local-stats-pixel fb-conv-api

Afrikāņi, aziāti un arābi, kuri karoja Vācijas labā Otrajā pasaules karā?27

396 3

Red Tails - Filma par afro-amerikāņu pilotiem, kurā labi pierādās negatīvā ASV atieksme pret melnajiem karevjiem.

Europa Europa - Filma par to kā žīdu puika pievienojas Hitlerjūgendam, slēpjot savu rases piederību. Fascinējoša filma!

« 1  2  3 »
396 3 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000
Kaut arī vācu pusé cīnijās daudz tautu karavīri. Bija arī divas Latviešu, 15. un 19. . Un 19. ir atdzīta par VISLABĀKO otrā pasaules kara ārzemnieku divīziju. Kopéji no abām pie 19 Brunjenieku krustiem, tas ir visaugstākais no visām ārzemju divīzijām!!! Mums ir ar ko lepoties!!!
28 2 atbildēt

Jā, kaut kā nav gadījies dzirdēt, ka vācieši būtu melnādainos stūķējuši koncentrācijas nometnēs. Melno olimpisko čempionu Berlīnē visi esot apbrīnojuši un zelta pulksteni pat balvā piešķīruši.

12 0 atbildēt

īsumā: Nacionālā Vācija aizstāvēja Ēropu un tās kultūru pret boļševikiem un zionistiem, kurI vēlējās ar globālismu visas tradicionālās vērtības iznīcināt kā mēs šodien to redzam.. Tāpēc cilvēki, netikai no Ēropas, bet no visas pasaules apvienojās nacionālā vārda labā un nākotnes vārdā, lai cīnītos pret deģenerācijas sērgu. Holokausti ir meli, Auševicē bija darba nometnes, ar savu naudu, peldbaseiniem, sporta spēlēm, teātra un kino izrādēm katru nedēļu. Šos visus faktus slēpj un melo par  "holakaustiem". Uzvarētājs raksta vēsturi. iesaku noskatīties "The Greatest Story Never Told", vai pameklējiet internetā, par īstajiem faktiem! Hitlers bija Ēropas cerība... diemžēl bija.....

9 0 atbildēt
7. Bilde parāda auzas. Zaldāts no pirmā pasaules kara.
9 1 atbildēt
Un tie sauktie japāņi bildēs, izspļauti kaukāzieši. Pat cepure kaukāziešu.
5 0 atbildēt
7. No pirmá kara :/ tas ir ķeizara karogs.
4 0 atbildēt

Un par karošanu to ar ko nodarbojās visādi indieši utt. būtu grūti nosaukt, jo šīs vienības bija labākajā gadījumā otršķirīgas. Bez tam šādu eksotisko ārzemnieku skaits vācu spēkos bija ārkārtīgi niecīgs. Tas pats indiešu leģions bija vairāk nepieciešams propagandas vajadzībām, nevis reālai karošanai.  

4 1 atbildēt

Tie melnie kas ķipa karoja vācu pusē bija ļoti niecīga skaita. 

2 0 atbildēt

Un vēl Hitleram bija ebreju leģions, skaitliskā sastāvā 20 000 .

3 1 atbildēt

Nebiju par so aizdomajies, pluss tev.

1 0 atbildēt

Viena lieta ir Lielvācijas krāsainie sabiedrotie (Ziemeļāfrikā, piemēram), bet pavisam cita- krāsainie, kuri karoja Lielvācijas armijā. Indieši Hitlera un viņa domubiedru skatījumā bija ārpus konkurences, salīdzinājumā ar citiem krāsainajiem, jo kā jau autors norādīja, tie ir āriešu kultūras (piemēram, Upanišādu, Vēdu, eposa Mahābharata) mantinieki.  Ārieši jeb indoārieši jeb indoeiropieši (mūsdienu politkorektuma laikmetā liberasti par tabu uzskata jēdziena "ārieši" lietošanu"  )  pēc vienas no teorijām, bija Eiropas pirmtauta, kura lielo ledāju spiesti, pārcēlās uz Indiju, Tibetu, Irānu u.c. Dienvidāzijas zemēm, kuras Ledāji nesasniedza, un vēlāk lielākā āriešu (ģermāņi, balti, slāvi, ķelti, sengrieķi u.c.) daļa atgriezās Eiropā. Irāņi (starp citu, vārds "Irāna" nozīmē persu valodā "āriešu zeme" ) arī bija Lielvācijas armijā, bet indiešu bija daudz vairāk.

No šī skatupunkta raugoties, nav pārsteigums, ka Lielvācijas Waffen SS sastāvā bija Brīvās Indijas leģions emotion   (Legion Freies Indien), kurā bija maks. 2600 militārpersonu. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Indian_Legion

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Red Tails būs jānoskatās!

0 1 atbildēt

4. attēlā, cik noprotu, redzams Bonesa Aijo vectētiņš emotion Kā saka, ābols no ābeles tālu nekrīt, abi fašisti, tikai ja viens pie Hitlera, tad otrs pie Putina emotion 

2 4 atbildēt

Savas rases nodevēji!

0 4 atbildēt