local-stats-pixel fb-conv-api

5 lieliskas lietas, ko paveica vēstures lielākie briesmoņi41

890 14

Lai gan cilvēki šajā sarakstā ir pelnījuši, ka viņus dēvē par briesmoņiem, katrs no viņiem ir paveicis arī dažas labas lietas - dažas no tām joprojām ietekmē mūsu dzīves mūsdienās.

890 14 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Piderasam niks nomainijies... emotion  Labi, es jokoju;D Foršs raksts emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Staļins ir vienīgais gruzīns, kas, turpinot, Ļeņina iesākto, visefektīvāk atrisināja "krievu jautājumu". PSRS iedzīvotāju nogalināšanas efektivitātē (lode/krievs) Staļins pārspēja Hitleru, ieņemot pirmo "efektīva menedžera" vietu.

Ilgu laiku Hitlera darbs nebūs līdz galam izvērtēts, jo krievi 2.pas.karā kritušo skaitu nevar nosaukt līdzpat miljona precizitātei…

Šībrīža Krievija atkal gatavojas karam - varbūt tas būs pēdējais beigta kaķa izlēciens, bet varbūt atrisinās līdz galam krievu jautājumu, efektīvi aizstājot pamattautu ar iebraucējiem.

Teatrāla Krievijas pasu izdalīšana kaimiņu zemēs ir atbilde lienošai, klusai civilokupācijai no šībrīža pasaules efektīgākajiem komunistiem.

2 0 atbildēt

Mnja..

2 0 atbildēt

4. nu nu... tur relaktīvs miers iestājās tikai pēc viņa nāves.. "kīna imanījās saplēsties ar VISĀm savām kaimiņvalstīm..

Pat itkā draudzīgo PSRS - kas starpcitu pilnīgi reāli izskatija plānus ķinu kā sugu nosklaucīt no zemes virsmas- dodod pamatīgu kodoltriecienu, tas nenotika vienigi tādēļ ka ASV patica ka tādā gadījumā padomija dabūs raķetes no ASV.. līdz ar to A-karš nenotika.. karadarbība apsīka un pēc tam izbeidzās tikai pēc MeoDedzuna nāves.. robižkonflikti turpinājās aptuveni 15 gadus- un ne jau tie mazākie, tika iesaistīti 10 un pat 100 tūkstošu leilas armijas.. Palasi vēsturi.. 

1 0 atbildēt

jau rakstīju - iznīdēt visuas aizdomīgos, kas traucē hiperkompensēt roku, bērnību, netikšanu baltā zirgā u.c. traumatiskus piedzīvojumus. Banku laupīšana bija sākums nihilismam.

--  o, spokos kaut kāds gļuks gadījās - submitojot komentāru "error", neparādīja arī pievienoto. Tagad laikam normalizējies.

1 0 atbildēt
Bez ļaunuma nav labuma
1 0 atbildēt
Ko zinu par staļinu, tad smiekli nāk. Tas viss ir meli, jo valdīja absolūta propoganda un cenzūra. Viņš neko neuzlaboja, viss īslaicīgais "dzīves kvalitātes pieaugums" bija visu slepkavību un zādzību cēlonis. Ja tas kroplis neko nebūtu zadzis, tad arī būtu nabags. Vēl nogalinot 20 miljonus savas valsts iedzīvotājus mira daudz nabago, kuri tāpat ilgu dzīvi nenodzīvotu un dzīvi palika visi bagātie, kas arī bīdīja statistiku.
0 0 atbildēt

Tautas gudrība saka : Iestādi koku, nosit čūsku un uzbūvē māju. Līdz ar to tava misija dzīvē ir paveikta  emotion

2 3 atbildēt

Ieliku tev trolli mīnusu par Staļina sistēmas slavināšanu!

5 7 atbildēt
Esmu ebrejs
4 9 atbildēt