local-stats-pixel fb-conv-api

20 fakti par depresiju17

136 0
« 1  2  3 »
136 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Ārā salst kaķi, kurus mēs ar sievu regulāri barojam, attārpojam, atblusojam, ārstējam. Mājās jau tu visus nepaņemsi. Un tas sāp. Un vēl vairāk sāp, ka cilvēkiem pofig, tie smej. Tā vietā, lai redzētu (uz mazinātu) citu dzīvo būtņu ciešanas, mēs izvēlamies uz to neskatīties.

Un tad viens pārgudrais filosofs pasaka: "you have nothing to be depressed about".

16 0 atbildēt

Ja viss būtu tik vienkārši, neviens neslimotu ar depresiju

10 0 atbildēt

Man depresija jau ir kā dzīves neatņemama sastāvdaļa, taka no problem!

6 0 atbildēt

man arī likās ka man ir depresija bet beigas izrādijās vairogdziedzeris trako,arī hormonu trūkums vai daudzums stipri ietekmē uztveri un uzvedibu.

3 0 atbildēt
Pat nezinu vai ir vērts rakstīt savu viedokli par depresiju. Hmm, lai nu tā būtu. Domāju tāda depresija nemaz nepastāv, tā vairāk ir ka iztēles auglis un iedoma tiem kas dzīvē baidās spert drošu soli uz priekšu, izvairās no kontakta ar līdzcilvēkiem un tā tālāk un joprojām. Es negalvoju ka depresija neeksistē bet pavisam noteikti zinu ka pašā spēkos ir tikai sev palīdzēt savās psiholoģiskajās kaites. Dzīvē ir bijis dažādi, pat tad kad uzzināju ka man ir nepārspējams audzējs galvā un atlikušājs laiks nav zināms, varbūt rīt, varbūt pēc mēneša vai pēc gada es aiziešu bet man nekas nemainījās, turpinu ierasto dzīvi un ceļojumus
4 1 atbildēt
Es reali visu savu brivo laiku aizsitu ar treniniem un tgd viss ir labi...
3 0 atbildēt
Man tāda ziņā ir meningioma vēlā stadijā. Depresija būtu ka iesnas saķert
0 0 atbildēt

Man depresīja ir jau 4 gadu, bet tagad ir mazinājusies , jo dabūju sev mazu brīnumainu kaķēnu. 

0 0 atbildēt

Gribetu pajautat depresijas slimniekiem, vai ejot gulet ar besigam domam no rita tu ari gribi pamosties ar tikpat besigam domam un noskanojumu. Man vinas uzrodas ik pa laikam, reizem ir reizem nav. Komunikacija ar citiem miegs, saule, trenini, speles palidz. 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt