local-stats-pixel fb-conv-api

20 fakti, kurus, iespējams, vairs nevarēsi aizmirst23

516 1

Vai tu vari atcerēties par ko tu domā, kad tev vajag aizmigt? Īpaši, kad vajag ātri aizmigt? Tādos mirkļos tavs prāts sāk klīst un tu iedomājies par lietām, kuras ikdienā diez vai ienāks prātā.

Piemēram, cik sver mākonis? Vai ir miega laikā ir iespejams kaut ko saost? Cik daudz enerģijas cilvēka ķermenis ražo? Par laimi, citi to jau ir izpētījuši un tev atliek vien uzzināt to lasot tālāk.

516 1 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

"60 gadu vecuma tu busi zaudejis speju sajust atskiribu starp saldu ,salju,skabu un rugtu... " - diez vai tā būs patiesība, jo tad jau tējai būtu lētāk bērt klāt sāli nevis cukuru?

Bet pensionāri taču tā nedara!

26 0 atbildēt

1. Ne visi slepkavas paši zina, ka ir slepkavas. Katrs zināmos apstākļos var kļūt par slepkavu. 52 kāršu komplekta sajaukuma varianti ir 52!, kas ir, vienkāršāk runājot, 8 ar 67 nullēm.

2. Vai ir tik daudz mēnešu, ka nevar atcerēties, cik katrā dienu un jāizmanto tupa metode? emotion Vienkāršāk ir iemācīties pantiņu - ApJunSeNo.

3. Visi ķīmiskie elementi, izņemot ūdeņradi, ir radušies zvaigznēs! Par garšas izjūtām gan tufta!

4. Grūtniecība pat var vēzi izārstēt. Ir medicīnā zināmi tādi gadījumi. Organisms tiešām spēj pat ļoti efektīvi barības vielas pārvērst enerģijā, pat 1g ogļhidrātu dod baigos džoulus. Lai salīdzninātu ar kravas auto, droši vien jāņem vērā apstākļi, kādu kravu un pa kādu ceļu tā ved un cik burgerus cilvēks apēdis emotion

6. Nekorekts apgalvojums. Ne visi, kas dzimuši 90tajos, sagaidīja gadu tūkstošu miju emotion

13 0 atbildēt

60 gadu vecumā tu būsi zaudējis spēju sajust atšķirību starp saldu, sāļu, skābu un rūgtu. (c)

Pilnīgas muļķības!!!

13 0 atbildēt

60 gadu vecuma tu busi zaudejis speju sajust atskiribu starp saldu ,salju,skabu un rugtu... emotion     Puika atrod pieliekama burku ar ievarijumu,ized to un piekaka burku.Uzliek vacinju atpakalj.Vecmamma uzcep pankukas, atnes to pasu ievarijuma burku un sauc vecotevu est.Puika parnak no skolas un ari vinju vecmate sauc est pankukas ar ievarijumu .Puika nu spiests atzities par ievarijuma izesanu un burkas piedirsanu ,jo negrib tak sudus est. Vecmama sauc vectevu un parmet vinjam - es tak teicu ka ta zapte pec sudiem garso ,bet tu tik sacukurojies ,sacukurojies ...

13 2 atbildēt
Olu pakā ir 10 olas
4 0 atbildēt
Noteikti Latvijā nevar satikt 16 slepkavas, varbūt ASV vai krievijā. Un kā gada laikā var nomainīties 98% atomu, ja 5 gadu laikā nomainās 100%. Sanāk 2 pārējie mainās muļķīši 5 gadus?
4 1 atbildēt
Manai omei ir 68, un viņa atšķir garšas.
2 0 atbildēt

60 gadu vecumā tu būsi zaudējis spēju sajust atšķirību starp saldu, sāļu, skābu un rūgtu. 

Sviests. Man ir 64, un es visas garšas varu atšķirt!

2 0 atbildēt
pa pirkstiem -ja izstiepj maksimāli plati tad toč nav taisnība.
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
1. Tam ir domāts uzstūris un transportieris( tā viņu laikam saucas)un pirkstu platums var būt atšķirīgs, un, ja tu salauz roku un ir matemātikas stunda, ko Tad? Izmantot uzstūri, to jau gan pat ar salauztu roku var pabīdīt.
0 0 atbildēt

60 gados mēs zaudējam pusi no garšas kārpiņām!

0 0 atbildēt
Pirms apmeklē Ziepenes pilsētu, padomā divreiz. Tā ir ļoti bīstama, aizvainojoša un milzīga. Es vēlos, kaut Ziepene pazudstu un visi tās iedzīvotāji nokļūtu, kur tos gaida.
0 0 atbildēt

Es aizmirsu, jo nevienu neizlasīju emotion  emotion 

0 0 atbildēt