1.''KIBURU'' Šī ir iecīnīta ''Čagga'' cilts locekļu zupa. Un šī cilts dzīvo Kilimandžāro kalna pakājē. Zupas pamatsastāvs ir banāni un kafija. Trešā šīs zupas sastāvdaļa ir vietējie dubļi. Dubļi gan tiek lietoti kā garšviela.
2.''TIEN KAHN'' Šī zupa ir no Āzijas un tā ir tradicionāla vairākās Āzijas valstīs. Šī Vjetnamas asins zupa tiek gatavota no svaigām asinīm, vēlams no pīles. Asinis šīs zupas sastāvā nav vienīgā dīvainība, vēl šajā zupā tiek izmantota putna gūža. Lai asinis nesarecētu, tā tiek turēta leduskapī un to pasniedz aukstu.
3.GAIĻU OLIŅU ZUPA Zupa ļoti līdzinās tradicionālai vistas-makaronu zupai, tikai vistas gaļas vietā tiek izmantotas gaiļu oliņas. To gatavo buljonā kopā ar dārzeņiem.