local-stats-pixel fb-conv-api

10 mūsdienu mīti un meli207

2596 26

Šodien aprit precīzi 2 gadi, kopš es esmu reģistrējies šajā portālā, tā kā šis ir mans jubilejas raksts. Esmu rakstījis par dažādām dīvainībām, kuras vēl šodien ir grūti izskaidrot (http://www.spoki.lv/mistika/5-noslepumi-kas-panemti-kapa/462402, http://www.spoki.lv/mistika/Aizvesturisks-sakaru-tikls/492071, un citi), bet šis raksts ir veltīts dažādām nepatiesībām, kas, par spīti mūsu zinātnes un tehnoloģiju attīstībai, izveidojušās pavisam nesen, apmuļķojot lielāko daļu cilvēku. Daži no šiem mītiem ir izplatīti neapzināti, daži speciāli, lai manipulētu ar cilvēkiem.

2596 26 207 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 207

0/2000

 

es to par noklausīšanos zinu no personiskās pieredzes. tavs ir tikai minējums, ka Latvijā nav.

0 2 atbildēt

Tiešām atceros, kā man matemātikas skolotāja dirsa par to 10% izmantošanu.

0 2 atbildēt

Hmm.. šis raksts Tevi, autor, nostāda neveiklā situācijā. Rakstā Tu iztirzā "mītus" un kāpēc mums tiem nevajadzētu ticēt, bet beigās ieliec Budas citātu: "Abšaubi visu. Atrodi pats savu gaismu." Līdz ar to, mēs varam pieņemt (un ar šo citātu pat to iesaki), ka viss Tevis rakstītais arī var būt vienkārši bullshits. emotion 

0 2 atbildēt

1. Nu neizmanto cilveeks visus 100%, veel nessen skatiijos raidiijumu par to. Protams ir, kas izmanto vairaak, ir , kas izmanto mazaak, bet visi 100% netiek izmantoti. Protams katra smadzenju dalja atbild par savu, tacu visas smadzenes netiek izmantotas. Jaa, es arii tam neticeeju agraak un neticeetu arii tagad, ja vien nebuutu redzeejis cilveekus, kam truukst padaudz smadzenju. Piem. (aizmirsu raidiijuma nosaukumu, bet skiet, ka neticami, bet fakts vai , kas tamlidziigs) bija meitenem kurai bija audzeejs vai kaada trauma (nav svariigi), bet vinjai bija iznjemta puse no smadzeneem, jaa , vesala smadzenju puslode un vinja bija pilnveertiigs cilveeks.

Otrais cilveeks, ko labi atceros (domaaju, ka liela dalja ir redzeejusi), amerikaanis, kas cieta Iraakaa (ja pareizi atceros) un vinjam bija norauta lielaakaa dalja galvas, bet cilvekam nekaada vaina (tiesa par gariigiem trauceejumiem nezinu ,bet fiziski viss bija ok).

Un par marihuaanu vispaar ir psc. Jaa, nav vina tik kaitiiga kaa te sludina narkoloogi un aarsti, bet pavisam noteikti vina nav nekaitiiga. Jaa, vinu izmanto mediciinaa, bet taa ir pavisam savaadaaka zaale, ko te liela dalja peerk pa stuuriem. Otrkaart vinu izmanto kaa zaales, zna4et aarsta noteiktajaa daudzumaa, kas reaali pat iistu akmeni nedod. Un treskaart, redzeeju raidiijumu par marihuaanu, tiesa - marihuaana tiesaam samazina veeza suunu daudzumu paurii, tacu ir daudz vairaak negatiivu ieziimju tajaa visaa, kaa piemeeram cilveekam liidz 25 gadu vecumam marihuaanas lietosana krietni palielina risku saslimt ar sizofreeniju. + rodas atkariiba (lielaak vai mazaaka, kaa kuram, bet rodas). Kaa arii no jebkuras citas apreibinosas vielas - tiek trauceta smadzneju darbiiba, var iestaaties apaatija, paranoja un citas psihologiskas probleemas. Protams ir cilveeki, kam nekas taads nav, kuri piipee visu savu muuzu vai kvai loti daudz gadus, bet tas ir ljoti atkariigs no katra cilveeka fizikaalajaam un psihologiskajam ipasibam, katrs mes esam unikaals indiviids.

Bet taa par paareejo +, nevar nepiekrist.

0 2 atbildēt

Fuck you Mary Jane haters.

0 2 atbildēt

tu noteikti melo :O

0 2 atbildēt

kaut kā nedaudz neprecīzi uzrakstīts par tām smadzenēm - šeit jau neiet runa par to, cik daudz no smadzeņu sastāvā esošām šūnām mēs izmantojam, bet gan par smadzeņu potenciālu, un tas ir vidēji 4 - 5%, no tā, uz ko patiesībā smadzenes būtu spējīgas..

0 2 atbildēt

manu telefonu noklausās, es to zinu, jo kad runāju klausulē, dzirdu tāāāāāāāāāāādu atbalsi emotion

0 2 atbildēt

Par krāna ūdeni - tiešām tas ir veselīgāks? Neticu, jo krāna ūdens iziet ne tikai pārbaudes, bet arī daudz dažādu tīrīšanas stadiju, arī pēc tam tāpat  vienas pilsētas robežās ūdenim ir dažāda garša un kvalitāte un cilvēki to ūdeni vēl papildus taču vāra ( un domājams, ne jau tāpat vien).  Par astroloģiju - pilnībā piekrītu, ka horoskopi atbilst teju jebkuram cilvēkam, taču pagrūti izskaidrot to, ka tiešām daudziem cilvēkiem, kas dzimuši vienā laikā, ir līdzīgas rakstura īpašības, tādas, kā aprakstītas astroloģijā.

0 2 atbildēt

DAMN... Man gandrīz kāsīts no mutes izkrita. 

0 2 atbildēt

otrajā punktā par krāna ūdens kvalitāti varētu pastrīdēties cik ūdens ir tīrs un labs.

0 3 atbildēt

Un mamma man neļauj pīpēt marihuānu.. emotion

0 5 atbildēt

Telefons kā noklausīšanās ierīce, labais :Dkādus pekstiņus vēl nesastāstīsi, telefonam pat nav tādas funkcijas, lai varētu noklausīties tevi ar tīkla pārklājuma palīdzību :D

0 5 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »