local-stats-pixel

Beer1

14 0

Kā tad mēs to visu dabonam beigās gatavu :

1. Pats pirmais , ko mēs daram diedzējam graudus ūdenī un tad kaltējam.

2. Misas iegūšana / filtrēšana - iesals tiek uzkarsēts , kā rezultāta no karstuma atbrīvojas enzīmi , un graudu ciete pārvēršas cukurā , turklāt filtrēšanas procēsā tiek iegūta misa

3. Apiņu pievienošana un vārīšana - liksim vārīt misu ar apiņiem nerūsējošā tērauda kaut kādā traukā , bet tās vēl nau beigas šis kiš miš mums jāatdzesē.

4. Fermentācija - tiek pievienots ieraugs , kas pārvērš cukuru par etilspirtu un ogļekļa dioksīdu , gāze tiek novadīta nost protams un mūsu traukā paliek mūsu ALUS vai vēl var to saukt par JAUNO ALU

5. Pašās beigās alu novieto aukstā vietā un pirms iepildīšanas mucās filtrē

BEER + FOOOD

Nēesmu es baigais alkaholiķis , bet ir daudz lietas , kas iet super kopā ar alu kā piemēram , - CEPTI SĪPOLU ČIPSI , SILTĀ SIERA PLATE , GRAUZDIŅI , VISTU SPĀRNIŅI utt , nezinu es neko īpaši klat neēdu , kad dzeru alu vienīgais kuriju ;D

Vēl tāds , ko varētu pagatavot un katram būtu pa spēkam ir piemēram : alū sautēta meža pīle , pildīti kabači alū , sautēta vista ar sēnēm alū , karpa alū ar ķiplokiem [ fuj riebejas man ķiploki , kaut gan pats mācijos par pavāru ].

Reklāma
Reklāma
14 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

beer (mmm) emotion

1 0 atbildēt