local-stats-pixel fb-conv-api

10 romantiskās filmas, kuras noskatīties Valentīndienā, ja «Titāniks» ir apnicis6

44 0

14. februārī jeb Valentīna dienā tiek svinēta visu mīlētāju diena. Diena ir nosaukta par godu Valentīnam, mīlētāju aizbildnim un vienam no trim svētajiem, kuri 14. februārī mira mocekļa nāvē. Tā kā svētki ir jāsvin, bet to var darīt arī skatoties filmu, tad piedāvāju 10 labākās romantiskās filmas, kuras ir vērts redzēt, ja «Titāniks» ir apnicis!

«To all the boys I've loved before» 

Mirklī, kad viņas slepenās mīlas vēstules mistisku apstākļu dēļ nonāk pie to adresātiem, Laras Džīnas dzīve apgriežas kājām gaisā. 

«The Kissing Booth»

Kad pusaudzes Elles primais skūpsts noved līdz aizliegtajai mīlestībai ar skolas seksīgāko čali, viņa riskē zaudēt savu labāko draugu.

«A Star is born»

Pieredzējušais mūziķis Džeksons Meins satiek jauno dziedātāju Eliju un iemīlas viņā. Elija vairs necer, ka spēs gūt panākumus kā mūziķe, taču Džeksons pierunā viņu kāpt uz lielās skatuves. Lai gan Elijas karjera strauji uzplaukst, abu personīgās attiecības samezglojas, jo Džeksons grimst arvien dziļāk atkarību purvā.

«Midnight Sun»

Septiņpadsmitgadīgā Keitija Praisa sirgst ar retu ģenētisku slimību, kas izpaužas kā dzīvībai bīstama jutība pret saules gaismu. Augu dienu viņa pavada mājās un tikai ar tumsas iestāšanos var iziet laukā. Kādu vakaru piepildās Keitijas karstākā vēlēšanās - puisis, kuru viņa gadiem vērojusi pa savas istabas logu, uzaicina viņu uz randiņu. Abu attiecībām kļūstot ciešākām, Keitijai kļūst arvien grūtāk sadzīvot ar slimības noteiktajiem ierobežojumiem un ilgām pēc visparastākajiem dzīves priekiem.

«Forever My Girl»

Liams Peidžs ir kantrī mūziķis, kurš tā vietā, lai apprecētu savu sapņu meiteni, skrēja pakaļ slavai un bagātībai. Tomēr pienāk laiks, kad viņš ir spiests atgriezties savā dzimtajā pilsētā, kur atkal tiekas ar Džosiju - ar savu vienīgo īsto mīlestību.

«Everything, everything»

Turpināt dzīvot burbulī, vai riskēt ar visu mīlestības dēļ? Madijai ir alerģiska pret visu, kas pasaulē ir. Jau 17 gadus viņa nav pametusi savu māju, lai vienkārši izietu ārā un paelpotu svaigu gaisu. Olijs ir puisis, kurš ievācas kaimiņu mājā. Viņš ir apņēmības pilns atrast veidu, kā tikt viņai klāt. 

«Beauty and the Beast»

Saniknotā Burve pārvērta Adamu atbaidošā briesmonī par to, ka viņš bija ļauns, rupjš un egoistisks. Lai noņemtu lāstu sev un savas pils kalpotājiem, viņam ir nepieciešams pilnīgi izmainīties - kļūt labsirdīgam, mīlēt un būt mīlētam. Pa to laiku, kādā attālā ciematā dzīvo daiļā Bella, kuras tēvs, nākot no gadatirgus nomaldās un nokļūst noburtajā pilī. Bellai nekas cits neatliek, kā doties tēvam palīgā un viņa pat nenojauš, ka tur viņu sagaida liktenīga tikšanās.

«The Space between us»

Gārdners Eliots ir pirmais cilvēks, kurš ir piedzimis uz Marsa. Savā dzīvē pazinis tikai 14 cilvēkus, pēc 16 gadiem viņš beidzot atgriežas uz Zemes. Viņš uzsāk neaizmirstamu piedzīvojumu kopā ar dumpiniecisku meiteni vārdā Tulsa, kuru ar interneta starpniecību bija iepazinis, dzīvojot uz Marsa. Viņi kopīgi centīsies atrast Gārdnera bioloģisko tēvu. Bet tā vietā atklās pavisam ko citu…

«Passengers»

Kosmiskais kuģis ar 5000 pasažieriem, kuri ir iegremdēti mākslīgajā sapnī, ceļo uz planētu, kas viņiem kļūs par jauno mājvietu. Negaidītas sistēmas kļūmes dēļ divi pasažieri Džims un Aurora pamostas ātrāk un saprot, ka līdz ceļojuma galapunktam vēl ir jālido 90 gadi, kas nozīmē, ka dzīves atlikušo daļu viņiem nāksies pavadīt vienatnē, kosmiskā kuģa greznajā interjerā. Laiks skrien un pakāpeniski viņi sajūt abpusējas simpātijas... taču pēkšņi atklājas, ka kuģim draud briesmas...

«The Age of Adaline»

Jauna sieviete 20.gs. sākumā, būdama 29 gadus veca, piedzīvo autoavāriju, pēc kuras brīnumainā kārtā iegūst spēju nenovecot. Teju astoņdesmit gadus Adelaina dzīvo noslēgtībā, liedzot sev pietuvoties tuvāk un atklāt viņas noslēpumu. Adelainas meita ir vienīgā, kas par to zina. Pēc vientulībā pavadītiem gadiem Adelaina beidzot sastop vīrieti, ar kuru kopā vēlētos novecot. Adelaina atgūst kaisli dzīvot un mīlēt, taču brīdī, kad viņas noslēpums varētu tikt atklāts, pieņem lēmumu, kas izmainīs visu viņas turpmāko dzīvi.

44 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Ļoti patika  «Passengers»  un «The Age of Adaline»   emotion 

4 0 atbildēt
"The Kissing Booth" un "To All The Boys I've Loved Before" ir sūdīgas filmas.. xd
1 0 atbildēt

Nav pieminēta 2019. gadā uzņemtā filma "Trīs dunča dūrieni zem segas". emotion 

1 0 atbildēt
Man ļoti patika "Everything, Everything" . Izlasīju arī grāmatu. Un "Beauty and the Beast" arī protams! ❤
0 0 atbildēt
Jauki ka padalījies!!👍
0 0 atbildēt

Lēdija Gadziņa,vienmēr būs man sirdī kā princesīte.Lai gan to filmu "A Star is born" vēl neesmu noskatījies."Passengers" tas ir labais."Beauty and the Beast"ne gluži šito versiju,bet Francijai ir cita versija,lūk tā ir labā!"The Space between us"-Ja kāds vispār lasīs manu komentāru,Kāda ir šitā filma,ir vērts skatīties?++

0 0 atbildēt