local-stats-pixel fb-conv-api

10 vissliktākie gadi cilvēces vēsturē16

424 1

Atbildēt uz jautājumu, kurš bija pats sliktākais gads cilvēces vēsturē ir grūti, jo katrs gads vēsturē ir bijis pilns notikumu, kas būšanu cilvēkam ir padarījis sarežģītu un mokpilnu. Taču šie 10 rakstā minētie gadi pavisam noteikti izceļas uz pārējo fona, jo tajos mokas bija uzkāpušas zenītā.

424 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Pēdējais, ak nabaga peramais zēns Ādolfs, nabaga ebreji, A kka par komponistu, sarkano dirshlaku, zvērībām aizmirsi uzrakstīt un neiet runa par tikai Mr. Tavarisu Staļinu, Dzugasvili kungu, pirms nacistiem kādas masu slepkavības jau notika, man liekas arī to būtu vērts pieminēt, nevis tik jāt ak šie šausmīgi nacisti, nabaga ebreji, nodrazta tēma, pistie komonisti kādus sūdus vārīja tur nacisti nobal pēc skaitļiem, cik vien var uzskaitīt, pēc metodēm
18 0 atbildēt
Labs raksts, bet par netīra gruzīna "varoņdarbiem" arī varēji pieminēt.
9 0 atbildēt

Ļoti interesanti. emotion  emotion 

7 0 atbildēt
Heh, skolās kaut ko citu bez Hitlera arī māca? Laikam Mao Dzeduns ir svešvārds un termins Holodomor ir nezināms...
6 1 atbildēt

Nu bļin, vismaz pārlasi pats pirms publicē...

1. Kādas abas Romas impērijas puses bija kritušas? Uz pieminēto gadu Rietumromas impērija jau nepastāvēja 50 gadus un Austrumromas impērija (Bizantija) turpināja vienotas impērijas atjaunošanas centienus un pastāvēs vēl 900 gadus.

4. Katastrofāls šis gads varētu būt Amerikas iedzīvotājiem nevis ASV. Eiropiešu kolonizācija un ar to saistītās lietas, protams, skāra arī mūsdienu ASV teritorijā dzīvojošās indiāņu ciltis, bet nebūt ne tādā apmērā kā Karību salu, Meksikas, Peru utt. pamatiedzīvotājus.

Bez tam Ferdinands un Izabella iekaroja Kordovas kalifātu, nevis vienu pašu Malagu un tajā pašā 1492. Ebrejus izraidīja, bet arī iepriekš nekādas reliģiskās iecietības nebija (Krusta kari pret Katariem piemēram). Tos pašus ebrejus periodiski vajāja dažādās valstīs un arī brīžiem izsūtīja no vienas vai otras. 

6. 1848.gada revolūcijām galvenokārt bija sociāla rakstura iemesli nevis tāpēc, ka kādi cilvēki sevi beidzot apzinājās kā nāciju.

7. Ko nozīmē nekas neliecināja par slaktiņu? Eiropa jau vairākus gadus dzīvoja kā uz pulvera mucas. Antante un Trejsavienība neradās kara pirmajā dienā. Karš gandrīz bija jau sācies pāris gadus iepriekš. Un ložmetējus jau pielietoja Balkānu karos un vēl agrāk...

Vienvārdsakot - daudz pasakas sarakstītas...

3 0 atbildēt

Un aiz visa šī ir stāvējis kāds un berzējis savas rokas. Man ir aizdomas, ka "Mēris"  arī nav izpūsts no zila gaisa, tas viss tika izplānots -  likumsakarība.

2 1 atbildēt

Tev tastatūra nestrādā, saved kārtībā,

1 0 atbildēt

iedomajies. ja nebutu visu šo notikumu cik daudz cilveku te būtu? varbūt notiek tā kā jānotiek. Tā pat kā āfrikā ebola vīruss tā "pēkšņi" izplatas lielās platībās pa āfriku. kaut kā jau cilvēku skaits jākontrolē. 

0 0 atbildēt

Kas ,peec autora domaam, bija vainojams Reichstaaga dedzinaasjanaa? Man ir cita inf.

0 0 atbildēt

kautkā par PSRS izgājieniem piemirsa

0 0 atbildēt
Tas gads, kad pazuda titanoboa, jo Ģ***s apprecējās. Tagad viena ome lido kosmosā ar pi*eli regulāri un citām nedod.
0 4 atbildēt