local-stats-pixel fb-conv-api

Radio balss Karmena Stepanova pastāsta par dzīvi ar trauksmi5

8 0 5
Ieteikt: 000

Portāls "Apollo" turpina projektu "Kā tev patiešām iet?", kura mērķis ir sabiedrību izglītot un iedrošināt vērsties pēc palīdzības. Projekta ietvaros Latvijas Radio 5 ētera balss Karmena Stepanova atklāj savu pieredzi ar trauksmi, panikas lēkmēm un depresiju.

"Ir dienas, kad es pamostos izsmelta vai jau nogurusi. Tad ir sajūta, ka šo dienu varētu atcelt, kaut ko sākt no rītdienas darīt," atklāj Karmena. "Ir arī dienas, kad viss ir brīnišķīgi un gribas doties laukā un darīt lietas. Gan sliktās, gan labās dienas nepārtraukti mijas." Vienmēr pozitīvā radio ētera balss norāda, ka pirmo reizi ar trauksmi un panikas lēkmēm viņa saskārās aptuveni 18 gadu vecumā.

Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Varēja būt jautājums.. "Vai jūs zināt, ka cilvēkiem mēdz būt psihosomatiskās saslimšanas"? Un vai jūs varat nosaukt vienu no tām.

Paskatoties dažu labu multfilmas sēriju, ko skatās bērni, es redzu, ka daži varoņi ir ar psiholoģiskām novirzēm, piemēram, var mainīt savu noskaņojumu vairākkārt īsā laika posmā. 😉

Miega traucējumi atstāj ļoti lielu iespaidu uz nervu sistēmu, un nervu darbības traucējumi var būt arī sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. Vai tas kādu izbrīnītu?

3 0 atbildēt

Trauksme ir tad, kad notiek ugunsgrēks.

2 0 atbildēt

Šitās trauksmes lēkmes atgādina ''bezglutēna modes'' sākšanos, kad visiem visu vajadzēja bez glutēna un tagad - tu neesi stilīgs, ja tev nav par kaut ko panika.

1 0 atbildēt