local-stats-pixel fb-conv-api

Cik žēl, ka viņiem toreiz nebija fotošops 2.daļa49

550 7

Tā kā pirmā daļa guva diezgan lielu atsaucību, izveidoju arī otru, un ja būs pieprasījums, mēģināšu vēl kādu daļu pievienot. Raksts un tajā redzamais materiāls ir ņemts no kāda foruma, kurā cilvēki pievieno šīs samontētas bildes un diskutē par un ap karu. Ja kādam ir kādas pretenzijas pret to, ka nepievienoju avotu zem raksta, tas ir tāpēc, lai kāds neizdomātu pievienot nekvalitatīvu google translate rakstu ar drausmīgu tulkojumu. Ceru uz sapratni.

Pirmā daļa: Cik žēl, ka viņiem toreiz nebij fotošops

Tas viss ir tikai dēļ naudas un Izraēlas...

Saimona Veistenhāla centrs ir holokausta/cionistu uzņēmums, kurš darbojas visās balto cilvēku apdzīvotajās valstīs ar gada budžetu 30 miljoni dolāru. Šis uzņēmums atklāti aizstāv karu Irākā ar valdības plašsaziņas līdzekļiem. Plus vēl tam visam, viņi katru gadu saņem apmēram 5 miljonus dolāru no nodokļu maksātāju naudas Kalifornijas štatā vien. Šie cilvēki izmanto holokaustu savu egoistisko un finansiālo iegribu apmierināšanai (ebreji, kuri šeit strādā, saņem milzīgas algas). Visi šie izdevumi izmaksā ļoti dārgi, un es domāju, ka pat vairāk kā ļoti.

550 7 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Un tomēr, bija nežēlīgs karš, un mira entie tūkstoši cilvēku... iespējams to pašu nežēlīgāko nespēja iemūžināt fotogrāfijās, bet ierodoties pašam Auševicā, kur viss tagad ir aplūkojams, ir jūtama nāves "smaka". Pati tur biju... tas bija drausmīgi...

0 0 atbildēt

Idiotisms. Tas, ka Tu esi atradis pāris fotogrāfijas, kuras ir safabricētas, nepierāda Holokausta fakta safabricējumu, jo Holokausta fakta esamību, nepierāda šīs fotogrāfijas, bet miljoniem mirušo cilvēku.

Ok, pieņemsim, ka VISAS BILDES IR SAFABRICĒTAS, ko nav iespējams pierādit. Man vēl ir dzīva vecvecmāmiņa, kura, katru reizi, kad rāda savas jaunības fotoalbūmu, stāsta par fotogrāfijas redzamajiem cilvēkiem. Laiku pa laikam kāds stāsts beidzas ar: "...bet viņš jau bija žīdiņš tāpēc vācieši viņu aizveda". Tiem, kuri nesaprot, par vešanu ekskursijā, uz zoodārzu utml. nav runa - aizveda uz neatgriešanos.

Ko no tā var secināt? Vai nu šie cilvēki patiesībā netika nogalināti, bet tika noslēpti milzīgajā zionistu nometnē uz Mēness? Vai mana vecvecmāmiņa (nav ēbrejiete pēc tautības, vai reliģijas) ir iejaukta sazvērestībā? Varbūt mana vecvecmāmiņa pīpē spaisu un viņai vienkārši gļučī tieši tādu pašu gļuku kā visiem pārējiem, kuri piedzīvoja šo karu?

Vai arī Tu esi izvilcis apšaubāmas fočenes no apšaubāma avota?

 

3 4 atbildēt

pats saproti ko  tie tavi 10 foto (nezinamas izscelsmes), pret  visiem tiem kas to piedzivojusi??emotion  neklusti smiekligs!emotion mīnuss!

2 6 atbildēt