local-stats-pixel fb-conv-api

Attiecības4

81 2

un šis tas par to veidošanos :) Tā kā ir klāt Valentīndiena un vispār tāds romantisks laiks un vēl drīz pavasaris sāksies un visiem širmītis pavisam ies ciet, tad nu izdomāju atbildēt uz vienu ieilgušu jautājumu- kas tad nosaka cilvēku saiešanu kopā un romantisku attiecību veidošanos :)

Visi gan jau reiz esat dzirdējuši teicienu - tāds tādu atrod vai pretpoli pievelkas :) tad ja ir šādi pilnīgi pretēji teicieni kā mēs varam pateikt kurš tad no viņiem ir patiesais? Atbilde ir tāda, ka abi un neviens - abi tādēļ, ka, ja cilvēkiem ir ļoti līdzīgas intereses, tad viņi visticamāk vienmēr atradīs kopīgu valodu un atradīs arī daudzas aktivitātes ko darīt kopā- ilgtermiņa attiecībām tā ir  diezgan svarīga daļa (tātad tāds tādu atrod), bet ja cilvēkiem ir pilnīgi atšķirīgas intereses vai vienkārši ir divas pilnīgi kontrastējošas personības, tad tas veicina interesi otra cilvēka izzināšanā un rada tādu, kā emocionālu pievilcību un izaicinājumu (tādat pretpoli pievelkas), tiesa, pretpolu gadījumā tas der tikai īslaicīgām attiecībām, stipri atšķirīgām personām pārsvarā nav lemts palikt ilgi kopā.

Kāpēc neviens? - tāpēc, ka tas nebūt nav vienīgais noteicošais faktors :) vēl dažus te nosaukšu!

1. Dzīvesvietas tuvums - jo tuvāk dzīvojat jo lielāka iespēja, ka starp jums var izveidoties romantiskas attiecības. Par šo tēmu ir bijuši daudz un dažādi pētījumi un izrādās, ka pat pāris metru attāluma atšķirībai ir nozīme.

2. Fiziskā pievilcība- lai arī kā daudziem no mums to negribas atzīt, bet tai nu gan ir liela loma- cilvēkiem patiksi vairāk, ja būsi pievilcīgāks/a, labā ziņa vidusmēra ļautiņiem- par vispievilcīgākajām sejām uzskata tieši vidusmēra sejas (lai izprastu kas tas tāds ir, tad varat pamēģināt dabūt pēc iespējas vairāk viena dzimuma pārstāvju bildes un ar fotošopu salikt viņas visas vienā izveidojot vienu seju atstājot īpašības kas piemīt lielākajai daļai cilvēku un būsiet ieguvuši vidusmēra seju). Vēl ir paveicies tām meitenēm, kuras izskatās bērnišķīgākas un tiem čaļiem, kuriem ir spēcīga (nevis skaļa) balss.

Vēl viena lieta, ko pieminēt - Vīrieši ir gatavi vairāk seksuālajiem partneriem nekā sievietes, kā arī sievietes izskatu vērtē mazāk, bet izskatīgākos izvēlas biežāk nekā vīrieši (jo vīriešiem vienkārši sievietes patīk vairāk nekā sievietēm vīrieši). Ja vīrieši grib vidēji 10 dažādus partnerus gadā, tad sievietes tikai 3-5.

Neaizmirstam par acu zīlīšu paplašināšanu randiņu laikā, tāpēc ejam uz mazāk apgaismotām telpām, tur viens otram liksieties pievilcīgāki nekā parasti :)

Priecīgu valentīndienu visiem kam jau ir otra pusīte un vēlu veiksmi arī tiem, kam nav, Bez mīlestības nedzīvojiet, bez mīlestības viss ir mazs :D

Varat paskatīties arī citus manus rakstus un ja esmu ko jūsuprāt būtisku piemirsis šajā tad mierīgi rakstat komentāros un izsakam savas domas. Neaizmirstam arī par +/-

/Psihologs Kalns/

Reklāma
81 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

"jo vīriešiem vienkārši sievietes patīk vairāk nekā sievietēm vīrieši" - piekrītu :)

4 0 atbildēt

no iiksja to visu izziidi?

0 0 atbildēt

atbildot uz Star komentāru " no iiksja to visu izziidi? " njop, viss balstīts uz pētījumiem :)

0 0 atbildēt

+ not bad

0 0 atbildēt