local-stats-pixel fb-conv-api

Par mīlestību!8

16 3

Mmm mīlestība!emotion  Iesaku izlasīt tiem kuri vēl nav atraduši savas otras pusītes!

 

Ak, šī mīlestība...

Mīlestība no pirmā acu skatiena, tā šķiet tik nesasniedzama un tik piesaistoša, tik burvīga un daudzsološa; un tai pat laikā pārāk nereāla, uz melu un iedomu robežas. Mīlestība no pirmā acu skatiena pat līdzinās ticībai Dievam. Par to tik runā, bet neviens to nav redzējis. Kāds apgalvos, ka ir to piedzīvojis, bet tūlīt pat blakus kāds pateiks, ka tā ir bijusi tikai iekāre.

Tomēr viņa pastāv! Un viņā nav nekā līdzīga ar iekāri, ir tikai viena vienīga vēlme - būt līdzās, skatīties acīs, turēties rokās, un nešķirties. Jo doma tik par vienu – vairs nekad nesatiksies, liek sirdij sisties straujāk, un pats interesantākais – tu skaidri zini, ka tu kaut ko jūti un jūt arī viņš. Un nerodas pat šaubas, ka varētu būt savādāk, ka tevi varētu atraidīt, un tas viss šķiet tik pat neticams cik iespējams. Kaut kur sapnī, zemapziņā, mēs saprotam, ka tā nevar būt īstenība. Bet kā gan tas var būt? Visi teiksim, ka cilvēku var mīlēt tikai viņu iepazīstot, kad rodas kopīgas intereses un mērķi, kad iepazīstam viņa pasauli, un salīdzinām ar savējo, un saprotam – tās ir vienādas.Mēs iemīlamies, kad esam gatavi mainīties, esam gatavi atmest pārdzīvoto un kad mums ir pietiekams dzīves spars, lai iegūtu jaunu pieredzi un mainītu savu dzīves stilu. Iemīlamies, kad esam gatavi izmantot iespējas, iepazīt pasauli, realizēt sapņus, no kuriem iepriekš esam atteikušies.Mēs iemīlamies, kad neesam apmierināti ar esošo situāciju un mums ir pietiekami daudz spēka, lai to mainītu.Atcerieties savas izjūtas, skolas pēdējā zvana laikā, Jūsu iepriekšējā dzīve ir beigusies, Jūs maināties, esat gatavs izjust ko jaunu, iekarot pasauli, izmest un aizmirst visu veco, Jūs gaida kas jauns nebijis. Jūs jūtaties brīvs no saviem ieradumiem, pat skatiens iegūst dziļumu un draiskumu.Neapšaubāmi, tas viss prasa drosmi, gatavību sākt visu no nulles. Un tam jābūt ne tikai domās, tam ir jābūt dvēselē. Un ja divi cilvēki, kas vienādi izjūt šo dvēseles stāvokli satiekas acīm – sauciet to kā gribat...varbūt mīlestība...Katrs no mums kaut reizi dzīvē sastopas ar šādām jūtām. Kāds spēcīgāk, kāds tik pieskaras un nobīstas pats no savām izjūtām. Nobīstas pieiet klāt un iepazīties. Iespējams dvēsele nebija gatava kam jaunam tik ļoti, lai visas bailes paliktu malā, un sirdī tik paliktu vienas – vairs nekad neieskatīties šajās acīs....tādēļ uz priekšu...riskējam un dalāmies – ir vai nav mīlestība no pirmā acu skatiena?

16 3 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
EAS avatarsEAS

cik saldi.pilnīgi cukurs birst.

3 2 atbildēt

Grrr...stulbā mīlestība... :/ >:(

2 1 atbildēt

Personīgi man ļoti patika, diezgan krāšņi izskaidrots, man kā reiz martā pēdējais zvans, un tieši tā daļa man likās samērā interesanta, viss par jaunas dzīves sākšanos un vecās aizmiršanu, taču tas savā ziņā nav iespējams, jo galu galā savus draugus, taču neaizmirsīsim, un kopā svinētās dzimšanas dienas, svētkus un visu to arī ne. :) Bet tā jau foršs raxtiņš. Viennozīmīgi +

0 0 atbildēt

agrāk tādai lietai neticēju līdz pati piedzīvoju..atlika tikai manām acīm sastapties ar šī cilvēka acīm un viss bija pateiks..

0 0 atbildēt

paldies par labajiem komentāriņiem!

0 0 atbildēt

ir ir.. mīlestība no pirmā acu skatiena.. u parasti tā ir riktīgi spēcīga.. pēc tam grūti aizmirst.. pašai tā bija 2 reizes, 2. reizē arī otrajai pusītei bija tāpat.. vēl tagad esam kopā.. tā kā ticiet!!!

0 0 atbildēt

Piemēram, es zinu, kas ir mīlestība un esmu arī piedzīvojusi mīlestību no pirmā acu skatiena.. āaaww.. visss vienalga beidzās diezgan nelaimīgi  ... Es ticu mīlestībai no pirmā acu skatiena.. Bet par rakstu - ļoti  labs.. asaras acīs saskrēja - uzreiz atcerējos savu nelaimīgo mīlestību, kura tik ļoti nesen sildīja manu sirdi, bet pēc brīža jau dūra kā ar nazi.  ;/// 

0 0 atbildēt

atbildot uz Peleensmur komentāru "Grrr...stulbā mīlestība... :/ >:( "  noprotu ka bijusi neveiksmiga milastiba ? :(

fors raxts ... viennozimigs + :)

2 6 atbildēt