local-stats-pixel fb-conv-api

2012.gada super APSKATS6

96 5

2012. gads ir iespējams viens no ažiotāžas pārpilnākajiem gadiem, kadi ir piemeklējuši mūsu dārgo pasauli. Gads kā Jau ierasti aizsākās 2012.gada 1.janvāri. Dienā, kad visā pasaulē valdija epidēmija, kura zinātniskā valodā runājot mēdz saukties paģiras. Ne velti šai dienai pa godu, ir tapušas vairākas „KASES grāvēju” filmas, kā „paģiras” un „paģiras2”... Savulaik grupas „Gustāvo” galvenais solodziedātājs Gustāvo bija izpildijis dziesmu ar modernāku skanējumu „POHAS” 1. Janvāris pienāca drūms, ledusskapī gozējās pagajušā gada salāti. Uz ielām sastaptie cilvēki lidzinās zombijiem, kas meklē smadzenes no kurām izsūkt visu alkoholu. Ui aizrāvos..

Kā jau ierasts, parunāsim par gada spilgtākajiem notikumiem. Par cilvēkiem kuri atdevuši sevi lai iedvesmotu mūs. Par gada veiksmem un neveiksmēm, par pareģojumiem un polinekorektām lietām.

Sāksim ar bēdīgajām ziņām, par cilvēkiem, kuru sirds ir pārtraukusi pukstēm, un šo cilvēku nāve ir apbēdinājusi puss pasaules. Viens no šādiem cilvēkiem ir neviens cits, ka Stivs Džobs. (Steven Paul Jobs) Cilvēks – ģēnijs, cilvēks, kurš ir radijis vienu no spēcīgākajām tehnoloģijas industrijām „Apple” cilvēks kurš arī pēc savas nāves spēj nodot savas tehnoloģijas pircējiem. Par šī cilvēka navi manuprāt dziļi sirdī ieraudājas ikviens cilvēks uz pasaules. Man personīgi nav no sī brenda neviena paša ierīce, bet arī es novērtēju šī brinisķīgā cilvēka iegūldijumus nakotnē, tādā, kādu mēs to redzam pec 5 vai 10 gadiem.

Otrā skandalozāka cilvēku nāve ir Vitnija Hjustone (Whitney Elizabeth Houston) Vel šodien reti kurš spēj noticēt tam, ka šī satriecošā sieviete būtu nomirusi izdarot pašnāvību. Gada mijā ir nākuši nekonkrēti pierādijumu par tīšu attentātu. Par mirušiem runā labu, vai nerunā neko, taču jānem vērā, ka no neoficiāliem avotiem ir tapis zināms, ka Vitnijai ir bijis neliels parads aptuveni par nieka 1 500 000$ Vai šāda bija cena par vienu no pasaules spilgtākajiem talantiem? Tas lai paliek uz narkotirgoņu sirdsapziņas.

2012. gada populārākie notikumi, kas atspoguļojās visos masu mēdijos bija:

PUSSY RIOTS: Ilgi publiskajā telpā gozējusies ziņa, kad trīs huļigankas kuras Krievijas galvaspilsētas Kristus pestītāju katedrālē sarīkoja lielu jezgu kliedzot „ Dievdzemdētāja padzen Putinu” Lai arī cik neticami tas izklausītos, bet atbalstu šis meitenes ieguva pat no tik pasaules atpazīstamām grupam, kā „RedHot Chilly Papers” , „Stings” un daudzi citi.

