local-stats-pixel fb-conv-api

10 notikumi, kuri gandrīz iznīcināja pasauli227

Pasaulē ir notikuši vairāki notikumi, kuru sekas varēja būt arī pasaules iznīcināšana. Kodolkaru draudi, komētas, nāvējošas epidēmijas un daudz citu dažādu notikumu, kuru sekas varēja būt Zemes iznīcība, bet kaut kādu iemeslu dēļ tas nenotika.

2483 19 227 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 227

0/2000
Bet varēja, mierīgi. emotion
1 1 atbildēt
Saules vētra var izraisīt apokalipsi...
0 0 atbildēt

nedrīgstēja pieļaut ka CCCpis dabūja atombumbas receptiemotion Tad valdītu miers virs zemes un cilvēkiem labs prātsemotion

0 0 atbildēt
Kā man noveicies!
0 0 atbildēt

emotion

1 1 atbildēt
Nu jā, ASV un Krievija ir mūsdienu lielākie agresori.
1 1 atbildēt

Ja trešais ir taisnība tad man vajadzētu sanākt piedzīvot pasaules aptumsumu. Gan jau,ka 44 gadus vēl nodzīvošu,tīri dēļ tā.. emotion

0 0 atbildēt

Kaut kur jau dridzēti un redzēti,tikai neatceros īsti kur ;D

0 0 atbildēt
Whatever.
2 2 atbildēt

skudriņas noskrēja emotion

0 0 atbildēt

Pirmais, kas man iekrita galvā izlasot nosaukumu ''Černobiļa'' emotion

1 2 atbildēt

deļ visadiem jefiņiem gandriz pasaule aiziet boja.

0 1 atbildēt
Tu aizmirsi vēl vienpadsmito ar nosaukumu PUTINS, bet raksts labs.
0 1 atbildēt

par tiem asteroīdiem 600 km attālumā no zemes kkā grūti ticēt,domāju gandrīz kilometru lielus objektus zeme tīri labi spētu pievilkt no tik niecīga attāluma.

1 3 atbildēt

Tu uzrakstīji sie,epidemija,nopvēroja,kodolieroci,alkahola.Tās tavas kļūdas.emotion

1 3 atbildēt

slikts raksts -

2 4 atbildēt

Mani fascinē gudrīsi, kas baigi runā par to ka amerika tik pat slikta kā krievija un līdzīgas ***ņas..

Jāsāk ar vienu - amerika nav tāds propogandas un korupcijas midzenis kāds ir kremlis .. Tur protams arī notiek melošana, naudas izzagšana un krāpšana (kā jau visur.. pat pie mums tā notiek) .. BET cilvēki ir izglītoti, valsts ir attīstīta un dara daudz lai pasaule attīstītos .. Gan kultūras ziņā, gan tehnoloģiju ziņā..

Ko tikmēr dara krievija ? Būvē tankus, putins uzkrāj personīgos kodolieroču krājumus un cenšas atjaunot psrs .. Neliela atšķirība tā kā ir ..

Par amerikāņiem un karu.. Ar austrumiem konflikti protams tika radīti dēļ pašas asv iejaukšanās .. Bušs un viņa vadītā valdība pamatīgi ieberzās ar kara darbību .. tieši vai netieši pat panākot 9/11 notikumus un citus teroraktus .. Pašlaik, lai arī mērķis acīmredzami ir naftas iegūšana, asv cenšas savu kļūdu ierobežot (visi grupejumi kas izveidojās pateicoties šīm karadarbībām - isis, islāma valsts) ..

A krievi ? "Jābūvē atpakaļ PSRS" .. jo cilvēku noverdzināšana ir the way to go .. Visi pārlaimīgi runā, ka kolhozu sistēma bija super duper .. darbs ir visiem, problēmas nav nevienam .. A kas pa ***nu ??! atbilde - PROPOGANDA ..

Kā teiktu aizsaulē aizgājušais George Carlin (interpretējot viņa iepriekš teikto par amerikas prezidentiem) - Amerika būdama sačakarēta un karojoša to atdzīs .. Krievija būdama tai pat brīdī nepamatoti tik pat agresīva centīsies samelot un novelt vainu uz visiem .. Un uzskatu, ka asv variants ir labāks.. lai mēs vismaz zinam ka ir dirsā un ka ir sūdi.. Nevis piemālētas acis ar propogandu ..

Un mēs ļoti labi zinam, krievijai mērķi nav labi .. Amerika vismaz nesačakarē visu kur dodas.. Bet krievi izārdīs VISU un nogalinās VISUS .. Bēdīgākais ? Visvairāk cietīs paši krievi kuriem saskalotas smadzenes būs un viņus izmantos kā gaļas masu ko sūtīt virsū opozicionējošam karaspēkam..

Un es priecājos, ka asv karaspēks atrodas mūsu valstī .. paši mēs bijām pārlaimīgi kad iekļuvām nato un ES .. Paši parakstījāmies, ka amerika un citas dalībvalstis mūs aizsargās kara gadījumā .. un skaidri un gaiši redzot putina nodomus.. Jābūt gataviem visam kam

1 3 atbildēt

Tupajam mūsdienu cilvēkam neļaus šo Zemi iznīcināt.

0 3 atbildēt

Zini jā

0 3 atbildēt

Mērs tagad ir mazkaitīgāks, nekā bija, tagad arī slimo ar viņu, bet viņu iemācijās ārstēt. : )

0 3 atbildēt
« 1  2  3  4 »