local-stats-pixel fb-conv-api

Viņķele: visi ierobežojumi 12.maijā, visticamāk, nebeigsies11

32 0 11
Ieteikt: 000

Lai lemtu par kādu ierobežojumu mainīšanu, tiks piedāvāts četru nedēļu posmos mērīt vairākus Covid-19 saslimstības kritērijus, intervijā Latvijas Radio sacīja veselības ministre Ilze Viņķele.

Pēc ministres teiktā, no līdzšinējiem datiem ir redzams, ka situācijas dinamiku var novērot četrās nedēļās. Tādēļ tiks piedāvāts "izmērāmo kritēriju režģis", un tieši tas būs rādītājs, kad un kādi ierobežojumi var tikt mainīti.

Šie kritēriji būs - inficēto cilvēku skaits, jauno saslimšanas gadījumu pieauguma vai krituma temps, stacionēto cilvēku skaits, smago gadījumu skaits un arī tas, vai veidojas kompakti uzliesmojumi iestādēs vai apdzīvotās vietās.

Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Manuprāt šis gads būs sačakarēts.

10 0 atbildēt

Tik ļoti, ka vēlos šo studiju semestri sev anulēt...tas ir vienkārši sviests, kas pašlaik darās...it īpaši runājot par kontroldarbiem internetā...cilvēks attaisa Google un darbojas, nekāda īstā mācīšanās te nenotiek..

Beidzot kādu laiku būs miers no glupībām ko lasīju 'TVnetā', kur cilvēki rakstīja - šis jau līdz Latvijai nenonāks, viss drīz beigsies, viss būs kārtībā, nav ko satraukties...

Ja liktenis gribēs kaut vai Maija sākumā Rīgas centrā ietrieksies meteorīts..viss var notikt..viss ir īstenība un cerams šī pandēmija kalpos kā piemērs jeb 'Reality check'..

10 1 atbildēt

Brīva valsts, kā liek, tā gribam.

7 0 atbildēt

Ierobežojumi visdrīzāk saglabāsies vēl vismaz 1 gadu.

Ir jāpierod pie domas, ka tāda dzīvē, pie kuras bijām pieraduši - vairs nebūs.

Bet tas nenozīmē, ka dzīve beidzās.

Tā vienkārši būs citāda.

7 2 atbildēt

repatriantiem nāksies vien šeit vēl kādu laiku "patriēt", nevarēs atkal maukt prom, kur zāle zaļāka un kebabi garšīgāki

5 0 atbildēt

Manuprāt, ierobežojumi kā tādi vēl ilgi nebeigsies, bet pamazām sāks atļaut darīt lietas ar zināmiem nosacījumiem, piem., obligātas maskas utml.

4 1 atbildēt

No vienas puses, ar izmaiņām sadzīvot varu. Mierīgi. Ir iemesls nevilkties ārā no mājas. No otras puses - mācības. Jauki, ka viss pie datora, bet dažos priekšmetos uzdot stulbus uzdevumus. Laikam mācību iestādes uzskata, ka skolēniem un studentiem tagad ir pārāk daudz brīva laika. Šobrīd liekas, ka dažādas videopamācības ārzemju resursos ir DAUDZ vērtīgākas.

2 0 atbildēt

Staigāsim visi ar sejas maskām.

2 1 atbildēt

forši--tagad es mierīgi ieeju ar masku bankā un tā vien gribas norēkties --šī ir laupīšana ??? Superīgi..

0 0 atbildēt

Sveiki Parunāsimies?!

Mans vārds ir Polina, es esmu 24 gadus vecs, smieklīgs, slaids un nepavisam nav pieticīgs.

Nosūtīt man e-pastu pa http://18pops.tk segvārdu "poiost1"

0 4 atbildēt