local-stats-pixel fb-conv-api

10 notikumi, kuri gandrīz iznīcināja pasauli227

Pasaulē ir notikuši vairāki notikumi, kuru sekas varēja būt arī pasaules iznīcināšana. Kodolkaru draudi, komētas, nāvējošas epidēmijas un daudz citu dažādu notikumu, kuru sekas varēja būt Zemes iznīcība, bet kaut kādu iemeslu dēļ tas nenotika.

2483 19 227 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 227

0/2000

Tagd tikai atliek gaidīt Jeloustounas megaizvirdumu... Mums, letiņiem jau tas neķersemotion

1 0 atbildēt

labs!

2 1 atbildēt
Nu jā, jo ātrāk kustas, jo mazāka gravitācijas ietekme. emotion
2 1 atbildēt

Karību krīze laikam bija vistuvāk lai Hruščovs un Kenedijs uztaisītu palielu kariņu.  Pie kubas tikai uzķertas pāris krievu dīzeļzemūdenes, toties ar kodolieročiem. Kā arī kapteiņiem bija dota atļauja tos izmantot, nesaskaņot turpmāk ar Maskavu. https://en.wikipedia.org/wiki/Vasili_Arkhipov  nepieļāva kodoltorpēdas palaišanu.

1 0 atbildēt

Par 3. Ja ir iespējams paredzēt, tad sekas nebūtu tik lielas. Domājams pāris dienas ir vairāk nekā vajadzīgs, lai informētu cilvēkus izslēgt elektroierīces uz attiecīgo momentu. Liela daļa arī jau ir aizsargātas pret EMI. Domāju daudz lielākus draudus sagātā kāds vīruss vai milzīga dabas kataklizma.

1 0 atbildēt
Vēlos teikt īpašu paldies maniem draugiem FunFaceTV, kas nespēj samierināties ar to, ka kādam viņu video nepatīk, un salika mīnusus daļā manu rakstu. emotion
2 1 atbildēt

Kas tas par nožēlojamu spamu? Raksts labs, bet atbildēt katram komentāram no autora puses nav forši.

1 0 atbildēt

Atvaino par sarkasmu... Tiešām, nespekulēju... Likās, vienkārši, interesants raksts, tāpēc piemetu savu domu klāt (laikam, ne to labāko). Atvainojos..

0 0 atbildēt
So what? Kaut kur idejas jāņem.
0 0 atbildēt

Galvenais , lai kodolieroču netiktu nepareizajās valsts rokās , tad viss būs ok. emotion 

0 0 atbildēt

R.I.P. World Peace 0000-0000

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

skudriņas noskrēja emotion

0 0 atbildēt
Kā man noveicies!
0 0 atbildēt

nedrīgstēja pieļaut ka CCCpis dabūja atombumbas receptiemotion Tad valdītu miers virs zemes un cilvēkiem labs prātsemotion

0 0 atbildēt
Saules vētra var izraisīt apokalipsi...
0 0 atbildēt
Bet varēja, mierīgi. emotion
1 1 atbildēt

Ķer plusu +

0 0 atbildēt

RUNAJOT PAR 6 UN 7TO ***NU JA.. TIEM *****ASIEM ES PA GALVU SADOTU SEKUNDES JAUTAJUMA ATAALUMAA UN KULMINACIJAA NOSISTU TOS MEEESLUS LAI NEBUUTU PROBLEEMU emotion emotion

0 0 atbildēt

Cilveks jau nav visa pasaule un iespejams ka pasaulei pat butu labak ja izzustu kadi 80% cilveku. Cilveks tikai iznicina citas sugas un ari vidi kura dzivo.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »