local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēki, kurus dzīve nesaudzēja!17

797 1

Šijā rakstā jūs varēsiet izlasīt, kā nacisti spīdzināja pundurus, zēns - varde, neparastākais pāris, "krīperu" un par mazāko cilvēciņu pasaulē.

Ja kādam rodas priekšstats, ka es ņirgājos par šiem cilvēkiem, tad tās ir pilnīgākās muļķības. Dažkārt šādi cilvēki ir laimīgāki un dzīvē sasniedz daudz vairāk nekā veselie! Es viņus apbrīnoju, nevis ņirgājos.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
797 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 17

0/2000
Vislabāk man patīk, ka viņi atrada kādu, kas viņus saprot un mīl - jeb apbrīno. Un nekunkstēja, gāja un darija. Ne tā, kā mūsdienās.
39 0 atbildēt

Paldies par interesanto un kvalitatīvo rakstu!

11 0 atbildēt

Raksts interesants un forši, ka arī nav sadrumstalots, lai tikai vāktu cepumus. Bet viens gan mani interesē - skolās vairs latviešu valodu nemāca? Es domāju tieši par pareizrakstību, sakarīgi izklāstītu domu... Kaut kā skumji, ka lasīt traucē kaut kādas muļķīgas kļūdas.

6 2 atbildēt
Kāds sakars?
0 0 atbildēt
Xilontos anonīms?
0 0 atbildēt
Ari fakts. Bet ir tini, kuri macas neskatoties uz to. Jauniesi, kas grib kaut ko sasniegt dzive.
0 0 atbildēt

kkaa dizheni neizskatas ka tur tos dzive nesaudzejusi, tikpat labi varetu pastastit savu dziives celu un kam esmu gajis cauri un tas arii nav nosaucams par vieglu dziivi, ja ok tur dazhus spiidzinaaja utml., bet ka lasiju, tad vairums pelnija labi ar savu diivaino paskatu, tad tas tad shitas... nu nez man kkaa ar izskatu nav nacies neko nopelnit man smagi jaastraadaa lai buutu labaakais savaa jomaa un ari neaizvietojams. 

Tad sanaak ka vairumu no mums cilvekiem dziive nesaudzee, katram savs staasts, bet neviens nezkapec nezhelojas, kgan varetu... sakt zheloties un dramatizet visu ta ka apkrtejiem butu zheel un zhelotu ari to nelaimigo. 

0 0 atbildēt

Nez vai musdienas vel notiek tie saucamie divainu sovi.

0 0 atbildēt

 emotion 

+

0 0 atbildēt