local-stats-pixel fb-conv-api

7 māņticīgi pieņēmumi, kas maldina mūs ikdienā12

236 3

Labrīt spocēni, turpinu censties atsvērt, milzīgo rakstu pabirumu no konkurentiem. Laikam nepārāk sanāk, jo neesmu pat TOP 10 emotion

Ceru ka patiks, neaizmirsti apskatīt manu profilu lai atrastu citus interesantus rakstus emotion

236 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Daudz ko uzzināju👍
4 0 atbildēt

Antibiotikas tieši baktērijas arī iznīcina. Saaukstēšanās pārsvarā ir vīrusu izraisīta slimība un tāpēc antibiotikas neder, jo vīrusus neiznīcina.

3 0 atbildēt
Tieši jau no tām muskuļu mikrotraumām, tas muskulis paliek vēl spēcīgāks un ir daudz noturīgāks.
3 0 atbildēt

 emotion 

4 2 atbildēt
2. Antibiotikas iznīcina baktērijas. Tās nepalīdz pret vīrusiem. Bet saaukstēšanās simptomus izraisa vīruss.
2 0 atbildēt
Nepiektītu par 6to punktu, mikrotraumas nodrošina muskuļu audu atjaunošanos un muskuļu masas pieaugumu, kas nodrošina tālākesošu progresu treniņos, palielinot muskuļu spriegumu, celtspēju. Runājot par cīpslăm, pie lielas slodzes, tās var plīst un novest pie traumas. Turklāt maz ticams, ka Tu sevi novedīsi līdz stadijai, kad sports jau sāk kļūt neveslīgs, nogurums liks par sevi manīt.
1 0 atbildēt

Patīk šāda veida raksti, pluss no manis. emotion Tikai dažas piebildes:

2. antibiotikas tiešām iznīcina baktērijas dažādos efektivitātes līmeņos un dažādas grupas/baktērijas atkarībā no antibiotikas (visas baktērijas neiznīcina, jo tas būtu dzīvībai bīstami - baktērijas ir veselīga cilvēka organisma sastāvdaļa). Nepalīdz, kad saaukstējas, tāpēc, ka saaukstēšanos izraisa VĪRUSI, pret kuriem vajag anti-virālos līdzekļus.

5. ziepes reklamē kā "baktēriju iznīcinātājus" tāpēc, ka tagad daudzi ražotāji ir sākuši pievienot anti-bakteriālos līdzekļus. Tas ir ļoti, ļoti slikti - nevienam normālam cilvēkam nevajag antibakteriālas ziepes (tas ir vairāk medicīnas industrijai nepieciešams). Tas ir normāli, ja uz rokām paliek neliels daudzums baktēriju. Anti-bakteriālas ziepes tikai veicina antibiotiku izturības veidošanos, jo 100% no baktērijām tās neiznīcina (tas ir slikti antibiotiku ziņā, jo izdzīvojušās baktērijas "iemācās" aizsargāties).

1 0 atbildēt
Slikta gramatika, tukša muldēšana. Tuvu skatoties televīzoru, datoru vai telefonu, tu dabūsi tuvredzību. 9/10 cilvēkiem, kuri nosēž savu bērnību datorā ir sliktāka redze kā tiem, kuri to nedara. Man arī bija laba redze, bet ar laiku daudz lietojot datoru, tiešām daudz, katru reizi pir acu ārsta rezultāti kļuva aizvien sliktāki līdz viena acs pat kļuva uz pusi sliktāka par otru un no dīvāna nevarēja saskatīt pulksteņa rādītāju. Tāpat par 5. - Var redzēt cik nekompitents tu esi, lai runātu par šādiem tematiem. Reklāmās ir runa par anti-bakteriālajām ziepēm, kuras iznīcina baktērijas, bet protams, tikai 99%, bet tas jau ir cits stāsts.
0 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt