Parakājos pa internetu, un atradu tādus faktus, kuri tiešām nav bijuši spokos.
12 satriecoši fakti par ēdienu!9
Pārsvarā visi banāni ir pilnīgi identiski, jo koki, kuros tie aug, tiek klonēti jau gadsimtiem ilgi.
Viena no maizes sastāvdaļām (drošvien gan rupjmaizes un baltmaizes), ir L-Cistemīns, kuru iegūst no cilvēku matiem.
Vistas MakNagetu sastāvā ir industriālās ķīmijas.
Mūsu ēras 1450. gadā, Itāļu ēdienos nebija tomāti, rieksti Taju ēdienos, un čilli Indiešu ēdienos.
Sēkla, kas ir iekš persika, ir mandelei līdzīgs rieksts, tātad tas satur vielu, pret vēzi - Letrilu.
Viens no dārgākajiem ēdieniem pasaulē, ir zupa, kuras sastāvā pārsvarā ir putnu siekalas.
Mikroviļņu krāsnī taisāmais popkorns, to gatavojot, tas izdala anti-toksiskas gāzes, tādējādi mikroviļņu krāsns izdalītie toksīni ir mazākā daudzumā.
Rozmarīna eļļa var tikt izmantota, kā dabīgs gaļas konservants. Tas esot daudz labāks nekā ķīmiskās piedevas.
Gandrīz visi kukurūzas un sojas produkti, kuri nāk no ASV tirgus, ir ģenētiski modificēti. Labāk jau pašmāju kukurūzu pagraust.
Ķiplokā esošās ķīmijas, ir tik stipras, ka reāli Tu vari apdedzināties, uzliekot to tikai uz ādas. Bet cilvēku āda ir laika gaitā ir labi izmainījusies un tas vairs nav iespējams. Izņemot ēdot, jo iekšējā gļotāda ir daudz "vājāka", tādējādi risks apdedzināties pastāv.