local-stats-pixel fb-conv-api

Arheoloģiskie atradumi neparastās vietās24

1346 4

Arheoloģiskie atradumi neparastās vietās. Atrod viduslaiku aku dzīvojamās istabas vidū. Maiju zīmejumi uz ģimenes virtuves sienas. Gladiātoru skola. Karaliskā matu sprādze tualete.

1346 4 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

"Par aku visi ir lielā sajusmā, izņemot Kolina sieva, kam šī aka riebjas." Vispār diezgan loģiski )) Diez vai kāda sieviete būtu sajūsmā, ja dzīvojamās istabas vidū vīrs atraktu vecu aku un aizvākotu ar stikla vāku )) Nabaga sievai tīrot istabu visu laiku jāuzmanās, lai neuzkāptu uz akas stikla un neiegāztos 5 metru dziļumā, un pie tam aka istabā diez vai vairo mājīguma sajūtu, kad sieva ar savām draudzenēm vakarā sveču gaismā izdomā iemalkot vīnu )) Pie tam vecais droši vien visu laiku velk mājās no pabiem citus večus - un, kad sieva bļaustās, kas atkal par dzeršanu mājās, vīrs var lepni paziņot, ka tā nav nekāda dzeršana bet viņa draugi atnākuši apskatīt viņa aku ))

41 0 atbildēt

starp citu - tā aka istabā man atsauca atmiņā kādu savus desmit gadus vecu notikumu )) Bija man kādreiz viens paziņa, diezgan vieglprātīgs un savdabīgs tips. Dzīvoja vecā koka mājā, it kā pilsētas centrā faktiski, bet māja bija tik veca, ka tualete atradās mājas ārpusē, un loģiski, ka tā bija sausā tualete. Tā kā mājās bija ievilkts ūdens un kautkāda kanalizācijas truba arī kautkur zem mājas gāja, viņš izdomāja pilnveidot savu mitekli, izbūvējot tualeti mājās - un, tā kā kanalizācijas truba gāja virtuvei pa vidu, uzmontēja tualetes podu virtuves vidū (nu faktiski vidū). Vispār viņam darba spars diezgan ātri pārgāja, un laikam ar naudiņām arī bija ne visai, un pēc poda uzmontēšanas un pieslēgšanas ūdensvadam un kanalizācijai gribēšana un varēšana to podu atdalīt ar sienām no pārējās virtuves daļas pārgāja - es tiešām nezinu, cik ilgi tas tā turpinājās, bet vismaz sākotnēji diezgan ilgu laiku viss tā arī viņam tur stāvēja - vienkārši pods virtuves vidū, ne ar ko neaizsegts )) Es personīgi labprātāk izvēlējos iet laukā uz veco sauso tualeti, jo kautkā likās dīvaini kārtot dabiskās vajadzības virtuves vidū draugu acu priekšā )) Stāsts par aku istabas vidū atsauca atmiņā šo veco notikumu ))

27 0 atbildēt

jā kā ta matadata diez tur varēja nonakt? emotion vnk gaja d.... un izkrita nu bāc es esmu ģēnijs . vai arī kāda kalpone nospēra, un uzinajusi, ka matadatu meklē to iemeta atejā.lai vēlāk varetu izvilkt, kaut gan šaubos.

18 0 atbildēt

šķiet,ka pārāk biežo reklāmu dēļ,man nāksies pamest spoki.lv!

8 0 atbildēt
Ko diez uz marsa atradis musu latvietis!
5 0 atbildēt

8. iespejams vnk kaada zagle bija savakusi un tad toletee izkritis xD

4 0 atbildēt

Tie C iniciāļi izskatās uz mata kā Channel zīmola logo. emotion

4 0 atbildēt

3.stāsts par Ričardu.Par to nesen skatījos discoveri,kā viņi nesa uz eskpertīzēm,utt.

Raksts interesants.

3 0 atbildēt

4. attēls nu nereāli atgādina spēli "Caesar". 

2 0 atbildēt

ļoti patika raksts

2 0 atbildēt

drošvien matadata izkrita, kad draudzējās ar kalpu puišiem  emotion 

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

interesanti.

1 0 atbildēt

Lorenco de Mediči? Tas taču tas no Assassins Creed.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

>16. gadsimts

>viduslaiki

izvēlies vienu

0 0 atbildēt

Par matadatu tirais blefs.

1 1 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Mediči ... pazīstams uzvādrs no Assasins creed :D

2 3 atbildēt