 7 dienās, tas drīzāk ir kā metafora.. varbūt ar dienām ir domāti laikmeti.. Jo ja tā padomā, tad bībelē ir teikts ka Dievs ir mūžīgs, kas teiksim priekš Dieva ir teiksim 1 miljons gadu, tas ir nekas, tapēc ar ir 1 diena.

2 0 atbildēt

lūdzu pakaries emotion

0 0 atbildēt
Dogson, bet ir fiziski pierādījumi, tāka nerunā.
0 0 atbildēt
Krustnesi, ja esi klausījies vēstures stundās, tad atcerēses, ka šos pērtiķus sauc par cilvēkpērtiķiem.
0 0 atbildēt
Tak jūs jau zb. Cilvēki ir cēlušies no cilvēkpērtiķiem un punkts. Varbūt arī ir tādi indivīdi, kas cēlušies no hemofroīdiem. Tik daudz ir dažādu sakritību un visa pārējā, ka ārprāts. Pat tagad orangutāti ir tikpat gudri kā cilvēki ( nejau tur tehnoloģiju būvēc utt, bet prāta līdzībā ) un pat anatomiski ir ļoti līdzīgi mums. Iespējams, ka Darvins ir kļūdījies, un varbūt, ka civilizācijas attīstības pirmos pamatus ir likušas saprātīgākas būtnes, bet cilvēki ir radušies no cilvēkpērtiķiem.
1 2 atbildēt