Jezga karaļnamā: Vairāk nekā citus gadus skandāli pārņem karaļnamu, un Keitas Midltones dzīvi. Pirmais troksnis tika sacelts, pēc kāda franča žurnāla iniciatīves publiskot Keitas kailfoto. ( Jāpiemin, kad karaļnams jau brīdi pirms Keitas, bija nonācis nepatīkamā situācijā ar Harrija kailo biljardu). Otrā jezga no karaļnama tika sarīkota pavisam nesen, kad ārzemju rādio stacija izliekoties par karaļnama iemītniekiem, zvanija uz slimnīcu, lai noskaidrotu faktus par Kembridžas Hercogienes Keitas Midltones veselības stāvokli. Skaļākais šajā lietā bija Karaļa Edvarda VII slimnīcas medmāsas pašnāvību. Baumu līmenī tiek runats, ka tā ir atriebība no paša karaļnama, bet lai vai ka tur arī nebūtu, šī lieta ieguva tik lielu popularitāti latvijā, iespējams tikai dēļ fakta, kad austrāliešu radiožurnāliste Mela Greiga saknes ir meklējamas Latvijā. Vecmāmina esot Latvijas pilsone, vai kautkā tā.. J

Pasaules Olipiskās spēles 2012: Reti kad sociālie tīkli, ka facebook.com, twitter.com un citi plašsaziņu tikli manāmi deg no atslēgvārdiem kuri saistīti ar šo notikumu, un protams pateicoties Mūsu bāliņu nenovērtējamiem centieniem un ieguldijumiem, arī #Latvia plaši izskan ka viens no popularākajiem vardiem, un ko tur slept ZELTS taču.... Visa pasaule mutuļoja, un brīnijas, ka valsts kurā 9menešus ir ziema, var uzvarēt volejbolā..

Viesuļvētra SENDIJA: Aiznesa vairāk, ka 80 cilvēku dzīvības, iznīcināja simtiem saimniecību.

Sīrijas un Turcijas nemieri: Iespējamie kara draudi, un nevajadzīgi zaudētas cilvēku dzīvības, gan viena, gan otrā frontē...

ASV prezidentu debatess, Melnā Asv prezidenta pārvēlēšana...

Tas ir īsumā viss no tā, kas man nāk prātā, protams ir bijusi vel miljoniem nozīmīgu notikumu , kuri tiks atspoguļoti mūsu mēdiju gadu apskatos...

Nobeigumā velos izvirzīt dažas gada nominācijas...

Dzīvojot šajā ar tehnoloģijam tik piesātinātā vidē, es netaisos tagad runat par ekologiju, vai ko tādu, es vienkarši vēlos parunāt par auģļiem, un tieši tāpēc nominācijai:

Gada nodrāztākais auglis: Es izvirzu „Aplle” un „BlackBerry”

Tīrība, un aromāts ir viss svarīgākais šajā pasaulē, tāpec nominācijai Tīrakais, un smaržīgākais pulveris es izvirzu.... „Bungas” tu du tudu tudu...

KOKAINS, un AMFITAMĪNS..

Gada griezumā lūkojoties uz cilvēku hobijiem, es esmu ar milzīgu balsu vairākumu secinājis, ka Mūsu twitter lietotāji šai nominacijai viss drīzāk izvirzītu ...

Alkoholu un mazcenas meitenes.. WoooHoooo

Par gada lielākajiem jokdariem tiek nominēti:

Maiji ar savu "pasaules gala" pareģojumu.

Laimīgu jauno gadu vēlot..

DONORVO.

Seko man twitter.com/donorvo

Jautā ask.fm/donorvo.

96 5 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Nu ko teikt, vari palielīties tagad saviem draugiem pagalmā, tik skaties, lai tevi neat**zģī un neaizsūta uz trako namu.

6 6 atbildēt

Stīvs Džobs tak nomira 2011. gada 5. oktobrī

0 0 atbildēt
Labs raksts,lika aizdomaties par aizvadito gadu un piedzivoto. +
0 0 atbildēt

Sīrijas un Turcijas nemieri: Iespējamie kara draudi, un nevajadzīgi zaudētas cilvēku dzīvības, gan viena, gan otrā frontē... PILNĪGAS MUĻĶĪBAS!!!! Karš šobrīd norisinās tikai Sīrijā(pilsoņu karš). Turcija dod patvērumu Sīrijas bēgļiem. Lūdzu izlabo šo!

0 2 atbildēt

 

  emotion Ba
1 7 atbildēt