local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēka instinkti71

1406 8
1406 8 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Lasīju aizrautīgi.

+

87 0 atbildēt

Vēl varētu palūgt?

56 0 atbildēt
Lux avatarsLux

Tik interesanti bija lasīt! ++ Vairāk tādu rakstu! emotion

34 0 atbildēt

Un bļa trulls komikss saņems 2 reizes vairāk plusiņu kā šis raksts ,...

25 1 atbildēt

Noteikti otro daļu! emotion

13 0 atbildēt

2. Ahā - sportā 400m skrien 5min, a tad, kad no mentiem caur mazdārziņiem mūc, tad pasaules rekords gandrīz :D

12 0 atbildēt

Ja iet runa par dzīvību un nāvi, cilvēks var izdarīt neiespējamo!

11 0 atbildēt

Vēl!

Un protams trekns +! emotion

9 0 atbildēt

Savas spējas es ne reizi vien esmu  pieredzējusi. To, ka cil;vēkam iekšā ir milzīgs spēks, zinām mēs visi, bet bieži ar spēku nepietiek, ja nav pietiekamu zināšanu. Tā kā izdzīvo īpaši ekstremālās situācijās tie, kuriem ir kārtīga bāze zināšanu. Nonākot kaut kur tālu neapdzīvotā vietā, kur pagadās barā, piemēram, no diviem cilvēkiem, viens smagi slims, veselais nekādīgi nespēs to slimo izārstēt vai apārstēt, pirms atrod palīdzību, ja viņš nezinās elemntāri, kādus augus meklēt dabā temperatūras niņemšanai, kādus augus izmantot (un kādā veidā), ja ir strutojošas brūces, lūzumu sāpes, histēriju lēkmes, depresija u.t.t. Tāpat ir jāzina, ko var izmantot no dabas veltēm ēšanai - kur ir daudz C vitamīna, kur daudz kalcija, dzelzs (diez vai tā visi uzreiz spēs iet un nomedīt kādu zivi vai zaķi).

Varu piekrist citiem, ka raksts tiešām ir interesants, te vairāk apskatītias tieši tās situācijas, kur cilvēkam vajadzīgs izmantot fizisko spēku un vispārēju ķermeņa iztirību, bet kolīdz runāsim par izdzīvošanu, izdzīvojušo cilvēku skaitlis ļoti, ļoti saruks.

7 0 atbildēt

Slinkums sākumā bija lasīt, taču kad sāku nevarēju beigt! Liels +!

6 0 atbildēt

Mana oma stāstīja, ka pirms kādiem 30 gadiem, kad viņas mamma vēl bija dzīva, mans unkulis (viņam tai laikā bija 13 gadi) kaut kā baigi smagi pamanījās sevi sagriezt. Tad mana vecvecmamma, kurai tai laikā jau bija 75 un viņa nevarēja pat normāli paiet bez spieķa, pieskrēja pie mana unkuļa, pacēla viņu un skrienot aiznesa uz slimnīcu, kas bija pāris kilometrus no viņu mājām. Ja viņa nebūtu skrējusi, viņš visticamāk būtu noasiņojis. 

Krīzes situācijās tavs ķermenis un prāts var darīt neiedomājamas lietas :)

6 0 atbildēt

Instinkts ir ķert pie dupša, kad ir caureja

5 0 atbildēt

šis bij labs

4 0 atbildēt

Viens no labākajiem rakstiem, kas lasīts spoki.lv! emotion

4 0 atbildēt

Runājot par spēju rezervi, biju lasijis, ka īstenība cilvēks neizmanto visu savu muskuļu spēku, tikkai niecīgu %, un jā šasjos ekstremālajos gadījumos smadzenes dod signālu muskuļiem, lai tie sak strādāt ar pilnu atdevi. Tas arī ir šis noslēpums. :)

P.s atvainojos ja šī informācija ir novecojusi vai kļūdaina.

4 0 atbildēt

Bolts ir un paliek Bolts :D

3 0 atbildēt

Luudzu,2.dalju! emotion

3 0 atbildēt

par to skriešanu, ir piedzīvots, vienreiz tā sabijos no vienas lietas, ka veikals,līdz kuram būtu jāiet  2 minūtes, tur aizskrēju kādās 15 sekundēs. tas bija nereāli,vel tagad nesaprotu,kā tik ātri varēju aizskriet,bez apstājas, un pat nenoguru :D

3 0 atbildēt

Šim jābūt šodienas labākajam emotion

3 0 atbildēt
Luudzu 2. dalu! P.S Kurs lohs ielika miinusu? Tiem kas liek miinusus sitik labiem rakstiem ir tie kuriem skauz ka tik daudz plusi!
3 0 atbildēt
« 1  2  3 »