local-stats-pixel fb-conv-api

Problēmas ar Valentīndienu66

592 5

Šajā rakstā varēsiet iepazīties ar manu skarbo viedokli par Valentīndienu. Fuck it emotion

592 5 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Da valentīndiena ir kārtējā naudas sūkšanas no cilvēkiem. emotion

20 0 atbildēt
Tev titāniks nepatīk, vai? emotion
15 0 atbildēt
OP, tu tagad aizstāvi visus tos morāli vārgos cilvēkus, kuri taisa pašnāvības, vai arī tos, kuriem nav otru pusīšu?! Paši vainīgi, ja tas viņus tā uztrauc. Katru gadu 14tajā esmu bijis viens - vienalga. Šogad nebūšu viens, ja vien kaut kas nesaies grīztē - arī vienalga. Nav taču grūti uzdāvināt sievietei pāris rozes lai viņa būtu priecīga. Nav naudas rozēm - arī nekas traģisks. Pats vainīgs, ka esi viegli ietekmējams un tizls cilvēks
16 1 atbildēt

Nu, nezinu, parasta diena. Uzskatu, ka katru dienu vajag izrādīt uzmanību tam cilvēkam, kuru mīli, nevis tikai reizi gadā, tikai tāpēc, ka ''tā ir pieņemts''.

13 0 atbildēt

Nekad mūžā nēsmu svinējis valentīndienu, nekad arī netaisos svinēt, piekrītu tev, ka tie ir "svētki" kas radīti lai biznesmeņi sūktu naudu ārā no cilvēkiem kam nestrādā smadzeņu pods kā nākās.  Protams no to biznesmeņu puses tas ir gudri, Ja ir aitas, kādēļ tās neapcirpt?  Tādā ziņā es viņus pat atbalstu, Bet Esmu pietiekoši gudrs, lai es nebūtu tā kārtējā aita.  Man valentīndiena būs parasta diena kāda katru gadu. Kā reiz brīvdiena, izgulēšos un iešu moci uz garažu skrūvēt. Vismaz būs kautkas lietderīgs izdarīts. Pat tad, ja es būtu attiecībās ar kādu un viņu neapmierinātu tas, ka es nesvinu valentīndienu, es viņai laipni parādītu kur ir durvis, jo kā jau minēju, cerpamā aita nebūšu, valentīndienu nekad mūžā nesvinēšu.  Un par Kāzām man ir tik pat noraidoša attieksme.  Kāzas ir normāla naudas kāšana no cilvēkiem, kas dzīvo savā ilūzijā par mīlestību, un zem tās hipnozes ir gatavi iztukšot savus kontus, lai ar to naudu piepildītu citu kontus.

11 0 atbildēt

Kaut man būtu otra pusīte 

10 0 atbildēt
Sākas.
9 0 atbildēt

Nu zbal, meklē te visur problēmas.Jā piekrītu, dažas lietas tiešām ir taisnība, bet varbūt vienkārši izbaudi to dienu tāpat, nevis sagandē to vēl vairāk, meklējot problēmas tajā dienā tikai tāpēc, ka viņa ir šī diena.

8 0 atbildēt
Tas kurš nemīl nevienu, ir nelaimīgāks par to, kuru neviens nemīl.
7 1 atbildēt

Hah, mana otra puse ir depresija, saņem Valentīndiena! 

6 0 atbildēt
Parasta diena,ipasi neiespringstu.
5 0 atbildēt

Man šīs problēmas iet secen, jo man šī diena ir īpaša  emotion  emotion 

5 0 atbildēt
Gan man, gan manam vīram šī diena vienaldzīga. Mums ir pašiem savas svētku dienas, un tās tad arī svinam emotion Un tās vismaz ir mums nozīmīgas dienas, nevis kā Valentīndiena- bezpersoniska.
4 0 atbildēt

nelasiju rakstu bet nesaprotu kaadas probleemas

riit ir mana teeta vaardene taakaa svineeshu protams

prieciigu mana teeta dienu!

4 0 atbildēt
I avatarsI

Valentīndiena ir Valentīna vārdadiena un tas ir viss! Turklāt nekad neesmu skatījies Titāniku un nekad neplānoju to darīt.

6 2 atbildēt
Vienīgais kādēļ valentīndiena ir ciešama, jo šokolāde ir uz atlaidi un kā jau 7. teici, atkal var skatīties vai Džeks izdzīvos. Es mīlu šokolādi un titāniku. emotion
3 0 atbildēt

Man kadu laiku atpakaļ sanāca būt komandējumā Japānā 2 nedēļas laikā tieši ap valentīndienu. Man patika kā lielākais vairums svin tur. Vietējie stāstīja, ka pie viņiem pieņemts nedāvināt dārgas dāvanas, bet pašiem taisīt šokolādi (nu viņi pirka gatavu, kausēja un lēja formās) Tur tas skaitījās pats labākais, kas ir kad tava simpātija tev uzdāvina pašas gatavotu šokolādi. LIelākoties sievietes dāvināja savām otrajām pusītēm, kamēr vīrieši tad pasniedza dāvanas Baltajā dienā. Tur nebija nekādu dārgu dāvanu vai pārmērīgas skriešanas. Lielākoties veikali tirgoja šokolādi, kartiņas, balonus un plīša lācīšus. Būtu jāņem piemērs no Japānas.   Viss ir atkarīgs no pašiem, ja dāvanas tā nepirktu tad tik ļoti jau arī neuzbāstos.

3 0 atbildēt

klusi pačukstēšu nelielu noslēpumiņu. šāda tipa "svētki" un bezjēdzīgi datumi, ar neslēptu neloģiskumu, ir veidoti sabiedŗības formēšanai.  kad cilvēks sāk izpildīt bezjēdzīgu komandu tikai dēļ ieraksta kalendāŗā, tad tas ir brīdis, kad viņš ir pilnībā pakļauts. "dabas diena", "lielā talka" , "elektrības taupības diena", "vasaras/ziemas laiks" , "valentīndienas", "astotie marti", "ziemassvētki" utt., visi šītie sūdi ir paredzēti tikai vienam. cilvēks pārstāj par to domāt, pāŗstāj analizēt iemslus un PIEņEM to kā normu.

3 0 atbildēt

Vien pietiek paskatīties uz virsrakstu, un tu saproti- pi*arsons ir klāt emotion 

3 0 atbildēt

Nekas no rakstā minētā mani neskar un nekad nav skāris. Tikai vāju cilvēku var ietekmēt rakstā minētais. Stipru cilvēku var ietekmēt nepārvarama vara - dabas likumi, katastrofas, karš, bet ne jau šādi sīkumi.

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »